Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Értem és kösz az infót.Nem erdeke, csak nem Magyarorszagon edzett, amikor eltunt, hanem kulfoldon, az itthoniakra meg szart, nem sokan tudtak, mi van vele es hol van. Ebbol indult el a kavaras.Ki(k)nek állhat érdekében ilyen legendák terjesztése? Edzés nélkül tényleg nem lehet ilyet menniHa edzés nélkül ezt tudja 😀Edzett vegig. Ne hidd el a legendakat.
Heisman nádor
Stez
Gergőbácsi
Stez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Őt is baszogatták, lett is fullos nője.Egy autistát nem kell baszogatni, hagyyni kell csakDr Murphy?
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Bár a covid után offoltam a sorozatot mert túl nehéz volt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mennyit? 200on eddig 1 volt, Tokióban, azt megnyerte. 100on meg fullosan ki volt edzve Tokióra, Dresser mégis elkente.Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
deyell
több mint 1 éve
Egy autistát nem kell baszogatni, hagyyni kell csakDr Murphy?
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
EZ AZ!!!
több mint 1 éve
Sima W McKeownnak 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hirtelen eszembe jutott Jimmy Pop a Bloodhound Gangből.jaja, de tavaly nem is volt olimpia.Hát azért nem tudom, én nagyon le lettem szóval amikor őt éremesélyesnek mondtam az olimpia elején. Hogy tavaly 5en is jobbat úsztak, mint az ő idei legjobbja.az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
Szesze
eaglesmcnabb
Sixo
Persze ettől még nyerhet Marchand, de az érem biztos mint jimmy interpop fesztiválja
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Simán benne van, hogy Marchand nyer holnap, legrosszabb esetben is ezüst lesz ebbőlHát Marchand legjobbja éppen hogy Milák mostani ideje alatt van, Milák meg jóval tud ennél jobbat is. Kérdés hogy az most benne van e..
Chargers LT

több mint 1 éve
Azért szaros a Szajna vize 😁😁😁Az éremnek meg kéne lenni, de azért Marchand fürödte az utolsó 25-öt, Milák meg végigtolta.Az nem fürdés volt, erőlködött.
Talán ő a favorit, mondjuk 60-40, de szerintem azért ez szoros lesz holnap.
Igor
szaba
Draft

több mint 1 éve
Ezek nagykabátban eltévedtek a strandon?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
jaja, de tavaly nem is volt olimpia.Hát azért nem tudom, én nagyon le lettem szóval amikor őt éremesélyesnek mondtam az olimpia elején. Hogy tavaly 5en is jobbat úsztak, mint az ő idei legjobbja.az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
Szesze
eaglesmcnabb
Sixo
Persze ettől még nyerhet Marchand, de az érem biztos mint jimmy interpop fesztiválja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na gyerünk Kaylee!
több mint 1 éve
Simán benne van, hogy Marchand nyer holnap, legrosszabb esetben is ezüst lesz ebbőlMi alapján gondoltok Leonnak 1.5 mp javulást? Őszintén kíváncsi vagyok
Chargers LT
több mint 1 éve
Egy autistát nem kell baszogatni, hagyyni kell csak
több mint 1 éve
MilákEdzett keményen, elég jó fomában van szemre is
Csak nem ott és úgy, ahogy a szövetség akarta.
Mintha Katinkának is ez lett volna a titka…🤷
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Nem erdeke, csak nem Magyarorszagon edzett, amikor eltunt, hanem kulfoldon, az itthoniakra meg szart, nem sokan tudtak, mi van vele es hol van. Ebbol indult el a kavaras.Ki(k)nek állhat érdekében ilyen legendák terjesztése? Edzés nélkül tényleg nem lehet ilyet menniHa edzés nélkül ezt tudja 😀Edzett vegig. Ne hidd el a legendakat.
Heisman nádor
Stez
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Regan Smith a konyhából jön sütőkesztyűvel?| Sorry 😀 |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Bowman szerintem kihozna belőle 1:50 belüli időt....Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
deyell
Draft

több mint 1 éve
Simán benne van, hogy Marchand nyer holnap, legrosszabb esetben is ezüst lesz ebből
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
mondjuk ne gondolja senki hogy nem készült, max nem úgy ahogy a csicskák elvárták, de azért kizárt hogy emlékezetből úszta ezt az 1.52-es időtImadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A legjobb haverom úszóedző, ő is a szkeptikusok táborát erősítette természetesen, alig várom hogy holnap elküldhessem a picsába 😀 (most még nem merem..)az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
Szesze
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Békaköltségvetés... 😀 😀 ezek az egypercesek
több mint 1 éve
Ki(k)nek állhat érdekében ilyen legendák terjesztése? Edzés nélkül tényleg nem lehet ilyet menniHa edzés nélkül ezt tudja 😀Edzett vegig. Ne hidd el a legendakat.
Heisman nádor
Stez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
100-200 pillangó és az idei mezőny alapján a 200 gyors is meglett volna.Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
JéBé
deyell