Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
eddig fasza
több mint 1 éve
aztán eszembe jutott hogy van "table of 64" szal lehet több vanVilágranglista... ezzel már korábban is volt bajom, mindegy ugyanaz...32 kiemelés an csakMost a 2. verte a 34. kiemeltet, előtte a 33. verte az 1. Nem papírforma.Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
gyurczi
Negritis, a vajda
gyurczi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Világranglista... ezzel már korábban is volt bajom, mindegy ugyanaz...32 kiemelés an csakMost a 2. verte a 34. kiemeltet, előtte a 33. verte az 1. Nem papírforma.Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
gyurczi
Negritis, a vajda
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
nah gyerünk pásztor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szép munka!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Az jogos, nem is tudtam hogy volt márKoch???Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
NB2

több mint 1 éve
Koch???Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
több mint 1 éve
Koch kiesése papírforma egy névtelen venezuelai ellen? Koch volt a világbajnokMiért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Most a 2. verte a 34. kiemeltet, előtte a 33. verte az 1. Nem papírforma.Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2
kapitnono
Szerkesztette: gyurczi
több mint 1 éve
Miért? Eddig max Szilágyi volt nekem a meglepetés hogy kiesett többi magyar eredmény azért papírforma voltazért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
NB2

több mint 1 éve
Kicsit azért hiányoltam Székely Dávidtól vagy akár a rendezőtől valami információt, hogy miről szól ez.8 kört mennek vagy 35 kilométert, vagy meddig tart ez?
több mint 1 éve
azért az eddigiek alapján leírni vicces 😊aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze
kapitnono
több mint 1 éve
aztakurva..Második kiemelt, azért ezt illett így megoldani, a neheze most jön csak, de eddig tényleg biztató
ez gála volt 😊
Szesze

több mint 1 éve
Na kezd a monti(Blankától senki ne várja a 4. helyet újra, kb teljesen leadta a montit, ez lesz a záróversenye évekig itt) (remélem 4 év múlva már Buzsáki Virág megy, aki tényleg montis)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pörgött az oktatófilm
több mint 1 éve
A cseh arca... feladta
több mint 1 éve
És látványos is
több mint 1 éve
így kell esélyesként vívni kedves többiek!
több mint 1 éve
totálisan egyoldalú meccs
több mint 1 éve
Talán majd egyszer kiderül, hogy mi történt itt a fejekbenSemmi, Koch gyönyörűen nyilatkozott, túllihegtem én is...
Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Siklósi amellett, hogy kegyetlen jó vívó, igazi geci is a páston, ellene higgadt maradni komoly challenge.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
rendkívül jól vív Siklósi