NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 402 — LIGHTS OUT!
én azért röhögnék ha kiesne fajdek

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
szép 2. dobás bencétől, ez akár elég is lehet
Sixo
Már kérdezni akartam, hogy te miről beszélsz?

Na, izguljuk ki Fajdeket...
Igor
Tulszivta a tixot, mint mindig.

több mint 3 éve
Sixo

Igor
összekevertem a törökkel, de már rég töröltem

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 493
Női gyeplabdában már a negyeddöntők mennek, most Németország-Argentína
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Sixo

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Jó látni, hogy nem csak posztkomcsi országokból vannak még kalapácsvetők. Ezzel együtt ha valamit egyszer ki fognak rakni az olimpia programjából az atlétikán belül, akkor ez lesz az.
több mint 3 éve
kokhan lett a 2. szintes

több mint 3 éve
Jó látni, hogy a régi kokszos arcok közül is vannak még itt.
Kampman
Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
iktriad
több mint 3 éve
francia odabaszta, megvan az első szintes

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 961 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kampman
Annus Adrián mit gondol vajon, ha nézi?...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 961 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tyihon még mindig aktív. Az komoly.
több mint 3 éve
tikhon 45 évesen még itt van te jó isten

több mint 3 éve
kezdésnek korrekt

több mint 3 éve
nah gyerünk bence

több mint 3 éve
Az egyik csúcsszám az olimpián a férfi 100 méter. Lement egy komment nélkül 😊
bcsarli
Én írtam is előtte, hogy 50 méternél valakinek be kéne írni az aktuális állást csak a biztonság kedvéért
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 350 — Whoops, looks like something went wrong.
Holnap lesznek a női 400 m gátfutásnak is az elődöntői, mivel ez egy amerikai focis fórum illik megjegyezni h rajthoz áll a Lions QB-jának David Bloughnak a felesége Melissa Gonzalez, vmint a Bucs CB-jének Ross Cockrellnek a húga, Anna Cockrell is.
empty taxi
Illetve azt is, hogy a Texans-safety Jonathan Owens csaja jol leszerepelt, mehehehehehe hahahaha.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 449 — Lájkold a zsűrit!
Holnap lesznek a női 400 m gátfutásnak is az elődöntői, mivel ez egy amerikai focis fórum illik megjegyezni h rajthoz áll a Lions QB-jának David Bloughnak a felesége Melissa Gonzalez, vmint a Bucs CB-jének Ross Cockrellnek a húga, Anna Cockrell is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 358 — Jedi Master
Holnap női röpi 😎❤️
Sajnos korán lesznek a mindent elődöntő olasz USA és török orosz meccsek, de utóbbira azért felkelek 7-kor
Az se rossz azért, hogy végre a nap utolsó meccse a brazil Kenya ellen, őket tutira adja már majd a tv is így 🙂

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 631 — #NoStress
Szerintem meg jó nagy faszság hogy kettő győztes is lehet. (Nyilván nem a versenyzők szempontjából)

Ahol időre megy, és századra pontosan mérik az időt, ott kivitelezhetetlen elkerülni (hacsak nincs célfotó mint pl a 100 méteres elődöntőben, ahol az alapján kihozták a különbséget jacobs és az amerikai között), de én itt magasugrásban csak eldöntöttem volna valahogy, mintsem odaadjuk mindkettőnek az aranyat. Persze teljesen más sport, de egy kicsit olyan ez nekem mintha az eb döntőben a rendes játékidő után úgy döntöttek volna hogy mindkét csapat EB győztes.
eaglesmcnabb
De konkrétan hogyan, ha ugyanúgy ugrottak?
Ki az alacsonyabb? Vagy fussanak versenyt?
Sobri Jóska
Az eddigi lebonyolítás is jó volt.
De ahogy mondtad ugyanúgy ugrottak. Legalábbis 237-ig igen, 239-en is, de 238-on pl. nem ugrottak. Csak megnéztem volna hogy azon a magasságon melyikük jobb. Ha az is egál akkor 1 centivel mentem volna lefelé folyamatosabb amíg el nem döntik. Te is tudod hogy nincs olyan hogy két ugyanolyan versenyző, 2 versenyző közül mindig jobb az egyik.
eaglesmcnabb
De erre nem tudod inspirálni őket.
És Cseh Laciék is századra egyformák voltak Phelpssel és LeClossal.
Van megosztott első, második, akárhanyadik hely.
Eleve, nem is köteles senki ugrani, meg is állhat, és akkor az addigi eredménye számít.
Van, amikor nem lehet dönteni, lehet döntetlen is.
Boxban is van, profiknál is.
Sobri Jóska
A századra egyenlő úszást írtam hogy nem nagyon lehet eldönteni, de gyakorlatilag a phelps-cseh-le clos dobogó sem volt döntetlen, csak az óra volt tökéletlen, mert nem volt elég részletes 😉.

