NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Green Bay Packers - New Orleans Saints
61
13
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
erős futam volt a kommentátortól, elsőre a indulók névsorát összekeverte a futam végeredményével, majd miután kiírják a képernyő közepére lalova korát azt mondja, remélem nem haragszik meg ha elárulom, hogy 2 éve 35 éves volt xD
több mint 3 éve
K1 1000-en mindkét magyar jól néz ki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
itt csak 12 hajó vanIgen, a magyar és az angol verzió között komoly eltérések vannakItt számonként csak egy magyart írt, de van több olyan, ahol két magyar egység is vanen.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#Canoeinglehet a 4est 4nek számolta, mert ott végül ha nyerünk akkor 4 aranyat adnak 😀
13 indulót számolok, de javítsatok ki, ha félreértem.
Kampman
Sixo
Platypus
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_a_2020._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon#Kajak-kenu
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Meg egyesben is... de közben valóban a magyar wikin lévő lista pontosabbnak tűnik.Elvileg kettesben is, Bodonyivalen.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#CanoeingKozák csak a négyesben indul? A kajak számokban lesz sok helyen duplázás.
Kampman
Elég ostoba a rendszer, ezzel már küszködtem én is néhány napja...
Igor
dancogo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Igen, a magyar és az angol verzió között komoly eltérések vannakItt számonként csak egy magyart írt, de van több olyan, ahol két magyar egység is vanen.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#Canoeinglehet a 4est 4nek számolta, mert ott végül ha nyerünk akkor 4 aranyat adnak 😀
Kampman
Sixo
Platypus
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_a_2020._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon#Kajak-kenu
több mint 3 éve
Elvileg kettesben is, Bodonyivalen.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#CanoeingKozák csak a négyesben indul? A kajak számokban lesz sok helyen duplázás.
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Platypus
295
Itt számonként csak egy magyart írt, de van több olyan, ahol két magyar egység is vanen.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#Canoeinglehet a 4est 4nek számolta, mert ott végül ha nyerünk akkor 4 aranyat adnak 😀
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
en.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#CanoeingKozák csak a négyesben indul? A kajak számokban lesz sok helyen duplázás.
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
en.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#Canoeinglehet a 4est 4nek számolta, mert ott végül ha nyerünk akkor 4 aranyat adnak 😀
Kampman
több mint 3 éve
Mondjuk az "esély" az ugyanolyan, mint a "terv".Lehet duplázni is, állítólag 20 hajót állítunk ki (én 18-19-et számoltam anno, ezt meg el is hiszem), de a 12-13 esély a szokásos módon optimista.Az elég bátor, mert ha jól nézem összesen indulunk 13 számban.Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Jó ha a fele meglesz... sőt.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Ha úgy éremesély, h ennyi döntősünk lesz, akkor talán oké, bár lehet hogy a 12.5 döntősre is inkább undert mondanék...
Igor
Vagy bejön, vagy nem.
több mint 3 éve
Kampman
28 506
en.wikipedia.org/wiki/Hungary_at_the_2020_Summer_Olympics#Canoeing13 indulót számolok, de javítsatok ki, ha félreértem.
több mint 3 éve
Lehet duplázni is, állítólag 20 hajót állítunk ki (én 18-19-et számoltam anno, ezt meg el is hiszem), de a 12-13 esély a szokásos módon optimista.Az elég bátor, mert ha jól nézem összesen indulunk 13 számban.Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Ha úgy éremesély, h ennyi döntősünk lesz, akkor talán oké, bár lehet hogy a 12.5 döntősre is inkább undert mondanék...
több mint 3 éve
De ahol két hajónk van, ott lehet két érem is.Az elég bátor, mert ha jól nézem összesen indulunk 13 számban.Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
több mint 3 éve
Pedig hang az atlétikán van nálam csak, kajak-kenun, vizilabdán nincs, azokon nem nagyon tudna mit mondani a kommentátor, amit nem látok.Jah, erről volt szó..Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Az elég bátor, mert ha jól nézem összesen indulunk 13 számban.Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Jah, erről volt szó..Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Gondolom Knézy kajak-kenura mondta.12-13 éremesély... na persze, attól függ mi számít éremesélynek?6 már megvan.
Igor
Kampman