Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Bencének ebből sztem nem lesz döntő....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Én másodiknak láttam, a lengyelt láttam elsőnek.Hát kajak-kenunál ez a vonal biztos nem egyenesen van rajzolva... meg nem mondtam volna, h Lucz nyerte...En pedig alapbol ugy lattam, hogy hajszalnyival, de nyert. Szerencsere igy is lett.
Igor
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Hát kajak-kenunál ez a vonal biztos nem egyenesen van rajzolva... meg nem mondtam volna, h Lucz nyerte...En pedig alapbol ugy lattam, hogy hajszalnyival, de nyert. Szerencsere igy is lett.
Igor
több mint 4 éve
Hát kajak-kenunál ez a vonal biztos nem egyenesen van rajzolva... meg nem mondtam volna, h Lucz nyerte...angol VAR-osoktól kapták a vonalat
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hát kajak-kenunál ez a vonal biztos nem egyenesen van rajzolva... meg nem mondtam volna, h Lucz nyerte...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Lucz Dóra 2 ezreddel nyerte a 200-as előfutamát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ki volt irva a tablara miközben elfutottak az 1500-asok... - 76.46 Fajdeknek.Az határeset, de talán elég lehet neki
több mint 4 éve
Tulszivta a tixot, mint mindig.szép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
Na, izguljuk ki Fajdeket...
Igor
több mint 4 éve
összekevertem a törökkel, de már rég töröltemszép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
Igor
több mint 4 éve
Női gyeplabdában már a negyeddöntők mennek, most Németország-Argentína
több mint 4 éve
szép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
több mint 4 éve
Jó látni, hogy nem csak posztkomcsi országokból vannak még kalapácsvetők. Ezzel együtt ha valamit egyszer ki fognak rakni az olimpia programjából az atlétikán belül, akkor ez lesz az.
több mint 4 éve
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
Kampman
több mint 4 éve
Tyihon még mindig aktív. Az komoly.