Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
szép!
több mint 1 éve
eddig jónak tűnik
több mint 1 éve
Nem is nézem mert csak az ideg baszik meg hintőpor nélkül
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nem akarok még egy leégést látni
több mint 1 éve
Azért nem, mert ilyent nem is közvetít most az m4az eddig nem voltTenisz, Judo, Vívás, Női kosár, Torna. Most sem megy semmi ...lengyel - japán röpi egész jó.
Sixo
deyell
Sixo
több mint 1 éve
az eddig nem voltTenisz, Judo, Vívás, Női kosár, Torna. Most sem megy semmi ...lengyel - japán röpi egész jó.
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Tenisz, Judo, Vívás, Női kosár, Torna. Most sem megy semmi ...lengyel - japán röpi egész jó.
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
nah a holland csaj tanyált is egyből 😊és a német is
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tenisz, Judo, Vívás, Női kosár, Torna. Most sem megy semmi ...sport 3on gördeszka
Sixo
több mint 1 éve
Tenisz, Judo, Vívás, Női kosár, Torna. Most sem megy semmi ...
több mint 1 éve
mtv már megint kezdi 😊))vazze ne azt nézzük ki jön, hanem verjük meg azt akivel éppen vívnak
több mint 1 éve
Andrásfi megbosszulhatja Kochot 15:05-kor
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
most mondja, h most verte meg először életében..
több mint 1 éve
jah tudom, csak annyi hogy pont hogy nem teljesen tiszták a dolgokettől még sokkal esélyesebb volt a venezuelai, 1v1-ben is sokkal jobb a mérlege meg amúgy is olimpiai bajnokUnderdogjaink mennek nagyot vívásban. Én mondom nektek az a baj, hogy nincsennek megfestve a sisakjaink.mondjuk kiemelés alapján nem ő volt az underdog
Hanni
Negritis, a vajda
Szesze
több mint 1 éve
ettől még sokkal esélyesebb volt a venezuelai, 1v1-ben is sokkal jobb a mérlege meg amúgy is olimpiai bajnokUnderdogjaink mennek nagyot vívásban. Én mondom nektek az a baj, hogy nincsennek megfestve a sisakjaink.mondjuk kiemelés alapján nem ő volt az underdog
Hanni
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Underdogjaink mennek nagyot vívásban. Én mondom nektek az a baj, hogy nincsennek megfestve a sisakjaink.mondjuk kiemelés alapján nem ő volt az underdog
Hanni
több mint 1 éve
Underdogjaink mennek nagyot vívásban. Én mondom nektek az a baj, hogy nincsennek megfestve a sisakjaink.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
ennyi 😊 nah, akkor most lehet ezt is elemezni 😊Véletlen. Az ellenfél eltévedt idefele. Beteg is volt. Enni se kapott 2 napja.
Szesze
több mint 1 éve
de majd Sikósi Dzsí lesz a bajnok, meglássátok
több mint 1 éve
Vèèègre
több mint 1 éve
ennyi 😊 nah, akkor most lehet ezt is elemezni 😊
több mint 1 éve
nagyon szép