Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Elhiszem, de itt az éremről beszélünk..A versenyzők 2/3-a elveszíti az esélyt a rangsoroló vívás során ha megnézed a versenyeket nem látsz olyat gyakran, hogy valaki nem top5-ös vívással nyer.azért nehogy már ezt egy (2/3) vívás után el lehessen dönteni mégSőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Choong is túlságosan elöl van szerintem..
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Úszás/kombiszám viszonylag konzisztens... lovaglásba becsúszhat lutri, de a vívásban történő variancia dönti el nagyrészt.azért nehogy már ezt egy (2/3) vívás után el lehessen dönteni mégSőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
Szesze
Marosi nem fog 15 ponttal többet úszni, és ha valaki 30 ponttal jobb futó nála, akkor ott mondjuk számolok alapból 20 pontot....
Szóval, de/igen, elég jól lehet prognosztizálni... 😛 hacsak nem bontja le XY a lovaglópályát.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Palazkov sajnos megvert20 győzelem neki is, azért ez absz nem rossz még így se
több mint 3 éve
Jó ez a sziklamászás, nem könnyű 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A versenyzők 2/3-a elveszíti az esélyt a rangsoroló vívás során ha megnézed a versenyeket nem látsz olyat gyakran, hogy valaki nem top5-ös vívással nyer.azért nehogy már ezt egy (2/3) vívás után el lehessen dönteni mégSőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
Szesze
több mint 3 éve
Tetszik ez a sport, kár hogy nem nézem többet 😀
több mint 3 éve
Lőtávolban lesz, ennyi. Ahogy a csajok is. Mindkettő nagyon pozitívan nyilatkozott, szerintem ők tisztán látják a sanszot ha nem is az aranyra az éremre. arosi is hasonló helyzetbe kerülhet ha még egy tust ad.Sőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
több mint 3 éve
az osztrák megvan!az már akkor nem előz legalább 😀
Szesze
több mint 3 éve
az osztrák megvan!
több mint 3 éve
Ne felejtsd el a lovaglást, mert ott bármi lehet. Addig szinte fölösleges bármit mondaniSőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
több mint 3 éve
azért nehogy már ezt egy (2/3) vívás után el lehessen dönteni mégSőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Sőt találtam itt még neveket, akikkel baj lesz... nem látom itt sem, h ez éremre elég lesz...Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Choong kettő vereségjah, utolsó 9 meccséből 6-ot elbukott
Bruce
több mint 3 éve
igen, láttamna legalább ez meglettmost ezt adták is a stream-en
Szesze
Bruce
több mint 3 éve
Utsó két ellenfél erős sajnos. Fehérorosz 4. osztrák 12, szóval az 1-1-ért is meg kell küzdeni.
több mint 3 éve
Choong kettő vereség
több mint 3 éve
na legalább ez meglettmost ezt adták is a stream-en
Szesze
több mint 3 éve
na legalább ez meglett
több mint 3 éve
Junnal együtt állnak, hátha sikerül egy kis előnyt összeszedni vele szemben a kmbi előtt. Choong fél percre van, rajta is hozni kéne és a lőtávol meglenne. De persze mindez csak távoli esélyJun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Igor
több mint 3 éve
Kasza azért nem remekel az biztos..
több mint 3 éve
Ki is kapott
több mint 3 éve
picsába, ez elment 😕
több mint 3 éve
Auszik lőttek gólt, 4-3 amcsiknak, de már csak 3 perc
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jun Woongtae hogyan? Sokkal jobb kombis, és kb hasonló úszók.következő kanyar: spanyol (-3) + guatemalai (-7), hozni kéne mindkettőt..Jó lenne azért a top10 még mindig megvan, egy erős hajrával itt lőtávolban lehet minden
Szesze
Rajna
Többiek talán ok.
Szerkesztette: Igor