Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Már idejét sem tudom, ennyire mikor lepődtem meg utóljára (talán még a búr háború előtt), az usa megnyerte a női tornát.Hány éves vagy?
Biles még mindig irgalmatlan sorokat ugrik talajon.
Assurbanapli
több mint 1 éve
47.21, este ihatna a Szajnából.Kínainak lehet az nem bug, hanem feature
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ha holnap Nándi érmet szerezne az lenne az igazi aztakurvaŐszintén szólva kevés esélyt látok rá, de szívesen meglepődnék.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
magyar ukránnak kezd lefőni a kv.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Már idejét sem tudom, ennyire mikor lepődtem meg utóljára (talán még a búr háború előtt), az usa megnyerte a női tornát.Biles nem ember, hanem nem tudom mi....
Biles még mindig irgalmatlan sorokat ugrik talajon.
Assurbanapli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szerintem meg csak döntő lehet ebből.Harmadik idővel döntős Nándi az szép!Második és hetedik között volt kemény 14 század.
kapitnono
Ebből bármi lehet holnap
Igor
több mint 1 éve
Ha holnap Nándi érmet szerezne az lenne az igazi aztakurva
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
első menetet nyerte Akilov az komoly!Van egy érdekes mellékíze, amikor a magyar versenyzőt a szorítóban "davaj! davaj!" szavakkal buzdít az edzője...
deyell
több mint 1 éve
Már idejét sem tudom, ennyire mikor lepődtem meg utóljára (talán még a búr háború előtt), az usa megnyerte a női tornát. Biles még mindig irgalmatlan sorokat ugrik talajon.
több mint 1 éve
Nándi sima döntőre értem haza, eddig jó 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
kínai nyolcas pályáról rendesen szarrá vert mindenkit
több mint 1 éve
Ez a 100 m férfi gyors döntő iszonyú sűrű lesz már megint. Nagy dolog, hogy Nándi simán bejutott.
több mint 1 éve
Harmadik idővel döntős Nándi az szép!Második és hetedik között volt kemény 14 század.
kapitnono
Ebből bármi lehet holnap
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Davaj davaj magyar zászló mögött furán hangzott a sarokban 😀
több mint 1 éve
Harmadik idővel döntős Nándi az szép!Most kellene lefújni
kapitnono
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Nah egy kis esély, hogy Popovici mégsem dupláz. Nándi 3. idővel döntős.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
47.21, este ihatna a Szajnából.
több mint 1 éve
Lol ő os BVSC-s, akkor nem csak Szűcs Luca Löfli druszája.Én szerintem Lucával már futottam össze a 32es buszon
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor gyorsan felejtek.100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.Németh tokióban is döntős volt
Kampman
kapitnono
több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.Németh tokióban is döntős volt
Kampman