NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 383
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Persze, csak én azon tanakodtam, hogy amikor kitalálták, akkor mire alapozva gondolta azt a szabályalkotó, hogy ez működhet.A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Szabó Gábor pl. Mondta is h ez a szabály minden vszínűséggel így a szétugrás halálát jelenti. Én személy szerint nem bánom pláne most mikor mind Barshim mind Tamberi aranyat kapott érte, mindketten megérdemelték.
Vagy van olyan helyzet, ahol van jelentősége annak, hogy valaki nem holtversenyes első?
Még ha sima pénzdíjas verseny, akkoris jobban megéri az első és második hely összesített pénzdíjának a fele biztosan, mint rizikózni, pláne ha nagy a gap a két pénzdíj között.
De egy VB-n, EB-n, olimpián szerintem nincs olyan helyzet, ahol megérné ugrani a nem holtversenyes első helyért.
Sobri Jóska
empty taxi
Mert ha kötelező is lenne ugrani, akkoris, ha megbeszéli a két versenyző, és onnantól mindent levernek, akkor ugyanúgy nincs döntés, mintha nem bohóckodnák végig.
Ezért fura ez így, de valami oka bizonyára volt, hogy ez megszületett így. De nem jöttem rá mi lehetett az.
több mint 3 éve
A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Szabó Gábor pl. Mondta is h ez a szabály minden vszínűséggel így a szétugrás halálát jelenti. Én személy szerint nem bánom pláne most mikor mind Barshim mind Tamberi aranyat kapott érte, mindketten megérdemelték.
Vagy van olyan helyzet, ahol van jelentősége annak, hogy valaki nem holtversenyes első?
Még ha sima pénzdíjas verseny, akkoris jobban megéri az első és második hely összesített pénzdíjának a fele biztosan, mint rizikózni, pláne ha nagy a gap a két pénzdíj között.
De egy VB-n, EB-n, olimpián szerintem nincs olyan helyzet, ahol megérné ugrani a nem holtversenyes első helyért.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pici rá az esély, hogy ugyanúgy ugranak öten minden magasságon, de ha igen, akkor legyen 5 bajnok. Miért ne? Az olimpia eszméjébe belefér, nem ellentétes azzal.A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Az olimpián nincs ilyen szitu szerintem se, kvázi felesleges ezt a döntést a versenyzőkre bízni (meg igazság szerint tök hülyén is néz ki ez így), ki kéne hirdetni a két győztest automatikusan, mint pl úszásban aztán kész. Mondjuk más kérdés, hogy itt azért jóval nagyobb az esély arra, hogy akár jóval több ember is ugyanúgy végezzen, szóval nemtom akkor mi van, akár 5 aranyérmes is lehet olyankor? Azért az is marhaság lenne 😊
Sobri Jóska
Szesze
több mint 3 éve
De minek?A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Diamond League-ben elméletileg előfordulhat szerintem.
Sobri Jóska
warr_b
Az ilyen versenyeken fejnehéz a díjazás, mondjuk 120 egység-60-40-30-20-10.
A fix 90 mindkét versenyzőnek megéri, de azt elfogadom, hogy csak fizetős versenyen jöhet egyáltalán szóba, hogy ugorjanak.
több mint 3 éve
A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Az olimpián nincs ilyen szitu szerintem se, kvázi felesleges ezt a döntést a versenyzőkre bízni (meg igazság szerint tök hülyén is néz ki ez így), ki kéne hirdetni a két győztest automatikusan, mint pl úszásban aztán kész. Mondjuk más kérdés, hogy itt azért jóval nagyobb az esély arra, hogy akár jóval több ember is ugyanúgy végezzen, szóval nemtom akkor mi van, akár 5 aranyérmes is lehet olyankor? Azért az is marhaság lenne 😊
Sobri Jóska
Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Diamond League-ben elméletileg előfordulhat szerintem.
