Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem tudom volt-e már, de Shericka Jackson visszalépett a 100 métertől.
több mint 1 éve
bőven van még benne, de vélhetően nem csak ő lesz így, nehéz megítélni előre emiatt, de ez jól nézett ki, simán lehet belőle arany isHubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
Még az is lehet hogy Ceccon kiesik...
Igor
több mint 1 éve
neki már van aranya, érje be annyival 😊Hubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
Igor
több mint 1 éve
No. Hubert kellemes meglepetés volt.
több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...Az idő pont nem nagy szám, az egész futam elég lassú volt. Szerintem a döntőn ennél vagy 1.5 seccel több kell... de úgy túnik, van még benne szerencsére.
NB2
szerk: lehet hogy 1.54 magas is elég/1 másodperccel jobb idő
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
fix érem lesz ez, kérdés milyen
több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...Igen, és látszott hogy az utolsó 50 et el is engedte
NB2

több mint 1 éve
Hubi egész jó időt úszott...
több mint 1 éve
Ezt most nem bízza a szerencsére Edwards és az USA, félidőben kb 20al mennek Dél - Szudán ellenDe az Afrikai csapat amúgy baromi jól kosarazik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
remélem realos gyerek ma odabasz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Meg is lepődtem volna ha sportolt volna valaha.Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?Gondolom a Nobnál is van ilyen szabadkőműves sajtostallér mint a dékánoknál, alkotmánybíróknál, holland polgármestereknél... (hosszú a sor 😀)
Tactful Cactus
bobi0092
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Samsung telók, LG tv-k a kukába, Kya, Hyundai, SSangyong autókat belökni az árokba 😊amúgy tényleg valahogy így kell nyerni meg vívni, nem olyan cigány módon, mint a perzsák vagy a digók, ha vesztettek volna szerintem azt is méltósággal viselték volna
több mint 1 éve
Most nézem, ezek mellett a nigéria niggák mellett az amcsi niggák szinte fehérek. N passt meg is vonnám a amerikaiaktól.na akkor most képzeld el a nigeri niggákat.
balintbaba
több mint 1 éve
Milák amúgy mondott valamit, legalább elküldte őket a búsba?"Kösz, de nem kérek uszodát."
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?Gondolom a Nobnál is van ilyen szabadkőműves sajtostallér mint a dékánoknál, alkotmánybíróknál, holland polgármestereknél... (hosszú a sor 😀)
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Fenyőfa-díszítésLövészet/robbantás szerintem.Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
Tactful Cactus
balintbaba
több mint 1 éve
Most nézem, ezek mellett a nigéria niggák mellett az amcsi niggák szinte fehérek. N passt meg is vonnám a amerikaiaktól.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?sajnos nem kötél
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Harminc.Durva hogy mekkora arany nyomást rakunk mindenkire…Mekkorat ?
Eazzy
Toca
több mint 1 éve
Amúgy fürjesnek mi lógott a nyakában?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Milák amúgy mondott valamit, legalább elküldte őket a búsba?
több mint 1 éve
Lövészet/robbantás szerintem.Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
Tactful Cactus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Az ő szájára jelentkeznek be.Fürjes bazdmeg.Gyárfás melyik számra jelentkezett be?
balintbaba
csipkelli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!