Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Az elődöntők ma lesznek 11 körül, de a döntő csak holnap 13 felé.Lőrincz simán négybe jutott. Ő az éremesélyesünk.Hát ő a legnagybb favoritunk a második hétre kajakon kívül. Most már kettőből ha egyet nyer, megvan az érem, ha kettőt, az arany. Nagyot megy az iráni és a horvát egymás ellen, fáradjanak el 😊
De birkózásra nem szabad ráreménykedni, egy bírói ítélet, tök szubjektív technikai pont, és viszlát.
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
Lőrincz simán négybe jutott. Ő az éremesélyesünk.Hát ő a legnagybb favoritunk a második hétre kajakon kívül. Most már kettőből ha egyet nyer, megvan az érem, ha kettőt, az arany. Nagyot megy az iráni és a horvát egymás ellen, fáradjanak el 😊
De birkózásra nem szabad ráreménykedni, egy bírói ítélet, tök szubjektív technikai pont, és viszlát.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szőke is simán lehet még bronzérmes. Szinte tuti menni fog majd vigaszágra.
több mint 3 éve
Az nem döntetlen, hiszen lehet vele nyerni.Ráadásul döntetlennel is lehet meccset nyerni.Birkózást ennyire nem nézi senki? Emlékszek előző héten nagyon sokat írtatok a küzdősportokról, a mai 2 magyar birkózó meccsről nem beszél senki. Evloev mennyire nagy név?Ez kötöttfogás. Elég uncsi és szubjektív.
Sixo
Sobri Jóska
Lesznek itt még érdekes dolgok, nagy balhék és vetkőző mongol edzők.
Kampman
Csak pontegyenlőség.
Mintha nem 1-1 lenne, hanem 1,1-1. 😊
több mint 3 éve
Lőrincz simán négybe jutott. Ő az éremesélyesünk.De birkózásra nem szabad ráreménykedni, egy bírói ítélet, tök szubjektív technikai pont, és viszlát.
több mint 3 éve
Ja ez más kaliber volt, pedig a bíró inkább nekünk fújt most. De vigaszág még lehet, Szőkétől már az az egy győzelem is szép volt.
több mint 3 éve
hát itt esély se volt sajnos
több mint 3 éve
"de lassan pörögnek a másodpercek" - erre 4-2 van oda..
több mint 3 éve
nem hiszem el, hogy a birkózást is ez az idióta közvetíti 😕
több mint 3 éve
Itt eddig nincs szó döntetlenről, hajrá 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Ráadásul döntetlennel is lehet meccset nyerni.Birkózást ennyire nem nézi senki? Emlékszek előző héten nagyon sokat írtatok a küzdősportokról, a mai 2 magyar birkózó meccsről nem beszél senki. Evloev mennyire nagy név?Ez kötöttfogás. Elég uncsi és szubjektív.
Sixo
Sobri Jóska
Lesznek itt még érdekes dolgok, nagy balhék és vetkőző mongol edzők.
több mint 3 éve
Birkózást ennyire nem nézi senki? Emlékszek előző héten nagyon sokat írtatok a küzdősportokról, a mai 2 magyar birkózó meccsről nem beszél senki. Evloev mennyire nagy név?Ez kötöttfogás. Elég uncsi és szubjektív.
Sixo
több mint 3 éve
Birkózást ennyire nem nézi senki? Emlékszek előző héten nagyon sokat írtatok a küzdősportokról, a mai 2 magyar birkózó meccsről nem beszél senki. Evloev mennyire nagy név?
több mint 3 éve
Ahogy nézem 3.ak leszünk férfi pólóban, a B csoport 2.ja jöhet, talán a horvátok? Nem hangzik könnyűnek, bár rég követtem a vízilabdát.Spanyol-horvát vesztese jön. A spanyolok tűnnek a legjobb formában lévőnek, de kereterősségre a magyar-horvát-szerb-spanyol-olasz kb. ugyanolyan jó, minden meccs nagyon éles lesz innen.
Sixo
több mint 3 éve
Ahogy nézem 3.ak leszünk férfi pólóban, a B csoport 2.ja jöhet, talán a horvátok? Nem hangzik könnyűnek, bár rég követtem a vízilabdát.
több mint 3 éve
Csád és Románia, Liechtenstein és Haiti (ez utóbbi kettő azóta különbözik, mióta valamelyik olimpián észrevették, hogy ugyanolyan a zászlójuk, és a haitiak berakták a címert, a liechtensteiniek meg a koronát).Indonéz és Monaco.mint Szlovánia és Szlovékiamint texas és chileNézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Szép futás volt gátdöntéssel is.
Sobri Jóska
Kampman
Rajna
Sixo
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Indonéz és Monaco.mint Szlovánia és Szlovékiamint texas és chileNézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
Kampman
Rajna
Sixo
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Indonéz és Monaco.mint Szlovánia és Szlovékiamint texas és chileNézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
Kampman
Rajna
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 506
mint Szlovánia és Szlovékiamint texas és chileNézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
Kampman
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
mint texas és chileNézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
Kampman
Rajna
több mint 3 éve
Nézd meg Ohio zászlaját és utána mondd ezt 😊Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 506
Puerto Rico - arany.Most realizáltam csak, hogy milyen kicsi a különbség a puerto ricoi és a kubai zászló között.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
csak annyit írtam , hogy nem kezdtek jól, nem mondtam, hogy eldőlt volnaMivel 120 lövés van, felőlem frissítgetheted, el fog tartani egy darabig.... csak jeleztem, h i) kurva korán ii) rosszul értékelted a helyzetet.ami azóta 11. 😀péni és pekler is most lő, egyenlőre egyikük sem jólEgyrészt 3 állásosnál ne kiabáljuk el a térdeléses után, másrészt Pekler speciel 8. helyen áll... de még Péni is döntőzhet.
Sixo
Igor
Sixo
Jobban játsz ha vársz 30-45 percet, de lehet még többet kell... de most még minden esélyük megvan a döntőre.
Igor
több mint 3 éve
Mivel 120 lövés van, felőlem frissítgetheted, el fog tartani egy darabig.... csak jeleztem, h i) kurva korán ii) rosszul értékelted a helyzetet.ami azóta 11. 😀péni és pekler is most lő, egyenlőre egyikük sem jólEgyrészt 3 állásosnál ne kiabáljuk el a térdeléses után, másrészt Pekler speciel 8. helyen áll... de még Péni is döntőzhet.
Sixo
Igor
Sixo
Jobban jársz, ha vársz 30-45 percet, de lehet még többet kell... de most még minden esélyük megvan a döntőre.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)