Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor jó van, már van svéd arany 😊
több mint 2 éve
Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.Pedig a női mögül döntő is kurvajó lesz 12:30tól!
zavi27
több mint 2 éve
2 körrel a vége előtt már lehetett rejteni, hogy ez meglesz. A holland nagyon elfáradt a végére, a svéd meg folyamatosan gyorsult.
több mint 2 éve
Van der Poel vazzzze mit művelt baszki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
aztakurva ezt hogy???
több mint 2 éve
nálam már csak a sírepülés játszik, ez a 90 méteres bohóckodás, főleg ha majd lesz szél és kompenzációs hülyéskedés, már régóta nem érdekelDéltől síugrás Martin Schmitt-el és Adam Malysz-al.Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.én is így vagyok, pedig vasárnap van, lenne időm, erre...
zavi27
NB2
Sixo
gyorskori sokkal érdekesebb lehetne, ha tömegben tolnák 😊
több mint 2 éve
Déltől síugrás Martin Schmitt-el és Adam Malysz-al.Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.én is így vagyok, pedig vasárnap van, lenne időm, erre...
zavi27
NB2
több mint 2 éve
Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.én is így vagyok, pedig vasárnap van, lenne időm, erre...
zavi27
több mint 2 éve
Elég érdektelen nap ez a mai nekem. Síathlon unalmas, sima volt, ami most megy szintén, kb. még a szánkó érdekel ma azt annyi.
több mint 2 éve
Na Klaebo lefőtt, de a Niskanen és Spitsov kárpótolt. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ennyire ne legyen svèd sífutó.....Már egy ideje nincs.
dande
több mint 2 éve
Vasárnap ráértem volna, erre elmarad ez a k...a lesiklás😕azt még a skiathlon is unalmas...
több mint 2 éve
Hát Bolsunov erőt demostrál.
több mint 2 éve
Jól alakul a férfi síatlon...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
fasza amiért fennmaradtam ffi lesiklás átrakták 5 órára...Már 6
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem tudom miért de ez a műkorcsolya nagyon le tud kötni.Mondjuk a férfitől alapból tartottam, mert hogy a híres dalt idézzem buzievagy, aztán valamelyik VB-n elkaptam milyen teljesítményt rakott le Chen és Hanyu. Odabaszott.
Az is igaz, hogy minden ugrásnál azt hiszem elesik az illető, úgyhogy még izgalmas is. ES kommentátor pedig nagyon jó.
Sajnos látom hogy nem indul Anastasia Skoptsova, pedig ő lehetne a legjobb nő az egész olimpián 😕
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
4-kor a lesiklas Tyu. Majd akkor visszanezem
több mint 2 éve
Egèsz jól összeszedve a holnapi program:Fuck. Siúgrás és szánkó egyszerre
m.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-het-aranyermet-osztanak-ki-a-vasarnapi-program-2874729
Legközelebb hétfőn èremesèly ugyan úgy dèl körültől.
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Egèsz jól összeszedve a holnapi program:m.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-het-aranyermet-osztanak-ki-a-vasarnapi-program-2874729
Legközelebb hétfőn èremesèly ugyan úgy dèl körültől.
több mint 2 éve
Ki ez a tag aki a gyorskorcsolyát kommentálja? Egész borzalmas.
több mint 2 éve
Mi volt a Kínával? Arról lemaradtam.Harmadikak lettek az elődöntőben, aztán sokáig videóztak, végül kizárták az amerikaiakat és az oroszokat is, elég véleményes volt...
tüsi91
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta