Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Lehet hogy egyet se mert neki ez kell.Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
deyell
Lehet hogy az összeset.
Lehet már nem úszna, ha baszogatnák.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát azért nem tudom, én nagyon le lettem szóval amikor őt éremesélyesnek mondtam az olimpia elején. Hogy tavaly 5en is jobbat úsztak, mint az ő idei legjobbja.az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Milak zseniIkres apaként a két lengyel fiu is az
több mint 1 éve
Milák szórakozott a világgal az elmúlt hónapokban?A médiával elképzelhető.
Assurbanapli
több mint 1 éve
az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szabó Gábort nem kéne bedobni a medencébe? Kezd elegem lenni az okoskodásaiból.
több mint 1 éve
Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀
több mint 1 éve
Milák szórakozott a világgal az elmúlt hónapokban?
több mint 1 éve
Az éremnek meg kéne lenni, de azért Marchand fürödte az utolsó 25-öt, Milák meg végigtolta.Az nem fürdés volt, erőlködött.
Talán ő a favorit, mondjuk 60-40, de szerintem azért ez szoros lesz holnap.
Igor
több mint 1 éve
Ha edzés nélkül ezt tudja 😀Edzett vegig. Ne hidd el a legendakat.
Heisman nádor
több mint 1 éve
AgyabetegHát az....
mustaine
A nyakán lévő szimbióta a titka 😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gyáva voltam, 1 mp simán lesz közte. Hol vagy, triád?
több mint 1 éve
Az éremnek meg kéne lenni, de azért Marchand fürödte az utolsó 25-öt, Milák meg végigtolta.Talán ő a favorit, mondjuk 60-40, de szerintem azért ez szoros lesz holnap.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
😀😀 én kurvára nem bírtam Milákot, de az elmúlt 1 év miatt nagyon szurkolok neki
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Cheat code
több mint 1 éve
Hát ezt egyedül Milák tudja... Hogy kurva erős, vagy zsebből lehoz ilyet
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..
több mint 1 éve
Na most mifasz?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Na jó nem szóltam 😛
több mint 1 éve
Milak the Man
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Marchand who?😂Asszem a következő érmünk megvan, már csak a színe kérdés...

több mint 1 éve
Ez most jó?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.