Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Sorry, m4.hu-n megy! 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ha valahol röpire kapcsolnak valaki beírja pls. Megint lehet duóban nézni a tollast.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Szekeres újabb gyöngyszemmel gyarapította a repertoárját, ez az idiótát bazzeg 😀 😀Mit mondott? 😄
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Szekeres újabb gyöngyszemmel gyarapította a repertoárját, ez az idiótát bazzeg 😀 😀
több mint 3 éve
Közben Bottas kiüti a rajtnál mindkét Red Bullt... Ez ennyi volt máraJó kis rajtbaleset 😁
Chargers LT
több mint 3 éve
Közben Bottas kiüti a rajtnál mindkét Red Bullt... Ez ennyi volt mára
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 489
Pietro Mennea csodálkozna 😊Na ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Baker és Kerley meg ezt nem tudták...
Csak nehogy lebukjon mint Ben Johnson. Amilyen PB-ket itt futott... rá emlékeztet.
Igor
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 490
na kezded már megintKampman szerint az olimpia fénypontjaAz utolsó olasz érem ezelőtt: férfi hármasugrás Fabrizio Donato bronz 2012A gyaloglás nem sport 😆
Utolsó olasz aranyérem: Axel Schwazer 50 km-es gyakorlás 2008
empty taxi
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Szekeres neeeeeeeeeeeee
több mint 3 éve
Kampman
28 490
nem is gyalogolt, hanem gyakoroltAz utolsó olasz érem ezelőtt: férfi hármasugrás Fabrizio Donato bronz 2012A gyaloglás nem sport 😆
empty taxi
warr_b
több mint 3 éve
Kampman szerint az olimpia fénypontjaAz utolsó olasz érem ezelőtt: férfi hármasugrás Fabrizio Donato bronz 2012A gyaloglás nem sport 😆
empty taxi
warr_b
több mint 3 éve
Az utolsó olasz érem ezelőtt: férfi hármasugrás Fabrizio Donato bronz 2012A gyaloglás nem sport 😆
empty taxi
több mint 3 éve
Az utolsó olasz érem ezelőtt: férfi hármasugrás Fabrizio Donato bronz 2012Utolsó olasz aranyérem: Axel Schwazer 50 km-es gyakorlás 2008
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
Gondolom támaszpontos srácolasz anya, ami papaNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Csak nehogy lebukjon mint Ben Johnson. Amilyen PB-ket itt futott... rá emlékeztet.
Igor
Willie Parker
NB2
több mint 3 éve
Az anyja volt az apja?olasz anya, ami papaNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Igor
Willie Parker
NB2
több mint 3 éve
olasz anya, ami papaNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Igor
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Az anyja olaszNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Igor
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
Na ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Igor
több mint 3 éve
Na ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.ne rombold már a partit
Igor
több mint 3 éve
de Grasse nagyon mélyről hozta vissza a bronzot amúgy...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
De Grasse-nak azért megvan a bronz.
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 906
Milyen kis puhosnak néz ki ez az olasz. 😄
több mint 3 éve
Na ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Baker és Kerley meg ezt nem tudták...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Az igen kerem!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv