Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Na, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.9:15?
Platypus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Platypus
295
Na, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.
több mint 3 éve
deyell
11 726
Szőke Alex a súlycsoport legjobbjától kapott ki, és ellene is vezetett 2-0-ra az elején, a vigaszágon lehet esélye bronzra.
choose life
több mint 3 éve
Rommel Pacheco-nak nem lehet nem drukkolni ilyen névvel 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tentoglou 8.41-et ugrott utolsó kísérletre. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
és 6-tal vezetnek a ruszkik😊ilyet is csak a nők tudnak😊
(jó tudom nem)
több mint 3 éve
vezetnek a spanyolok...
több mint 3 éve
Ebben az olimpiai ciklusban vb-n vagy Eb-n egyenes kieséses meccset egyszer nyertek meg, épp Montenegró ellen 2017-ben, tehát a top5-öt nem tudták megverni egyáltalán. A keretük is vékonyabb valamivel, mint a top5-é.Egyébként a görögök milyen alapon esnek ki nálad a Top5 (6)-ból? Ők bőven benne vannak akár a végső esélyesek között is nálam. Absz 50-50-re adom a meccsünket ellenük, sőt.oroszoknak 1 gól maradt a 7 gólos előnyből a félidőre.. nem túl biztató.Hajtani fgnak, nem hiszem, hogy a hollandokat szeretnék
Szesze
Rajna
Szesze
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Egyébként a görögök milyen alapon esnek ki nálad a Top5 (6)-ból? Ők bőven benne vannak akár a végső esélyesek között is nálam. Absz 50-50-re adom a meccsünket ellenük, sőt.oroszoknak 1 gól maradt a 7 gólos előnyből a félidőre.. nem túl biztató.Hajtani fgnak, nem hiszem, hogy a hollandokat szeretnék
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
oroszoknak 1 gól maradt a 7 gólos előnyből a félidőre.. nem túl biztató.Hajtani fgnak, nem hiszem, hogy a hollandokat szeretnék
Szesze
több mint 3 éve
oroszoknak 1 gól maradt a 7 gólos előnyből a félidőre.. nem túl biztató.
több mint 3 éve
Világos, de nálam még a 60-40 is necces, a 70-30 az sztem irreális, sztem sokkal közelebb vannak egymáshoz ezek a csapatok most.Szerintem a top5 egy kicsit jobb, mint az utánuk következő 4, és a görögök is ide tartoznak. Az olimpia első napján, ami történt kevéssé számít, és a 30% azt jelenti ugye, hgy 10ből 3x kikapunk, szóval semmi garancia, de gyakrabban verjük a görögöket/montenegróiakat, mint kapunk ki tőlük, ez biztos.Szerbek közben rommáverik Montenegrót, ezzel lesz egy görög-montenegrói negyeddöntő, ráadásul a mi águnkon. Nagyon nehéz lesz a negyeddöntő, de ha valahogy megverjük a spanyolokat vagy a horvátokat, akkor azért az elődöntőben mi leszünk a 70%-os favoritok.a 70%-ot azért sokallom így első hallásra, főleg hogy a görögöktől már kikaptunk 1x. Persze a formaidőzítés lesz a fontos, de nagyon sok az egál körüli csapat itt, nem hiszem, h ilyen 70-30-as favoritok lennének.
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Szerintem a top5 egy kicsit jobb, mint az utánuk következő 4, és a görögök is ide tartoznak. Az olimpia első napján, ami történt kevéssé számít, és a 30% azt jelenti ugye, hgy 10ből 3x kikapunk, szóval semmi garancia, de gyakrabban verjük a görögöket/montenegróiakat, mint kapunk ki tőlük, ez biztos.Szerbek közben rommáverik Montenegrót, ezzel lesz egy görög-montenegrói negyeddöntő, ráadásul a mi águnkon. Nagyon nehéz lesz a negyeddöntő, de ha valahogy megverjük a spanyolokat vagy a horvátokat, akkor azért az elődöntőben mi leszünk a 70%-os favoritok.a 70%-ot azért sokallom így első hallásra, főleg hogy a görögöktől már kikaptunk 1x. Persze a formaidőzítés lesz a fontos, de nagyon sok az egál körüli csapat itt, nem hiszem, h ilyen 70-30-as favoritok lennének.