Persze hogy van boxban döntetlen, sőt még címmeccsen is, de a cím ott döntetlen esetén azé marad aki birtokolta, vagyis a döntetlen gyakorlatilag a címvédőnek győzelem, a kihívónak meg vereség. Nem vagyok benne túl jártas, de nem emlékszem hogy lenne olyan szervezet ahol egyszerre ketten birtokolnák a címet, ha igen akkor mea culpa. Sakkban is van remi, de nem hallottam olyanról sem hogy valaha egyszerre két sakkvilágbajnok lett volna.

Nem köteles ugrani, és nem tudom őket inspirálni? Dehogynem, ha az aranyhoz köteles lenne egy "gyakorlatilag szétlövést" ugrani hidd el hogy ugrana, nem nagy ördöngősség 😊 Szóval nem értem mi volt az oka az eddigi rendszert lecserélni, és faszság volt. De elfogadom hogy te érted, és szerinted ez így teljesen okés.
eaglesmcnabb
Köszi.
És ez szerintem inkább passzol az olimpia szelleméhez, mintha kierőltettek volna valami bohóckodást, hogy ugráljanak lefele 150 centiig, ahol az egyik ráájul a kimerültségtől a lécre.
A magasugrás ügyességi szám, nem állókepességi.
Sobri Jóska
Persze, csak ha az olimpia szelleme az érv, akkor minden döntetlenre adjunk dupla aranyat minden olimpiai sportban, mert az passzol az olimpia szelleméhez. Gyenge érv ez nekem.
Ráadásul a bundázást is nagyban elősegíti, ha ez lesz a bevett szokás innentől. Teszem fel simán előfordulhat hogy legközelebb ha ugyanígy két versenyző marad, akkor megegyeznek hogy innentől mindent leverünk és mindketten jól járunk. Hiszen hülyék lennének kockáztatni.
Vagy a 12 döntős megegyezik előre hogy senki se ugorja meg a kezdő szintet. Ilyenkor mind a 12-nek aranyat adsz? Mert a jelenlegi szabályok szerint azt kéne. Nem gondolod komolyan 😀
eaglesmcnabb
Ha megbíznak egymásban miért ne?
Nem életszerű, de ha így döntenek, hajrá.
Csak tudod ahogy egy pókerasztalnál se 10 főnél dealelnek, mert az nyilván minuszEV, hiszen vannak nyilvánvalóan rosszabbak, akiken a jobbaknak edge van, így egy atlétika tizenkettes döntőben is csak az utolsó néhánynak éri meg, es csakis akkor, ha egyenlően állnak. Szerintem ez elég ritka.
Nem az olimpia szelleme az érv, az csak legitimálja az érvet.
Az érvem az, hogy nem tudod elérni azt, amit akarsz.
A NOB se tudja.
Nem kockáztatja senki a fix első helyet az első vagy másodikért.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 471 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Italy 🇮🇹

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Szerintem meg jó nagy faszság hogy kettő győztes is lehet. (Nyilván nem a versenyzők szempontjából)

