Olimpia

23 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?
mustaine
Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
deyell
Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportom
mustaine
maxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.
deyell
+1200 a sport bővítmény

úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?
peach
Nemnem, olimpia megy a simán
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?
mustaine
Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk
Chargers LT
Hallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
mustaine
Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
deyell
Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportom
mustaine
deyell
+1200 a sport bővítmény

úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
köszi

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
mustaine
deyell
mustaine

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
mustaine
Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
mustaine
deyell

több mint 1 éve
mustaine

buhloone mindstate

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Lesz ma még izgulni való?

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Alcaraz mekkorát megy párosban
több mint 1 éve
Ezt a női tornát mindig jó nézni 😎

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
 www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenk

A 🐴🍆nak is van vége te 🧠💀....
ThundersNFL a Paraszt
Nincs megállás ezen a vonaton, mondom én, elmebetegek ezek mind.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…
Heisman nádor
Ez így nem teljesen igaz, sőt...
A női kézilabda utánpótlás program olyat produkál jelenleg, amire az 1990es Szovjetúnió szétesése után csak Norvégia volt képes 2005 körül.
Nevezetesen azt, hogy 2017 óta minden egyes U20as VB döntőben ott volt/van a magyar csapat.
Ezt csak Norvégia tudta az utóbbi 35 évben, és utána a felnőtt csapatuk verhetetlen volt évekig.
A 2018as VBt nyerő Klujberék is 25 év körül járnak, a többiek fiatalabbak, Simon 19 éves.
4 év múlva ezek a sorozatban VB döntőket játszó lányok 23-29 év között lesznek, ha akkor se jön eredmény, az katasztrofális.
Chargers LT
Csak a norvég ifisták nagyon fontos perceket jászottak a klubcsapatban nemzetközi téren IS, itthon meg megragadnak az MB1-nél, mert a kupacsapatokban az idegenlégiósok mögött melegítik a padot.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenk

ThundersNFL a Paraszt
Igazából pont hogy van agya, mert neki (a pénztárcájának) 100szor jobb lenne

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

ThundersNFL a Paraszt
Pont olvasom, zseni! 😀
Csak nehogy véletlen egyszer megkapjuk.
több mint 1 éve
Heisman nádor
Ez így nem teljesen igaz, sőt...
A női kézilabda utánpótlás program olyat produkál jelenleg, amire az 1990es Szovjetúnió szétesése után csak Norvégia volt képes 2005 körül.
Nevezetesen azt, hogy 2017 óta minden egyes U20as VB döntőben ott volt/van a magyar csapat.
Ezt csak Norvégia tudta az utóbbi 35 évben, és utána a felnőtt csapatuk verhetetlen volt évekig.
A 2018as VBt nyerő Klujberék is 25 év körül járnak, a többiek fiatalabbak, Simon 19 éves.
4 év múlva ezek a sorozatban VB döntőket játszó lányok 23-29 év között lesznek, ha akkor se jön eredmény, az katasztrofális.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Huh mekkora kamu volt ez a 3+1

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Heisman nádor
az a vicc, hogy itt pont az utánpótlás a jó, a nagy csapat meg szenved
zacknorb
Ja utána felnőttben meg lófaszt nem játszanak....
Éljen a Győr....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Akkor lehet, hogy miattad nem jutottak ki. Néhányan a hazaáruló jelzőt keresnék!
csipkelli
Rám mondhatod nyugodtan, mert én kicsit tényleg örülök ezeknek az eredményeknek. Túl sokan túl nagy pénzeket keresnek a magyar sportban semmi teljesítményre (a kézilabda különösen a vesszőparipám), alig várom, hogy ez a rendszer végre bedőljön.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Hachimurat miert allitotak ki? Lemaradtam rola

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Heisman nádor
az a vicc, hogy itt pont az utánpótlás a jó, a nagy csapat meg szenved

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Heisman nádor
Öntik a pénzünket. Nem ugyanaz. De melyik, államilag pumpált csapatsport hoz eredményt? Felülről vezérelve nem működik.
több mint 1 éve
szlovéneknek is előbb lett aranyuk.

buhloone mindstate