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A ffi magasugráson tanakodva nem tudok játekelméletileg elképzelni olyan helyzetet, ahol megéri kockáztatni a BIZTOS első helyet, és ugrani.Vagy van olyan helyzet, ahol van jelentősége annak, hogy valaki nem holtversenyes első?
több mint 3 éve
nah NS szerint holnap sportlövő érem lehetlefordítom: semmi nem lesz 😊
több mint 3 éve
eltartott volna egy darabig, ha mondjuk döntő szettig megy a meccs 😊Megéledt Amerika, így most nagyon jó a meccs.Nyertek az argentínok, óriási meglepetés az USA kiesése, az volt vszínűbb h 4-be kerülnek, nem az h kiesnek. Az argentínok így az olaszokkal játszanak a negyeddöntőben.
alatriste
empty taxi
több mint 3 éve
Megéledt Amerika, így most nagyon jó a meccs.Nyertek az argentínok, óriási meglepetés az USA kiesése, az volt vszínűbb h 4-be kerülnek, nem az h kiesnek. Az argentínok így az olaszokkal játszanak a negyeddöntőben.
alatriste
Madden hates me.
több mint 3 éve
Megéledt Amerika, így most nagyon jó a meccs.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
A liberót 2* egymás után konkrétan kiütötték, csóri úgy vágodott el.Csak az első nem is tudom 13 argentín nyitásból jött 5 ász 😀Argentínok kiszerválják... 😀 keményMit? Még megy az első szett élőben, ha jól látom 😁
alatriste
Chargers LT
alatriste
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Csak az első nem is tudom 13 argentín nyitásból jött 5 ász 😀Argentínok kiszerválják... 😀 keményMit? Még megy az első szett élőben, ha jól látom 😁
alatriste
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Amúgy jó hírén is ennek szurkolok
USA és Doncicék külön ágra kerültek kosárlabdában
a döntőben tali remélem 😎
Chargers LT
több mint 3 éve
Amúgy jó hírUSA és Doncicék külön ágra kerültek kosárlabdában
a döntőben tali remélem 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Argentínok kiszerválják... 😀 keményMit? Még megy az első szett élőben, ha jól látom 😁
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Rosszul láttad.De pörög, most láttam.Nem pörög.szerintem ő pörög, de nem biztosÉs Gong hogyan dob?kommentátor mondta, hogy szinte senki sem használja márahogy képest, hogy annyira nem sokan használják ezt a szökellős taktikát, a 3. adams és 4. dongmo is ezzel tolja????
Sixo
Mindenki azt használja/használta.
Asszem Márton Anita az egyetlen női súlylökő aki forgásból dobva nyert olimpiai érmet.
Igor
Sixo
Várjuk ki a végét...
Igor
Sixo
Sobri Jóska
empty taxi
Song pörgött, Gong nem.
több mint 3 éve
Argentínok kiszerválják... 😀 kemény
Liverpool Fc
több mint 3 éve
hát ez is addig fog kb..USA-Argentina röplabda meccs most kezdődik?? Baszki 11 óra van Japánban most.Mindig a röpi tart legtovább, volt h helyi idő szerint hajnal 1-ig ment.
Szesze
empty taxi
több mint 3 éve
USA-Argentina röplabda meccs most kezdődik?? Baszki 11 óra van Japánban most.Mindig a röpi tart legtovább, volt h helyi idő szerint hajnal 1-ig ment.
Szesze
Madden hates me.
több mint 3 éve
USA-Argentina röplabda meccs most kezdődik?? Baszki 11 óra van Japánban most.
több mint 3 éve
ES1-en röpi ki-ki meccs. USA-ArgAki nyer továbbmegy
Liverpool Fc
több mint 3 éve
uhh... nem sikerült beérni 😕 kurva nagy meccs volt
több mint 3 éve
A kínai a legtöbb pontját a tajvani széles ütései miatt kapjaigen, a kínai inkább védekező/kontra játékot játszik, de iszonyatosan finom keze van
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 493
A kínai a legtöbb pontját a tajvani széles ütései miatt kapja