Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nemnem, olimpia megy a simán+1200 a sport bővítménymaxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
mustaine
deyell
úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?
peach
több mint 1 éve
Hallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk
Chargers LT
több mint 1 éve
+1200 a sport bővítménymaxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
mustaine
deyell
úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
maxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
mustaine
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
több mint 1 éve
Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?
több mint 1 éve
Alcaraz mekkorát megy párosban
több mint 1 éve
Ezt a női tornát mindig jó nézni 😎
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenkNincs megállás ezen a vonaton, mondom én, elmebetegek ezek mind.
A 🐴🍆nak is van vége te 🧠💀....
ThundersNFL a Paraszt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Csak a norvég ifisták nagyon fontos perceket jászottak a klubcsapatban nemzetközi téren IS, itthon meg megragadnak az MB1-nél, mert a kupacsapatokban az idegenlégiósok mögött melegítik a padot.A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…Ez így nem teljesen igaz, sőt...
Heisman nádor
A női kézilabda utánpótlás program olyat produkál jelenleg, amire az 1990es Szovjetúnió szétesése után csak Norvégia volt képes 2005 körül.
Nevezetesen azt, hogy 2017 óta minden egyes U20as VB döntőben ott volt/van a magyar csapat.
Ezt csak Norvégia tudta az utóbbi 35 évben, és utána a felnőtt csapatuk verhetetlen volt évekig.
A 2018as VBt nyerő Klujberék is 25 év körül járnak, a többiek fiatalabbak, Simon 19 éves.
4 év múlva ezek a sorozatban VB döntőket játszó lányok 23-29 év között lesznek, ha akkor se jön eredmény, az katasztrofális.
Chargers LT
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenkIgazából pont hogy van agya, mert neki (a pénztárcájának) 100szor jobb lenne
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenkPont olvasom, zseni! 😀
ThundersNFL a Paraszt
Csak nehogy véletlen egyszer megkapjuk.
több mint 1 éve
A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…Ez így nem teljesen igaz, sőt...
Heisman nádor
A női kézilabda utánpótlás program olyat produkál jelenleg, amire az 1990es Szovjetúnió szétesése után csak Norvégia volt képes 2005 körül.
Nevezetesen azt, hogy 2017 óta minden egyes U20as VB döntőben ott volt/van a magyar csapat.
Ezt csak Norvégia tudta az utóbbi 35 évben, és utána a felnőtt csapatuk verhetetlen volt évekig.
A 2018as VBt nyerő Klujberék is 25 év körül járnak, a többiek fiatalabbak, Simon 19 éves.
4 év múlva ezek a sorozatban VB döntőket játszó lányok 23-29 év között lesznek, ha akkor se jön eredmény, az katasztrofális.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/07/gyulay-zsolt-szazszor-jobb-olimpiat-rendeznenkA 🐴🍆nak is van vége te 🧠💀....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ja utána felnőttben meg lófaszt nem játszanak....A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…az a vicc, hogy itt pont az utánpótlás a jó, a nagy csapat meg szenved
Heisman nádor
zacknorb
Éljen a Győr....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Akkor lehet, hogy miattad nem jutottak ki. Néhányan a hazaáruló jelzőt keresnék!Rám mondhatod nyugodtan, mert én kicsit tényleg örülök ezeknek az eredményeknek. Túl sokan túl nagy pénzeket keresnek a magyar sportban semmi teljesítményre (a kézilabda különösen a vesszőparipám), alig várom, hogy ez a rendszer végre bedőljön.
csipkelli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hachimurat miert allitotak ki? Lemaradtam rola

több mint 1 éve
A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…az a vicc, hogy itt pont az utánpótlás a jó, a nagy csapat meg szenved
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A kézibe is csak öntjük a pénzt és semmi…Öntik a pénzünket. Nem ugyanaz. De melyik, államilag pumpált csapatsport hoz eredményt? Felülről vezérelve nem működik.
Heisman nádor