Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
komolyan a végén már szurkoltam Clarey-nek, ennyire szerencsétlen hogy lehet valaki? 😊Szerintem ezzel ő nagyon boldog, viszont Feuz meg az elmúlt évtized legjobb lesikloja, neki ez nagyon kijárt.
NB2
több mint 2 éve
komolyan a végén már szurkoltam Clarey-nek, ennyire szerencsétlen hogy lehet valaki? 😊
több mint 2 éve
Mayer tol egy Szilágyi ÁrontNem megy az olyan könnnyen 😊
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Mayer tol egy Szilágyi Áront
több mint 2 éve
hát akik már itt jönnek alig tudnak végigmenni. ha lesz valamilyen afrikai állampolgárságom én is kijutok az olimpiára
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem lett, ö is kiesett
több mint 2 éve
Nagyon sok a kieső, Tóth Zita egy jó menettel a 30 közelében lehet
több mint 2 éve
Bassino és Shiffrin már elszállt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
na induljon a síelés
több mint 2 éve
No pláne hogy Van der Poel annyira holland mint magyar 😉Nem ugráltam. Meg ismerve a storykat, sincs semmi gond vele.Férfi 5000mJó, a mi elit rövidpályás korisainkba is csörgedezik némi keleti vér 😛 ilyen ez, szerintem manapság ezen már kár ugrálni.
A Svéd holland, legyőzte a fiatal hollandot, az öreg hollandot, a legenda hollandot és a betliző kanadai hollandot!
Toca
dande
Inkább csak fun-fact volt 😊
Toca
több mint 2 éve
Nem ugráltam. Meg ismerve a storykat, sincs semmi gond vele.Férfi 5000mJó, a mi elit rövidpályás korisainkba is csörgedezik némi keleti vér 😛 ilyen ez, szerintem manapság ezen már kár ugrálni.
A Svéd holland, legyőzte a fiatal hollandot, az öreg hollandot, a legenda hollandot és a betliző kanadai hollandot!
Toca
dande
Inkább csak fun-fact volt 😊
több mint 2 éve
az első 2 agyonverte a mezőnyt
több mint 2 éve
igazam lett, most már m4, ES2 is adjaAz is szép, hogy a szánkót semmi nem adjabuckalakóknál döntő van, síugrásban döntő, ott meg "csak" 3. futam
peach
de amúgy ESplayer 5 euró és meg van oldva a dolog
NB2
több mint 2 éve
Skandalum!😜Jó van na, azért mindent én se tudok nézni 😀 😛 és nem ütköztem bele 😊Akartam mondani Dande ataludtaAkkor jó van, már van svéd arany 😊Tegnap is volt férfi mogulban, ez már a második.
dande
gabokocka
Toca
dande
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
kobayashi- Fettner 1-2, mekkora királyság már
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Az is szép, hogy a szánkót semmi nem adjahaver üzeni, hogy m4sport online-n megy
peach
több mint 2 éve
Az is szép, hogy a szánkót semmi nem adjabuckalakóknál döntő van, síugrásban döntő, ott meg "csak" 3. futam
peach
de amúgy ESplayer 5 euró és meg van oldva a dolog
több mint 2 éve
Az is szép, hogy a szánkót semmi nem adja
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Roy baszki, stadionbú kiugrott 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Férfi 5000mJó, a mi elit rövidpályás korisainkba is csörgedezik némi keleti vér 😛 ilyen ez, szerintem manapság ezen már kár ugrálni.
Toca
több mint 2 éve
Jó van na, azért mindent én se tudok nézni 😀 😛 és nem ütköztem bele 😊Akartam mondani Dande ataludtaAkkor jó van, már van svéd arany 😊Tegnap is volt férfi mogulban, ez már a második.
dande
gabokocka
Toca
több mint 2 éve
Akartam mondani Dande ataludtaAkkor jó van, már van svéd arany 😊Tegnap is volt férfi mogulban, ez már a második.
dande
gabokocka
több mint 2 éve
Férfi 5000mA Svéd holland, legyőzte a fiatal hollandot, az öreg hollandot, a legenda hollandot és a betliző kanadai hollandot!
több mint 2 éve
Akkor jó van, már van svéd arany 😊Tegnap is volt férfi mogulban, ez már a második.
dande
több mint 2 éve
Buckalakók ugrálása annyira nem vonz.😊Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.Pedig a női mögül döntő is kurvajó lesz 12:30tól!
zavi27
shawnka