Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.a legutóbbin mondjuk?
Kampman
több mint 1 éve
Jézusom Nándi mekkora formában van 😮Jo látni mennyire erős és gyors
Sixo
több mint 1 éve
Lol ő os BVSC-s, akkor nem csak Szűcs Luca Löfli druszája.
több mint 1 éve
100 méteres gyorsúszásban magyar döntős egy olyan dolog, amit én nem is tudom, hogy láttam-e már.
több mint 1 éve
Ez a 100as döntő borzaztó szoros lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Köszi
több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...20:44 re van kiírva
NB2

több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...20:44re van kiírva, tehát a következő szám a 200 pille. Annak a második futamában lesz.
NB2
több mint 1 éve
Az aktuális világbajnok, Hwang visszalépett 100m gyorson. Nagyon rossz formában van.
több mint 1 éve
Pontosan mikor van a Milák? Vendégségben vagyok...
több mint 1 éve
telex.hu/sport/2024/07/30/kovacs-zsofia-torna-europa-bajnok-kuzdelme-serules-hazautKovács Zsófi valahogy szimpatikusabb, mint Székely Zója...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Te pécsinek számítasz.Na szép.Hallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
21 körül meg jön a férfi vízilabda csapatunk
Chargers LT
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
www.tiktok.com/@hatalmas_alekosz/video/7265608207748369696?lang=enHallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
Chargers LT
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na szép.Hallgass az egyetlen normális nyíregyházira. A vízilabdát leszámítva.Sziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Persze, 20:30 tól úszik Németh, utána 40kor Milák.
mustaine
Chargers LT
Sixo
több mint 1 éve
a legnagyobb brainfart meltdownt a fotex hozta össze kölnben sztemIlyen nem volt.Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
Baszoódjak még, ha még egyszer leülök női kézit nézni. Én hülye barom.
zinedine5
MC12
Másrészt mi volt az a katalizátor 2000.10.01-én?
zacknorb
MC12
A vége előtt kb 10 perccel már döntetlen volt. Az a döntő egy olyan meccs volt ahol vezettünk, fordítottak a dánok, kellemetlen volt, de nem példa nélküli. Pl azon az olimpián a 8 között az osztrákok sokkal nagyobb fejreállást produkáltak ellenünk, 3 perccel a vége előtt 4 góllalégtünk, sőt a végén Dzsandzsagava üres kapus gólt lőtt középkezdésből, csak rossz helyen állt és nem adták meg.
Na az zágrábi döntő, az brutális meltdown, csakúgy, mint Imre Géza esete.
gabokocka
9ről sikerült elbaszni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jézusom mi brutál ág férfi íjász felső negyede. Kim, D'Almeida, Chirault, Gazoz négyesből 1 lesz csak elődöntős.
több mint 1 éve
Ilyen nem volt.Sydney, Magyarország - Dánia, Olimpiai döntő, dán időkérés a vége előtt 10 perccel, 6 gólos magyar vezetésnél.Egyrészt nézhetünk, mahohizmusból, vagy ilyen dolgokra várva.Ezt hozták össze a végén.Nem nézünk magyar női csapatsportot. (Kézi, Röpi, vízi, kosár) Soha, semmilyen körülmények között. Én ehhez éppen idén október 1-én lesz 24 éve, hogy tartom magam.
Baszoódjak még, ha még egyszer leülök női kézit nézni. Én hülye barom.
zinedine5
MC12
Másrészt mi volt az a katalizátor 2000.10.01-én?
zacknorb
MC12
A vége előtt kb 10 perccel már döntetlen volt. Az a döntő egy olyan meccs volt ahol vezettünk, fordítottak a dánok, kellemetlen volt, de nem példa nélküli. Pl azon az olimpián a 8 között az osztrákok sokkal nagyobb fejreállást produkáltak ellenünk, 3 perccel a vége előtt 4 góllal égtünk, sőt a végén Dzsandzsagava üres kapus gólt lőtt középkezdésből, csak rossz helyen állt és nem adták meg.
Na az zágrábi döntő, az brutális meltdown, csakúgy, mint Imre Géza esete.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Szóval a franciák csak hosszabbításban tudták legyőzni az olimpiai legalacsonyabb válogatottját Wembivel meg Goberttel.
több mint 1 éve
KösziLesz ma még izgulni való?férfiaknál: 3 úszó + vízilabda válogatott
Janek
Sixo
több mint 1 éve
én azt nem fizettem ki. 2790 volt, úgy is tudom nézni az olimpián mindent.+1200 a sport bővítménymaxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
mustaine
deyell
úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?
peach
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Lesz ma még izgulni való?férfiaknál: 3 úszó + vízilabda válogatott
Janek
több mint 1 éve
20:30+1200 a sport bővítménymaxon elő kell fizetni, 2700 forint egy hónap.Ezt hol közvetítik? sajnos csak a mediaklikk közvetítéseit tudom követni, mert nincs eurosportomSziasztok, most értem haza. A tenisz úgy általában nézhetetlen a számomra, úgyhogy most a tornát kapcsoltam be inkább. Lesz még valami értelmes program ma?Ausztrália - Belgium férfi gyeplabda kezdődik mindjárt, jó meccsnek ígérkezik, a csoportgyőzelemről dönt.
mustaine
deyell
mustaine
deyell
úszás mikor kezdődik? 8 vagy 9?
peach