Ahol időre megy, és századra pontosan mérik az időt, ott kivitelezhetetlen elkerülni (hacsak nincs célfotó mint pl a 100 méteres elődöntőben, ahol az alapján kihozták a különbséget jacobs és az amerikai között), de én itt magasugrásban csak eldöntöttem volna valahogy, mintsem odaadjuk mindkettőnek az aranyat. Persze teljesen más sport, de egy kicsit olyan ez nekem mintha az eb döntőben a rendes játékidő után úgy döntöttek volna hogy mindkét csapat EB győztes.
eaglesmcnabb
De konkrétan hogyan, ha ugyanúgy ugrottak?
Ki az alacsonyabb? Vagy fussanak versenyt?
Sobri Jóska
Az eddigi lebonyolítás is jó volt.
De ahogy mondtad ugyanúgy ugrottak. Legalábbis 237-ig igen, 239-en is, de 238-on pl. nem ugrottak. Csak megnéztem volna hogy azon a magasságon melyikük jobb. Ha az is egál akkor 1 centivel mentem volna lefelé folyamatosabb amíg el nem döntik. Te is tudod hogy nincs olyan hogy két ugyanolyan versenyző, 2 versenyző közül mindig jobb az egyik.
eaglesmcnabb
De erre nem tudod inspirálni őket.
És Cseh Laciék is századra egyformák voltak Phelpssel és LeClossal.
Van megosztott első, második, akárhanyadik hely.
Eleve, nem is köteles senki ugrani, meg is állhat, és akkor az addigi eredménye számít.
Van, amikor nem lehet dönteni, lehet döntetlen is.
Boxban is van, profiknál is.
Sobri Jóska
A századra egyenlő úszást írtam hogy nem nagyon lehet eldönteni, de gyakorlatilag a phelps-cseh-le clos dobogó sem volt döntetlen, csak az óra volt tökéletlen, mert nem volt elég részletes 😉.

Persze hogy van boxban döntetlen, sőt még címmeccsen is, de a cím ott döntetlen esetén azé marad aki birtokolta, vagyis a döntetlen gyakorlatilag a címvédőnek győzelem, a kihívónak meg vereség. Nem vagyok benne túl jártas, de nem emlékszem hogy lenne olyan szervezet ahol egyszerre ketten birtokolnák a címet, ha igen akkor mea culpa. Sakkban is van remi, de nem hallottam olyanról sem hogy valaha egyszerre két sakkvilágbajnok lett volna.

Nem köteles ugrani, és nem tudom őket inspirálni? Dehogynem, ha az aranyhoz köteles lenne egy "gyakorlatilag szétlövést" ugrani hidd el hogy ugrana, nem nagy ördöngősség 😊 Szóval nem értem mi volt az oka az eddigi rendszert lecserélni, és faszság volt. De elfogadom hogy te érted, és szerinted ez így teljesen okés.
eaglesmcnabb
Köszi.
És ez szerintem inkább passzol az olimpia szelleméhez, mintha kierőltettek volna valami bohóckodást, hogy ugráljanak lefele 150 centiig, ahol az egyik ráájul a kimerültségtől a lécre.
A magasugrás ügyességi szám, nem állókepességi.
Sobri Jóska
Persze, csak ha az olimpia szelleme az érv, akkor minden döntetlenre adjunk dupla aranyat minden olimpiai sportban, mert az passzol az olimpia szelleméhez. Gyenge érv ez nekem.
Ráadásul a bundázást is nagyban elősegíti, ha ez lesz a bevett szokás innentől. Teszem fel simán előfordulhat hogy legközelebb ha ugyanígy két versenyző marad, akkor megegyeznek hogy innentől mindent leverünk és mindketten jól járunk. Hiszen hülyék lennének kockáztatni.
Vagy a 12 döntős megegyezik előre hogy senki se ugorja meg a kezdő szintet. Ilyenkor mind a 12-nek aranyat adsz? Mert a jelenlegi szabályok szerint azt kéne. Nem gondolod komolyan 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 709 — no es importante
A holnapi programmal, egész pontosan a kaják-kenuval kapcsolatban lenne kérdésem. Meglepő volt számomra, hogy egy-egy számban több magyar induló van. Ez hiba az nso részéről van, vagy valóban többen indulnak egy adott számban? Ez újdonság lenne számomra.
gyurczi
Valóban így van, új szabály

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 489 — Giants fan
A holnapi programmal, egész pontosan a kaják-kenuval kapcsolatban lenne kérdésem. Meglepő volt számomra, hogy egy-egy számban több magyar induló van. Ez hiba az nso részéről van, vagy valóban többen indulnak egy adott számban? Ez újdonság lenne számomra.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!