Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Ryde beáll a kapuba ésvéd.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 835 — Giants fan
az milyen fault volt?? simán piros lapos
több mint 4 éve
ennyire életképtelen beállós játéka biztos, h senki másnak nincs rajtunk kívül.. igazából ez a kulcs legtöbbször
több mint 4 éve
hát gyorsan elolvadt az előny 😕
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
"A" csapattal álltak ki a svédek?
dancogo
Annyiban nem h a gyengébb formában lévő kapusuk véd.
empty taxi
Szerintem egyébként sem fullosba nyomják, szerencsénk van, h így alakult ez a csoport.
Szesze
Sokat cserélnek ez tény, a 2 eddigi legjobbjuk Strömberg és Roberts elég lájti terhelést kap.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Háfra másodszor adja el..
több mint 4 éve
dancogo
empty taxi
Szerintem egyébként sem fullosba nyomják, szerencsénk van, h így alakult ez a csoport.
több mint 4 éve
dancogo

Madden hates me.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 577 — Poloska confirmed
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..
Szesze
Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.
empty taxi
Zácsik ilyen mértékű játszatását nem tudtam hova tenni eddig sem..
Szesze
Mióta szült ő a női válogatott Ancsinja
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 431 — Big Penix Energy

Szerkesztette: dancogo
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.

09:50-11:10 kerékpár
10:00-12:00 torna
11:15-.... birkózás
12:24-14:50 atlétika
13:50-... tollas
Igor
Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Sixo
mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?
eaglesmcnabb
Team sprint/team pursuit a legalja, ami a pályakerékpárt illeti... ez eléggé alap dolog. És bár teljesen irreleváns, de sztem h ma nincs is Matilda.

És még én hülyültem meg, ott van a tükör a lakásodban, ember...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Vámos és Márton viszont kurva jó az elejétől fogva
több mint 4 éve
sajnos Klujbernél hiányzik 10 centi, h igazén használható játékos legyen..
több mint 4 éve
Egyébként így mez alapján előbb gondolnám ezt a csapatot spanyol válogatottnak, mint magyarnak.

Madden hates me.
több mint 4 éve
amíg a védekezés + Bíró jó lesz addig sok minden belefér
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.

Igor
Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Sixo
mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..
Szesze
Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.
empty taxi
Zácsik ilyen mértékű játszatását nem tudtam hova tenni eddig sem..
több mint 4 éve
Szesze

Madden hates me.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Félve merem kijelenteni, de úgy tűnik videóztak Elekék, tudatosan keressük a betöréseket az 1-es és 2-es védők között.

Madden hates me.
több mint 4 éve
eddig váratlanul jó a meccs képe és az eredmény is
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 934 — Слава Україні! Героям слава!
hát ezt nagy eséllyel behúzzák a spanyolok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan

Igor
Sixo
A birkózás miatt jó nap - de holnap lesznek kajakdöntők/Lőrincz-döntő remélhetőleg.. úgyhogy az majd emeli a tétet.
Mostmár minden nap ilyen lesz ráadásul h kajak+atletika

A mai nap fő kérdése, hogy Lopez megnyeri-e a 4. aranyát.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
kérdés 5-8 helyért vannak meccsek?
(nyilván nem szurkolok a lányok ellen, de félek, hogy Elek segge meg lesz mentve)
NB2
Nincsenek.
Mindenesetre sokat elárul h a Sport TV-s kézi podcastben a szintén szövetségi alkalmazásban álló Zsiga Gyula is kritizálta finoman Elek munkáját és jelezte h szerinte kellene vki főállású az edzői stábba.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 349 — LIGHTS OUT!

Igor