Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Sportolókat bekövetni nem parawww.instagram.com/anzhelika_terliuga/?hl=enUuu az ukrán karatés lány milyen finom.Pikcsör plíz!
Hanni
Vrij6
Hanni
több mint 3 éve
Ki számít 100-asnak manapság.. pláne egy olimpián... pláne egy mászó... stb, stbHoppá, Ondrának még a zóna sincs meg a 2. boulderen... ó jaj 😕az a csávó szerintem nem 100-as
Igor
NB2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 812
8.00komolyan? mennyi a japán?nem sokára kezdődik a női pinyó csapatdöntő, kíváncsi vagyok a vigyorex japcsi lányok képesek-e a bravúrraKína oddsa 1.02, egy olimpiai döntőben.
Szesze
Az kemény.
Kampman
Szesze
több mint 3 éve
Hoppá, Ondrának még a zóna sincs meg a 2. boulderen... ó jaj 😕az a csávó szerintem nem 100-as
Igor
több mint 3 éve
Hoppá, Ondrának még a zóna sincs meg a 2. boulderen... ó jaj 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
4x400-as női váltó első elődöntő is kezd.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
komolyan? mennyi a japán?nem sokára kezdődik a női pinyó csapatdöntő, kíváncsi vagyok a vigyorex japcsi lányok képesek-e a bravúrraKína oddsa 1.02, egy olimpiai döntőben.
Szesze
Az kemény.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 812
nem sokára kezdődik a női pinyó csapatdöntő, kíváncsi vagyok a vigyorex japcsi lányok képesek-e a bravúrraKína oddsa 1.02, egy olimpiai döntőben.
Szesze
Az kemény.
több mint 3 éve
nem sokára kezdődik a női pinyó csapatdöntő, kíváncsi vagyok a vigyorex japcsi lányok képesek-e a bravúrra
több mint 3 éve
Kampman
28 812
Finn Murto se rossz. 😊Bőség zavara van ismét.
és még át is vitte a 4.50-et. 😀
Vrij6
több mint 3 éve
Finn Murto se rossz. 😊és még át is vitte a 4.50-et. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Dunán mindig ragaszkodnak délben a 20 perces SorosGyurcsányMigránsBrüsszel híradójukhoz, véletlenül sem próbálnák egy perc alatt összefoglalni.Khmmm, vannak prioritások ugye. 😀
NB2
több mint 3 éve
Dunán mindig ragaszkodnak délben a 20 perces SorosGyurcsányMigránsBrüsszel híradójukhoz, véletlenül sem próbálnák egy perc alatt összefoglalni.
több mint 3 éve
Leleux is szar "ugrás" 450-re de irtó cuki. 😊
több mint 3 éve
Hát nemtom, nem ismerem ő milyen, de azért a sportolók többsége képes teljesen reálisan látni a dolgokat.Majd megvárom, hogy Marosi mit nyilatkozik erről. Neki jobban hiszek, mint nektek 😛Bizts lelkes lesz és annak is kell lennie. Van éremesélye, de outside chance. Nyilván nem azt fogja nyilatkzni, hogy ez elúszott az Kasza dolga lesz 😀
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
valaki ugorja már át ezt a 450-et. 😀 Borzalom eddig. 😀Nah, a brit végre átvitte 😀
Vrij6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
😎Uuu az ukrán karatés lány milyen finom.Pikcsör plíz!
Hanni
Vrij6
Anzhelika
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
www.instagram.com/anzhelika_terliuga/?hl=enUuu az ukrán karatés lány milyen finom.Pikcsör plíz!
Hanni
Vrij6
több mint 3 éve
Szerintem vakon vannak ők is, mint a köztévé 😊Kinn van 5 emberük ami nem sok, de amit mi csináltunk itt azt csinálhatták volna ők is, akár az itthoni stábbal. Pont egy magyaroknak érdekes de nem közvetített szám, az nline szöveges közvetítés itt lett volna a leghasznosabb.szerintem meg egyszerűen nincs nekik kellő apparát erreAz nso amúgy tényleg csak nyaralni küldte ki riportereit az olimpiára? Megy az öttusa, de ha itt nem lenne eredménykövető, tőlük kiindulva azt hihetetném hogy eddig semmi nem történt, órás késésekkel számolnak be az egyes eredményekről, nagyon durvaEzt én sem értem, iszonyat lassúak és alig közölnek infot. Az Eb alatt persze ment minden pletyka percenként. Sztem úgy gondolták, ezt elviszi a közmédia mindenki azt nézi nekik nem érdemes csinálni semmit...
r.baggio
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Kinn van 5 emberük ami nem sok, de amit mi csináltunk itt azt csinálhatták volna ők is, akár az itthoni stábbal. Pont egy magyaroknak érdekes de nem közvetített szám, az nline szöveges közvetítés itt lett volna a leghasznosabb.szerintem meg egyszerűen nincs nekik kellő apparát erreAz nso amúgy tényleg csak nyaralni küldte ki riportereit az olimpiára? Megy az öttusa, de ha itt nem lenne eredménykövető, tőlük kiindulva azt hihetetném hogy eddig semmi nem történt, órás késésekkel számolnak be az egyes eredményekről, nagyon durvaEzt én sem értem, iszonyat lassúak és alig közölnek infot. Az Eb alatt persze ment minden pletyka percenként. Sztem úgy gondolták, ezt elviszi a közmédia mindenki azt nézi nekik nem érdemes csinálni semmit...
r.baggio
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Uuu az ukrán karatés lány milyen finom.A kutya mindenit
Hanni
És tényleg 😁
Így nem tudja mit nézzen az ember
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Majd megvárom, hogy Marosi mit nyilatkozik erről. Neki jobban hiszek, mint nektek 😛Bizts lelkes lesz és annak is kell lennie. Van éremesélye, de outside chance. Nyilván nem azt fogja nyilatkzni, hogy ez elúszott az Kasza dolga lesz 😀
Szesze
több mint 3 éve
Uuu az ukrán karatés lány milyen finom.Pikcsör plíz!
Hanni
több mint 3 éve
szerintem meg egyszerűen nincs nekik kellő apparát erreAz nso amúgy tényleg csak nyaralni küldte ki riportereit az olimpiára? Megy az öttusa, de ha itt nem lenne eredménykövető, tőlük kiindulva azt hihetetném hogy eddig semmi nem történt, órás késésekkel számolnak be az egyes eredményekről, nagyon durvaEzt én sem értem, iszonyat lassúak és alig közölnek infot. Az Eb alatt persze ment minden pletyka percenként. Sztem úgy gondolták, ezt elviszi a közmédia mindenki azt nézi nekik nem érdemes csinálni semmit...
r.baggio
Rajna
az meg hülyén nézne ki, ha valamiről beszámolnának, valamiről meg nem, így elengedték
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
valaki ugorja már át ezt a 450-et. 😀 Borzalom eddig. 😀