Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Ha edzés nélkül ezt tudja 😀
Heisman nádor
Edzett vegig. Ne hidd el a legendakat.
Stez
Ki(k)nek állhat érdekében ilyen legendák terjesztése? Edzés nélkül tényleg nem lehet ilyet menni
Gergőbácsi
Nem erdeke, csak nem Magyarorszagon edzett, amikor eltunt, hanem kulfoldon, az itthoniakra meg szart, nem sokan tudtak, mi van vele es hol van. Ebbol indult el a kavaras.
Stez
Értem és kösz az infót.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Duda ismét strandröplabdázik, vezetnek is a spanyolok ellen.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy autistát nem kell baszogatni, hagyyni kell csak
ozibozi
Dr Murphy?
ThundersNFL a Paraszt
Őt is baszogatták, lett is fullos nője.
Bár a covid után offoltam a sorozatot mert túl nehéz volt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Imadom azt a flegmasagot amivel ezeket lehozza😀
JéBé
vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
deyell
Mennyit? 200on eddig 1 volt, Tokióban, azt megnyerte. 100on meg fullosan ki volt edzve Tokióra, Dresser mégis elkente.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ozibozi
Dr Murphy?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
EZ AZ!!!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Sima W McKeownnak 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..
Szesze
mint minden jóérzésű ember, remélem javul még holnapra egy mp-t minimum 😀
eaglesmcnabb
Hát azért nem tudom, én nagyon le lettem szóval amikor őt éremesélyesnek mondtam az olimpia elején. Hogy tavaly 5en is jobbat úsztak, mint az ő idei legjobbja.
Sixo
jaja, de tavaly nem is volt olimpia.
Persze ettől még nyerhet Marchand, de az érem biztos mint jimmy interpop fesztiválja
eaglesmcnabb
Hirtelen eszembe jutott Jimmy Pop a Bloodhound Gangből.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Simán benne van, hogy Marchand nyer holnap, legrosszabb esetben is ezüst lesz ebből
Chargers LT
Hát Marchand legjobbja éppen hogy Milák mostani ideje alatt van, Milák meg jóval tud ennél jobbat is. Kérdés hogy az most benne van e..

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az éremnek meg kéne lenni, de azért Marchand fürödte az utolsó 25-öt, Milák meg végigtolta.

Talán ő a favorit, mondjuk 60-40, de szerintem azért ez szoros lesz holnap.
Igor
Az nem fürdés volt, erőlködött.
szaba
Azért szaros a Szajna vize 😁😁😁

Draft

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Ezek nagykabátban eltévedtek a strandon?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
az egész olimpián messze ennek szurkolok a legjobban, h Milák bizonyítson a sok fasznak..
Szesze
eaglesmcnabb
Hát azért nem tudom, én nagyon le lettem szóval amikor őt éremesélyesnek mondtam az olimpia elején. Hogy tavaly 5en is jobbat úsztak, mint az ő idei legjobbja.
Sixo
jaja, de tavaly nem is volt olimpia.
Persze ettől még nyerhet Marchand, de az érem biztos mint jimmy interpop fesztiválja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na gyerünk Kaylee!
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Simán benne van, hogy Marchand nyer holnap, legrosszabb esetben is ezüst lesz ebből
Chargers LT
Mi alapján gondoltok Leonnak 1.5 mp javulást? Őszintén kíváncsi vagyok
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Milák
Edzett keményen, elég jó fomában van szemre is

Csak nem ott és úgy, ahogy a szövetség akarta.
Mintha Katinkának is ez lett volna a titka…🤷

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Heisman nádor
Stez
Ki(k)nek állhat érdekében ilyen legendák terjesztése? Edzés nélkül tényleg nem lehet ilyet menni
Gergőbácsi
Nem erdeke, csak nem Magyarorszagon edzett, amikor eltunt, hanem kulfoldon, az itthoniakra meg szart, nem sokan tudtak, mi van vele es hol van. Ebbol indult el a kavaras.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Regan Smith a konyhából jön sütőkesztyűvel?

| Sorry 😀 |

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
JéBé
vajon hány aranyat tudna nyerni, ha még komolyan is venné a felkészülést és egy rendes edzője lenne.
deyell
Bowman szerintem kihozna belőle 1:50 belüli időt....

Draft

több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
JéBé
deyell
mondjuk ne gondolja senki hogy nem készült, max nem úgy ahogy a csicskák elvárták, de azért kizárt hogy emlékezetből úszta ezt az 1.52-es időt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szesze
eaglesmcnabb
A legjobb haverom úszóedző, ő is a szkeptikusok táborát erősítette természetesen, alig várom hogy holnap elküldhessem a picsába 😀 (most még nem merem..)
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 140 — balazs.t85@gmail.com
Békaköltségvetés... 😀 😀 ezek az egypercesek
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Heisman nádor
Stez

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
JéBé
deyell
100-200 pillangó és az idei mezőny alapján a 200 gyors is meglett volna.