NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 385
52
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Coastal Carolina vs UTSA (NET4+)
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Tulszivta a tixot, mint mindig.szép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
Na, izguljuk ki Fajdeket...
Igor
több mint 3 éve
összekevertem a törökkel, de már rég töröltemszép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 493
Női gyeplabdában már a negyeddöntők mennek, most Németország-Argentína
több mint 3 éve
Kampman
28 493
több mint 3 éve
szép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehetMár kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 493
Jó látni, hogy nem csak posztkomcsi országokból vannak még kalapácsvetők. Ezzel együtt ha valamit egyszer ki fognak rakni az olimpia programjából az atlétikán belül, akkor ez lesz az.
több mint 3 éve
Kampman
28 493
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 493
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.
több mint 3 éve
Tyihon még mindig aktív. Az komoly.
több mint 3 éve
Kampman
28 493
Az egyik csúcsszám az olimpián a férfi 100 méter. Lement egy komment nélkül 😊Én írtam is előtte, hogy 50 méternél valakinek be kéne írni az aktuális állást csak a biztonság kedvéért
bcsarli
több mint 3 éve
Holnap lesznek a női 400 m gátfutásnak is az elődöntői, mivel ez egy amerikai focis fórum illik megjegyezni h rajthoz áll a Lions QB-jának David Bloughnak a felesége Melissa Gonzalez, vmint a Bucs CB-jének Ross Cockrellnek a húga, Anna Cockrell is.Illetve azt is, hogy a Texans-safety Jonathan Owens csaja jol leszerepelt, mehehehehehe hahahaha.
empty taxi
több mint 3 éve
Holnap lesznek a női 400 m gátfutásnak is az elődöntői, mivel ez egy amerikai focis fórum illik megjegyezni h rajthoz áll a Lions QB-jának David Bloughnak a felesége Melissa Gonzalez, vmint a Bucs CB-jének Ross Cockrellnek a húga, Anna Cockrell is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Holnap női röpi 😎❤️Sajnos korán lesznek a mindent elődöntő olasz USA és török orosz meccsek, de utóbbira azért felkelek 7-kor
Az se rossz azért, hogy végre a nap utolsó meccse a brazil Kenya ellen, őket tutira adja már majd a tv is így 🙂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha megbíznak egymásban miért ne?Persze, csak ha az olimpia szelleme az érv, akkor minden döntetlenre adjunk dupla aranyat minden olimpiai sportban, mert az passzol az olimpia szelleméhez. Gyenge érv ez nekem.Köszi.A századra egyenlő úszást írtam hogy nem nagyon lehet eldönteni, de gyakorlatilag a phelps-cseh-le clos dobogó sem volt döntetlen, csak az óra volt tökéletlen, mert nem volt elég részletes 😉.De erre nem tudod inspirálni őket.Az eddigi lebonyolítás is jó volt.Szerintem meg jó nagy faszság hogy kettő győztes is lehet. (Nyilván nem a versenyzők szempontjából)De konkrétan hogyan, ha ugyanúgy ugrottak?
Ahol időre megy, és századra pontosan mérik az időt, ott kivitelezhetetlen elkerülni (hacsak nincs célfotó mint pl a 100 méteres elődöntőben, ahol az alapján kihozták a különbséget jacobs és az amerikai között), de én itt magasugrásban csak eldöntöttem volna valahogy, mintsem odaadjuk mindkettőnek az aranyat. Persze teljesen más sport, de egy kicsit olyan ez nekem mintha az eb döntőben a rendes játékidő után úgy döntöttek volna hogy mindkét csapat EB győztes.
eaglesmcnabb
Ki az alacsonyabb? Vagy fussanak versenyt?
Sobri Jóska
De ahogy mondtad ugyanúgy ugrottak. Legalábbis 237-ig igen, 239-en is, de 238-on pl. nem ugrottak. Csak megnéztem volna hogy azon a magasságon melyikük jobb. Ha az is egál akkor 1 centivel mentem volna lefelé folyamatosabb amíg el nem döntik. Te is tudod hogy nincs olyan hogy két ugyanolyan versenyző, 2 versenyző közül mindig jobb az egyik.
eaglesmcnabb
És Cseh Laciék is századra egyformák voltak Phelpssel és LeClossal.
