Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Jó meccs
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Hány pontig megy ez?
több mint 3 éve
11-6, nem hiszem, h lesz visszaút innen
több mint 3 éve
hú micsoda pont volt
több mint 3 éve
bele se merek gondolniazért ennél a tollaslabdánál egyszerűbb sportot már tényleg nehéz találni, de Szekeresnek ezt se sikerül megugrani, ekkora idiótát én még nem láttamSakkban mit hozna össze vajon?
Szesze
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
Fókuszálni tudni kell!This is what the Olympics are about.This. This is what the Olympics are about. 🇭🇺❤️🇯🇲 pic.twitter.com/f2iCNYNouf
— Olympics (@Olympics) August 1, 2021
Matthew99
Első komment:
Ass?
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 490
This is what the Olympics are about.This. This is what the Olympics are about. 🇭🇺❤️🇯🇲 pic.twitter.com/f2iCNYNouf
Matthew99
Első komment:
Ass?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
azért ennél a tollaslabdánál egyszerűbb sportot már tényleg nehéz találni, de Szekeresnek ezt se sikerül megugrani, ekkora idiótát én még nem láttamSakkban mit hozna össze vajon?
Szesze
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
Ő gyalogló? Menne a messzeségbePietro Mennea csodálkozna 😊Na ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Baker és Kerley meg ezt nem tudták...
Csak nehogy lebukjon mint Ben Johnson. Amilyen PB-ket itt futott... rá emlékeztet.
Igor
Willie Parker
ozibozi
több mint 3 éve
This. This is what the Olympics are about. 🇭🇺❤️🇯🇲 pic.twitter.com/f2iCNYNouf
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Japán 5 szettesben verte közben Iránt így ők mentek tovább.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
döntő szett jön
több mint 3 éve
Kampman
28 490
azért ennél a tollaslabdánál egyszerűbb sportot már tényleg nehéz találni, de Szekeresnek ezt se sikerül megugrani, ekkora idiótát én még nem láttamES 1-en is van
Szesze
több mint 3 éve
azért ennél a tollaslabdánál egyszerűbb sportot már tényleg nehéz találni, de Szekeresnek ezt se sikerül megugrani, ekkora idiótát én még nem láttam
több mint 3 éve
Jah, mint Bruce Willis: born in the BRD!Gondolom támaszpontos srácolasz anya, ami papaNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Csak nehogy lebukjon mint Ben Johnson. Amilyen PB-ket itt futott... rá emlékeztet.
Igor
Willie Parker
NB2
Willie Parker
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Dél-Korea 3 runt szerzett a 9. inningben, 1-3-ról 4-3-ra fordítottak egy walk-off ütéssel.Másodszor kap ki a Dominikai Köztársaság ezen az olimpián 3-1-ről az utolsó inningben. Egy jó closer választja el őket a top esélyestől
Kampman
több mint 3 éve
és mégegyszer megcsinálja a hülye 😀 😀 😀 😀 Ez a faszi nem normális!!!!
több mint 3 éve
Dél-Korea 3 runt szerzett a 9. inningben, 1-3-ról 4-3-ra fordítottak egy walk-off ütéssel.az mondjuk jó időzítés
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Dél-Korea 3 runt szerzett a 9. inningben, 1-3-ról 4-3-ra fordítottak egy walk-off ütéssel.
több mint 3 éve
"When questioned about his origins, he said he feels 100% Italian, admitting he is not very good at speaking English"Az anyja olaszNa ezt mondtam, nem volt rá sansz h a kínai ugyanazt megismétli.Ő mennyire olasz? Mint mi?
Igor
Willie Parker
Kampman
---
Igen, ez alapján 100%-ig olasz, már csak max franciának adhatná még el magát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Elemezte, hogy a vonalbírók milyen remek munkát végeznek miközben természetesen éppen hibáztak egy kurva nagyot 😀Szekeres újabb gyöngyszemmel gyarapította a repertoárját, ez az idiótát bazzeg 😀 😀Mit mondott? 😄
Szesze
warr_b