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
spanyolok feljöttek kettőre..
több mint 3 éve
Szerbek közben rommáverik Montenegrót, ezzel lesz egy görög-montenegrói negyeddöntő, ráadásul a mi águnkon. Nagyon nehéz lesz a negyeddöntő, de ha valahogy megverjük a spanyolokat vagy a horvátokat, akkor azért az elődöntőben mi leszünk a 70%-os favoritok.a 70%-ot azért sokallom így első hallásra, főleg hogy a görögöktől már kikaptunk 1x. Persze a formaidőzítés lesz a fontos, de nagyon sok az egál körüli csapat itt, nem hiszem, h ilyen 70-30-as favoritok lennének.
Rajna
több mint 3 éve
Szerbek közben rommáverik Montenegrót, ezzel lesz egy görög-montenegrói negyeddöntő, ráadásul a mi águnkon. Nagyon nehéz lesz a negyeddöntő, de ha valahogy megverjük a spanyolokat vagy a horvátokat, akkor azért az elődöntőben mi leszünk a 70%-os favoritok.
több mint 3 éve
úgy néz ki a saját kezünkben lesz a sorsunk kéziben
több mint 3 éve
Arrol nem ok (mi 😛) tehetnek jobbara, hidd el.Ja, pont az jutott eszembe, meg a sárga vonal magyarázása, amúgy egyik se zavar különösebben. Az inkább zavar, hogy van vagy 6 csatorna amin közvetítenek, de olyan nem nagyon van, hogy 6 különböző dolog menne rajtuk.Nekem az tetszik, hogy a 3. tollas meccset nézem magyar kommentárral és harmadszor hallom, hogy nem emelhetik 115 centinél magasabbra az ütőt szervánál és hogy Kínában 150 millió igazolt játékos van 😊Mondjuk ez egy NFL-forumon megmosolyogtato meglatas szerintem, amikor jo esellyel te is azon nottel fel, hogy Ricsi a Sport Tv-n 10 ev utan is elmagyarazta, hogy a first down mit jelent. Egy sokak szamara ismeretlen sportag eseteben szerintem semmi problema sincs vele, hogy ha ismetlodoen elmondanak ilyeneket, nem ugyanazok nezik a meccseket mindig.
Peszinter Ferenc
Stez
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
A jenkik döntőszettben ütötték ki az olaszokat női röpiben, így az amerikaiak mentek a 4 közé.My mistake, ez még uccsó csoportkör. Annyit számított ez a meccs h így ha az oroszok megverik a törököket, ők a csoportelsők.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Három ponttal maradt le végül Péni, állóban ez simán meglehetett volna, kár érte.
több mint 3 éve
Ja, pont az jutott eszembe, meg a sárga vonal magyarázása, amúgy egyik se zavar különösebben. Az inkább zavar, hogy van vagy 6 csatorna amin közvetítenek, de olyan nem nagyon van, hogy 6 különböző dolog menne rajtuk.Nekem az tetszik, hogy a 3. tollas meccset nézem magyar kommentárral és harmadszor hallom, hogy nem emelhetik 115 centinél magasabbra az ütőt szervánál és hogy Kínában 150 millió igazolt játékos van 😊Mondjuk ez egy NFL-forumon megmosolyogtato meglatas szerintem, amikor jo esellyel te is azon nottel fel, hogy Ricsi a Sport Tv-n 10 ev utan is elmagyarazta, hogy a first down mit jelent. Egy sokak szamara ismeretlen sportag eseteben szerintem semmi problema sincs vele, hogy ha ismetlodoen elmondanak ilyeneket, nem ugyanazok nezik a meccseket mindig.
Peszinter Ferenc
Stez
több mint 3 éve
Nekem az tetszik, hogy a 3. tollas meccset nézem magyar kommentárral és harmadszor hallom, hogy nem emelhetik 115 centinél magasabbra az ütőt szervánál és hogy Kínában 150 millió igazolt játékos van 😊Mondjuk ez egy NFL-forumon megmosolyogtato meglatas szerintem, amikor jo esellyel te is azon nottel fel, hogy Ricsi a Sport Tv-n 10 ev utan is elmagyarazta, hogy a first down mit jelent. Egy sokak szamara ismeretlen sportag eseteben szerintem semmi problema sincs vele, hogy ha ismetlodoen elmondanak ilyeneket, nem ugyanazok nezik a meccseket mindig.
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Nekem az tetszik, hogy a 3. tollas meccset nézem magyar kommentárral és harmadszor hallom, hogy nem emelhetik 115 centinél magasabbra az ütőt szervánál és hogy Kínában 150 millió igazolt játékos van 😊
több mint 3 éve
Jól tartják magukat a franciák az amcsik ellen, jó a meccs.