Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Áh idén nem lehet megverni Popovicit. 100at is 200at is vinni fogja. Ide nincs normális ausztrál vagy amerikai úszó. Igor kínaiai meg ebben a számba is terített betlik.
több mint 1 éve
Imádom, ahogy belájkolja a zsűrit 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nah már a románok sem az olimpiai faluban vannak. Mondjuk ők már oda sem mentek.De beszöknek kaját lopni, aztán csodálkozik mindenki.
Sixo
több mint 1 éve
jóó
több mint 1 éve
hú, ez fontos lesz hogy mit adnak..
több mint 1 éve
Nah már a románok sem az olimpiai faluban vannak. Mondjuk ők már oda sem mentek.
több mint 1 éve
ott van! 12-9
több mint 1 éve
2 ide 😊 gyerünk
több mint 1 éve
utóbbi inkább, de szorozd meg még hárommalA Moreno mexikói tornászcsaj nyilatkozott az ES2-n.Késsel a tányért vagy mikiegeres, mint Femke Bol?
Olyan hangja van, hogy felébredsz rá.
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
na jó, most se baj 😊
több mint 1 éve
Ki más.Ott is van Rapsys ! Második kedvenc litvánom.csak nem Meilutyte a kedvenc? 😀
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
itt is 1x kéne vezetni majd a végén 😊
több mint 1 éve
Ott is van Rapsys ! Második kedvenc litvánom.csak nem Meilutyte a kedvenc? 😀
Sixo
több mint 1 éve
A Moreno mexikói tornászcsaj nyilatkozott az ES2-n.Késsel a tányért vagy mikiegeres, mint Femke Bol?
Olyan hangja van, hogy felébredsz rá.
Kampman
több mint 1 éve
szép!
több mint 1 éve
A Moreno mexikói tornászcsaj nyilatkozott az ES2-n.Olyan hangja van, hogy felébredsz rá.
több mint 1 éve
szakértő mond valamit, erre a bíró a tök ellenkezőjét adja meg 😊hüyle ez a vívás 😊
több mint 1 éve
hát nehezen tudom elhinni még, hogy ez meglehet Pásztornak, de hátha..
több mint 1 éve
Vicc ez a vívás...
több mint 1 éve
Fura, hogy Flóra ennyire lekonyuló tőrrel vív, biztos rövidebb a reach így 1-2 centivel.
több mint 1 éve
Djokovic de elkezdte az 1esről. Nem szóltak neki, hogy 200ig tart a verseny?
több mint 1 éve
Ez a számot vihetné egy koreai, csak ne a román.nekem kb mind1 ki, de én is örülnék, ha nem nyerne
Sixo
több mint 1 éve
Pásztor tök jól tartja magát egyelőre, óriási bravúr lenne ha ezt megnyerné