Van megosztott első, második, akárhanyadik hely.
Eleve, nem is köteles senki ugrani, meg is állhat, és akkor az addigi eredménye számít.
Van, amikor nem lehet dönteni, lehet döntetlen is.
Boxban is van, profiknál is.
Sobri Jóska
Persze hogy van boxban döntetlen, sőt még címmeccsen is, de a cím ott döntetlen esetén azé marad aki birtokolta, vagyis a döntetlen gyakorlatilag a címvédőnek győzelem, a kihívónak meg vereség. Nem vagyok benne túl jártas, de nem emlékszem hogy lenne olyan szervezet ahol egyszerre ketten birtokolnák a címet, ha igen akkor mea culpa. Sakkban is van remi, de nem hallottam olyanról sem hogy valaha egyszerre két sakkvilágbajnok lett volna.
Nem köteles ugrani, és nem tudom őket inspirálni? Dehogynem, ha az aranyhoz köteles lenne egy "gyakorlatilag szétlövést" ugrani hidd el hogy ugrana, nem nagy ördöngősség 😊 Szóval nem értem mi volt az oka az eddigi rendszert lecserélni, és faszság volt. De elfogadom hogy te érted, és szerinted ez így teljesen okés.
eaglesmcnabb
És ez szerintem inkább passzol az olimpia szelleméhez, mintha kierőltettek volna valami bohóckodást, hogy ugráljanak lefele 150 centiig, ahol az egyik ráájul a kimerültségtől a lécre.
A magasugrás ügyességi szám, nem állókepességi.
Sobri Jóska
Ráadásul a bundázást is nagyban elősegíti, ha ez lesz a bevett szokás innentől. Teszem fel simán előfordulhat hogy legközelebb ha ugyanígy két versenyző marad, akkor megegyeznek hogy innentől mindent leverünk és mindketten jól járunk. Hiszen hülyék lennének kockáztatni.
Vagy a 12 döntős megegyezik előre hogy senki se ugorja meg a kezdő szintet. Ilyenkor mind a 12-nek aranyat adsz? Mert a jelenlegi szabályok szerint azt kéne. Nem gondolod komolyan 😀
eaglesmcnabb
Nem életszerű, de ha így döntenek, hajrá.
Csak tudod ahogy egy pókerasztalnál se 10 főnél dealelnek, mert az nyilván minuszEV, hiszen vannak nyilvánvalóan rosszabbak, akiken a jobbaknak edge van, így egy atlétika tizenkettes döntőben is csak az utolsó néhánynak éri meg, es csakis akkor, ha egyenlően állnak. Szerintem ez elég ritka.
Nem az olimpia szelleme az érv, az csak legitimálja az érvet.
Az érvem az, hogy nem tudod elérni azt, amit akarsz.
A NOB se tudja.
Nem kockáztatja senki a fix első helyet az első vagy másodikért.
több mint 3 éve
Italy 🇮🇹több mint 3 éve
Persze, csak ha az olimpia szelleme az érv, akkor minden döntetlenre adjunk dupla aranyat minden olimpiai sportban, mert az passzol az olimpia szelleméhez. Gyenge érv ez nekem.Köszi.A századra egyenlő úszást írtam hogy nem nagyon lehet eldönteni, de gyakorlatilag a phelps-cseh-le clos dobogó sem volt döntetlen, csak az óra volt tökéletlen, mert nem volt elég részletes 😉.De erre nem tudod inspirálni őket.Az eddigi lebonyolítás is jó volt.Szerintem meg jó nagy faszság hogy kettő győztes is lehet. (Nyilván nem a versenyzők szempontjából)De konkrétan hogyan, ha ugyanúgy ugrottak?
