Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondja a kommentátor, hogy a legidősebb Paltrinieri a mezőnyből, mintha még Athénban is ott lett volna. Megnézem, egy jó 40esre számítva látom, hogy még a 20as éveiben van...
több mint 1 éve
Megígérte személyesen, hogy a végén beszél velük /be is mondták már délelőtt, de a bajkeverő clickbait sajtó csinálja a feszkótAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
több mint 1 éve
Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.A skótok és a velsziek neked smafu?
Igor
több mint 1 éve
nem kis blokk volt
több mint 1 éve
Férfi úszást továbbra is uralják az európaiak.tiszta kilencvenes évek
Sixo
több mint 1 éve
Hatalmas taktikai küzdelem zajlik a medencében
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
az éppen elég 😀Paltrinierivel csak egy kurva nagy baj van, hogy digóMost kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
eaglesmcnabb
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Remélem az írek lenyomják az angolokat az úszó éremtáblán.... bár a mai 4*200-at nem tudom, hogy tudnák elszúrni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Paltrinierivel csak egy kurva nagy baj van, hogy digóMost kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Wiffen vajon be fog baszni este?A kérdés inkább az, hogy mennyire. 😀
balintbaba
több mint 1 éve
Mekkora meccs volt ez a 800m
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Most kéne egy olasz egy-kettő amikor Meki látja.Az ír zászló volt, csak benézted. Szegény paltrinieri, de sajnáltam, mondjuk lábtempó nélkül várható volt, hogy nem fogja megcsinálni a hajrát 😀
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A VSOPNa ki jött vissza? 😀fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Stez
iktriad
youtu.be/Pcfh5l7qgfI?si=B0RRk46bM9QJqGVZ
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Wiffen vajon be fog baszni este?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Willington tényleg elfogyott, ez a befutó meg zseniSzabó Gáborral meg különösen.
zacknorb
több mint 1 éve
Ír olimpiai bajnoki cím úszásban!!!
több mint 1 éve
németek eddig oktatják a brazilokatelőtúrtad a 2014-es vb elődöntő vhs-t?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nah kezdődik a férfi vízilabda meccsünk, ragadó spanyolok ellen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Willington tényleg elfogyott, ez a befutó meg zseni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó nem lehet minden ausztrál nagy tehetség extraklasszis.Jah mert amikor Thorpe nyert ennél fiatalabban nem volt senki előtte. O'Callaghan előtt nem volt egy Titmus amikor először nyert VB-t.Ionával mi van. Az hittem ő lesz a következő nagy ausztrál úszó. Erre már 18 éves, oszt nem nyert semmit.Azért van előtte egy McKeown és egy Regan Smith. A cuki Kaylee se baromi öreg a 23 évével. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
németek eddig oktatják a brazilokatde nézzük a magyar spanyolt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Milák Kristóf, erről beszélünk már vagy 30 perce ...Na ki jött vissza? 😀fogAzért ha Milák nyer holnap, nagy csalódás lenne, ha utána interjút adna bárkinek 😀nyugi, nem fog 😊
csipkelli
Szesze
Stez
iktriad
több mint 1 éve
A spanyol Paula épp elég, hogy abban van 😁Nem tangában játszanak 😕Röplabdából kiindulva inkább seggek. 😀Spanyol - Brazíl női strandröpi közben... Szeressük 😎Csöcsök?
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Legalábbis a brazilok nem, a spanyolok igen.
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