Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha edzés nélkül ezt tudja 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na menjen 3,14csába ezt hogy....Csak lesek mint Rozi a moziban
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Durva idő
több mint 1 éve
😀 szedd ki bohóc
több mint 1 éve
Henry: Hé, Mabel ! Mr. Stokes megcsókolta Ivyt!Már idejét sem tudom, ennyire mikor lepődtem meg utóljára (talán még a búr háború előtt), az usa megnyerte a női tornát.Hány éves vagy?
Biles még mindig irgalmatlan sorokat ugrik talajon.
Assurbanapli
Kampman
Mabel: Oh, az ilyen nagy házaknál ez már csak így megy. Komornyik és cseléd, kisasszony és lakáj.
Henry: És a napszámosnők ?
Mabel: Az utolsó, aki csókot lopott tőlem, egy szabadságos katona volt a háború alatt.
Henry: A búr háború alatt ?
(Mabel oldalbavágja a vizes inggel)
több mint 1 éve
Már most 1 testhossza?
Draft

több mint 1 éve
Ahogy odasétál le vagytok szarva
Draft

több mint 1 éve
Milák vagy altatott eddig, és szarráver mindenkit, vagy az érem is karcos lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
magyar ukránnak kezd lefőni a kv.Ott mèg az edzőtáborba sem került volna be. Magyarnak jó lehet.
balintbaba
több mint 1 éve
Szerintem ennyivel kikap. 😉Miláknak is nagyon necces lesz holnap.......🥺😔Én most bemondom, hogy legalább 0.5 mp előnnyel megnyeri.
dande2
szaba
Jut eszembe, a te számaid mikor jönnek? Jól sikerült a felkészülés? Elég változatos volt a táplálkozás alatta? 😀
több mint 1 éve
Egyvalami biztos nem, hogy egyszer értelmes választ kapjak tőled, sajnos...Szerintem meg csak döntő lehet ebből.Harmadik idővel döntős Nándi az szép!Második és hetedik között volt kemény 14 század.
kapitnono
Ebből bármi lehet holnap
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Miláknak is nagyon necces lesz holnap.......🥺😔Én most bemondom, hogy legalább 0.5 mp előnnyel megnyeri.
dande2
több mint 1 éve
Miláknak is nagyon necces lesz holnap.......🥺😔
több mint 1 éve
Ricsi ledobta a vasmacskátmásodik 100 gyenge volt nagyon
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ricsi ledobta a vasmacskát
Draft

több mint 1 éve
Hát, Marchand legyőzése nagyon nehéz lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért na, mi az ,hogy valaki direkt akarta így kicentizni 😀 Épphogy összejött az elődöntő.Ennek Aaron Peirsol volt a mestere.
Sixo
több mint 1 éve
Jah, Kínában az ilyen minőségű vizet palackozni szokták.47.21, este ihatna a Szajnából.Kínainak lehet az nem bug, hanem feature
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
Duncan MacLeod hozzá képes ifjonc. 😀Már idejét sem tudom, ennyire mikor lepődtem meg utóljára (talán még a búr háború előtt), az usa megnyerte a női tornát.Hány éves vagy?
Biles még mindig irgalmatlan sorokat ugrik talajon.
Assurbanapli
Kampman
több mint 1 éve
magyar ukránnak kezd lefőni a kv.sajnos igazán csak az első menetben bírta a tempót
balintbaba
buhloone mindstate
több mint 1 éve
ez sima zacskó
több mint 1 éve
Azért na, mi az ,hogy valaki direkt akarta így kicentizni 😀 Épphogy összejött az elődöntő.