Ahol időre megy, és századra pontosan mérik az időt, ott kivitelezhetetlen elkerülni (hacsak nincs célfotó mint pl a 100 méteres elődöntőben, ahol az alapján kihozták a különbséget jacobs és az amerikai között), de én itt magasugrásban csak eldöntöttem volna valahogy, mintsem odaadjuk mindkettőnek az aranyat. Persze teljesen más sport, de egy kicsit olyan ez nekem mintha az eb döntőben a rendes játékidő után úgy döntöttek volna hogy mindkét csapat EB győztes.
eaglesmcnabb
Ki az alacsonyabb? Vagy fussanak versenyt?
Sobri Jóska
De ahogy mondtad ugyanúgy ugrottak. Legalábbis 237-ig igen, 239-en is, de 238-on pl. nem ugrottak. Csak megnéztem volna hogy azon a magasságon melyikük jobb. Ha az is egál akkor 1 centivel mentem volna lefelé folyamatosabb amíg el nem döntik. Te is tudod hogy nincs olyan hogy két ugyanolyan versenyző, 2 versenyző közül mindig jobb az egyik.
eaglesmcnabb
És Cseh Laciék is századra egyformák voltak Phelpssel és LeClossal.
Van megosztott első, második, akárhanyadik hely.
Eleve, nem is köteles senki ugrani, meg is állhat, és akkor az addigi eredménye számít.
Van, amikor nem lehet dönteni, lehet döntetlen is.
Boxban is van, profiknál is.
Sobri Jóska
Persze hogy van boxban döntetlen, sőt még címmeccsen is, de a cím ott döntetlen esetén azé marad aki birtokolta, vagyis a döntetlen gyakorlatilag a címvédőnek győzelem, a kihívónak meg vereség. Nem vagyok benne túl jártas, de nem emlékszem hogy lenne olyan szervezet ahol egyszerre ketten birtokolnák a címet, ha igen akkor mea culpa. Sakkban is van remi, de nem hallottam olyanról sem hogy valaha egyszerre két sakkvilágbajnok lett volna.
Nem köteles ugrani, és nem tudom őket inspirálni? Dehogynem, ha az aranyhoz köteles lenne egy "gyakorlatilag szétlövést" ugrani hidd el hogy ugrana, nem nagy ördöngősség 😊 Szóval nem értem mi volt az oka az eddigi rendszert lecserélni, és faszság volt. De elfogadom hogy te érted, és szerinted ez így teljesen okés.
eaglesmcnabb
És ez szerintem inkább passzol az olimpia szelleméhez, mintha kierőltettek volna valami bohóckodást, hogy ugráljanak lefele 150 centiig, ahol az egyik ráájul a kimerültségtől a lécre.
A magasugrás ügyességi szám, nem állókepességi.
Sobri Jóska
Ráadásul a bundázást is nagyban elősegíti, ha ez lesz a bevett szokás innentől. Teszem fel simán előfordulhat hogy legközelebb ha ugyanígy két versenyző marad, akkor megegyeznek hogy innentől mindent leverünk és mindketten jól járunk. Hiszen hülyék lennének kockáztatni.
Vagy a 12 döntős megegyezik előre hogy senki se ugorja meg a kezdő szintet. Ilyenkor mind a 12-nek aranyat adsz? Mert a jelenlegi szabályok szerint azt kéne. Nem gondolod komolyan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A holnapi programmal, egész pontosan a kaják-kenuval kapcsolatban lenne kérdésem. Meglepő volt számomra, hogy egy-egy számban több magyar induló van. Ez hiba az nso részéről van, vagy valóban többen indulnak egy adott számban? Ez újdonság lenne számomra.Valóban így van, új szabály
gyurczi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A holnapi programmal, egész pontosan a kaják-kenuval kapcsolatban lenne kérdésem. Meglepő volt számomra, hogy egy-egy számban több magyar induló van. Ez hiba az nso részéről van, vagy valóban többen indulnak egy adott számban? Ez újdonság lenne számomra.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!