Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Országúti kerékpárban 5en elléptek a mezőnytől. Egy ruandai, egy wakandai, egy mauriciuszi, egy thai és egy kecskebaszó.A marokkói lemaradt, már csak a krém van elől !
Sixo
több mint 1 éve
Mégis miben lenne Omanyala jobb, mint Tebogo. Az ember egy akkora csóker, mint Ta Lou vagy a jags. Tebogo meg már két vb éremnél jár ...
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?a négy közé kb kötelező lenne bejutni, onnantól kb bármi lehet 1-4-ig, semmi nem lenne meglepetés
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mindkétszer Franciákat vertük...Női kardban milyenek vagyunk?Zsinórban kétszer nyertek vb-t
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Értem, hogy neki szurkolsz, én is kicsit, de én ész érveket keresnék neki Lyles ellen, leszámítva azt az egyetlen egy jamaikai válogatós futását.Mitől lenne Kishane Thompson a legnagyobb esélyes? Egyetlen értelmezhető futása volt életében. Lylesnak volt egy kicsivel több.Thompson fog nyerni 100-on. nálam van fantasyben.
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Zeidler nagyon simán nyert. van Dorp próbálta tartani vele a lépést egy ideig, ez egy ezüstérmébe került.
több mint 1 éve
Mitől lenne Kishane Thompson a legnagyobb esélyes? Egyetlen értelmezhető futása volt életében. Lylesnak volt egy kicsivel több.Thompson fog nyerni 100-on. nálam van fantasyben.
Sixo
built for this shit
több mint 1 éve
Azu hova sietett? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nah bakker ez itt nem Róma. Itt egyből kizárnak, ezt már szeretem. RIP Azu, sajnálom, a kedvenc európai futóm 😕
több mint 1 éve
Mitől lenne Kishane Thompson a legnagyobb esélyes? Egyetlen értelmezhető futása volt életében. Lylesnak volt egy kicsivel több.
több mint 1 éve
Országúti kerékpárban 5en elléptek a mezőnytől. Egy ruandai, egy wakandai, egy mauriciuszi, egy thai és egy kecskebaszó.
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?Zsinórban kétszer nyertek vb-t
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Férfi rúdugrásban az A csoportban 15en vannak még versenyben, a B-ben 3an xD
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?2. kiemelés a miénk
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagyon kösz!Női kardban milyenek vagyunk?Szépek.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
SzépekNagyon kösz2!
Sixo
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?fiatalok és rapszodikusak.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?Szépek.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Női kardban milyenek vagyunk?
több mint 1 éve
Ezek a vigaszágak 800on szórakoztatóak voltak. A szart kifutották magukból és mindnél nagy hajrá volt a végén.
több mint 1 éve
Az fasza lehet 😀úgy láttam a szerencsekeréken ott volt az a súlycsoport is, amelyikben legutóbb volt meccsÉs akkor mi van, ha azt sorsolják ki, akik utoljára küzdöttek, azonnal mennek vissza? Vagy azokat nem lehet sorsolni?ja látom szerencsekerékkel lol. hát nem túl igazságos, inkább kellene egy extra súlycsoport vagy nem tudomha 3-3 a judo csapatok eredménye, hogy döntik el, hogy melyik súlycsoportban lesz a döntő meccs?sorsolnak egy súlycsoportot
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
deyell

több mint 1 éve
úgy láttam a szerencsekeréken ott volt az a súlycsoport is, amelyikben legutóbb volt meccsÉs akkor mi van, ha azt sorsolják ki, akik utoljára küzdöttek, azonnal mennek vissza? Vagy azokat nem lehet sorsolni?ja látom szerencsekerékkel lol. hát nem túl igazságos, inkább kellene egy extra súlycsoport vagy nem tudomha 3-3 a judo csapatok eredménye, hogy döntik el, hogy melyik súlycsoportban lesz a döntő meccs?sorsolnak egy súlycsoportot
deyell
kapitnono
deyell
kapitnono
built for this shit
több mint 1 éve
kicsit bánom hogy később keltem fel / ültem ideMajorosnak grat
kézis csajoktól meg nem vártam mást
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!