Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 307 — Giants fan
Baszki a tollast is a faszkapalap közvetíti??? Ezek szerint nincs is ott személyesen?
Szesze
Vedd le a hangot.
Ami lényeges az látszik. Nem lesz ugyse plusz infó, csak frusztrálódsz.
Sobri Jóska
Levettem. Teljesen kikészültem ettől a faszitól tényleg 😕
Szesze
Látom. 😊
Kiestél a naptárból miatta.
Sobri Jóska
Nekem komolyan tönkreteszi ez az idióta az élményt..
Egyébként nem tudtam, hogy a birkózást nem egy nap bonyolítják le.
Szesze
Igor értetlenkedett, hogy 3-1-re szedik szét 2-2 helyett.

Egy jó kommentátor valóban növeli az élményfaktort, de egy rossz, az olyannyira le tudja nullázni, hogy ha élőt nézek, akkor úgyis 3-4 megy, és azt hallgatom, ahol homály vagyok, és vannak plusz infók. És ahol nem ezek a dilettáns pöcsök vannak, akik azt nem találják el, amit látnak.
Úszásnál elvileg jó lehetett volna az M4 a speckó magyar interjúk miatt, de ott a kommentátor azt nem találta el, hogy hányan úsznak a magyar előtt, szóval ezeket a történések legtöbbször csak összezavarják.
Úgyhogy sima mute.

Illetve egy vívás vagy tollas az annyi, amennyit látsz, oda nem kell plusz infó, de pl. egy atlétikánál jól jön, ha képbe raknak ki kicsoda, mit nyert, milyen eredményei vannak, mi a formája, stb. mert olimpiák között már nem követem, de arra jó az ES.
Szóval hozzáadott értéket, plusz infót, élményt az M4/Duna/M4 onlinetól ne várj.
Sobri Jóska
Jah, tényleg fura hogy akkor miért nem viszik át a második napra az elődöntőket is, ha már nem zavarják le egy nap alatt.
Igen, az úszás közvetítés is katasztrófa volt sajnos. Szerintem a közvetlen a verseny utáni interjúknak kb semmi értelme nincs, ráadásul közvetlenül egy rossz eredmény után rendkívül idegesítő is lehet nyilatkozgatni.
A mute-tal az a gond, hogy azért én szeretem hallgatni a versenyről érkező hangokat, de ezeknél a faszkalapoknál tényleg jobb még a mute is sajnos.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 633 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jóregg

Látom az atlétika meg az evezés session-nek is vége?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 637 — #NoStress
Baszki a tollast is a faszkapalap közvetíti??? Ezek szerint nincs is ott személyesen?
Szesze
Vedd le a hangot.
Sobri Jóska
Szesze
Látom. 😊
Sobri Jóska
Szesze
Igor értetlenkedett, hogy 3-1-re szedik szét 2-2 helyett.

Egy jó kommentátor valóban növeli az élményfaktort, de egy rossz, az olyannyira le tudja nullázni, hogy ha élőt nézek, akkor úgyis 3-4 megy, és azt hallgatom, ahol homály vagyok, és vannak plusz infók. És ahol nem ezek a dilettáns pöcsök vannak, akik azt nem találják el, amit látnak.
Úszásnál elvileg jó lehetett volna az M4 a speckó magyar interjúk miatt, de ott a kommentátor azt nem találta el, hogy hányan úsznak a magyar előtt, szóval ezeket a történések legtöbbször csak összezavarják.
Úgyhogy sima mute.

Illetve egy vívás vagy tollas az annyi, amennyit látsz, oda nem kell plusz infó, de pl. egy atlétikánál jól jön, ha képbe raknak ki kicsoda, mit nyert, milyen eredményei vannak, mi a formája, stb. mert olimpiák között már nem követem, de arra jó az ES.
Szóval hozzáadott értéket, plusz infót, élményt az M4/Duna/M4 onlinetól ne várj.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
A jenkik döntőszettben ütötték ki az olaszokat női röpiben, így az amerikaiak mentek a 4 közé.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Péni ezzel a 97-el valószínűleg elszállt.

több mint 3 éve
Ütőcsere labdamenet közben? 😊
több mint 3 éve
azért "a nőknél nincsenek nagy ütések" szlogen különösen jól hangzik pl ezután a labdamenet után 😀 😀
több mint 3 éve
94el indította az állót péni
Sixo
Ja, elég gyenge, innen nem nagyon lehet már hibázni.

több mint 3 éve
megint elkezdte a wiki-zést 😀
Szesze
Szinte hallani, ahogy gépel a google-ben 😀
Rajna
szerintem ezeket a fontos infókat már előre kikereste (a szabályok helyett), de a vicc hogy a legnagyobb poénok közepén kezdi elmesélgetni őket.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 402 — LIGHTS OUT!
94el indította az állót péni

több mint 3 éve
Szesze
Szinte hallani, ahogy gépel a google-ben 😀

több mint 3 éve
több mint 3 éve
meg pl azt mondta: "a nőknél természetesen nincsenek nagy ütések"
több mint 3 éve
Tegnap Szekeres a női tollasdöntő döntő szettjének végjátékában fun facteket lvasott a wikiről (legnagyobb különbségű olimpiai meccs, stb.), meg arról sztrizott, hogy egyszer a tajvani ifiválogatott járt Magyarországon.
Rajna
Tudom 😕
De nem az volt a fő baj vele ott sem, hanem hogy 2x is benézte a challenge-nél, hogy ki kapta a pontot és még elemezte is, hogy milyen jók a vonalbírók (épp hibáztak), ráadásul az out-okat 15 centisnek állapította meg a kb valós 3 helyett (nagyítva volt).
több mint 3 éve
Szesze
Vedd le a hangot.
Sobri Jóska
Szesze
Látom. 😊
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Tegnap Szekeres a női tollasdöntő döntő szettjének végjátékában fun facteket lvasott a wikiről (legnagyobb különbségű olimpiai meccs, stb.), meg arról sztrizott, hogy egyszer a tajvani ifiválogatott járt Magyarországon.

több mint 3 éve
Szesze
Vedd le a hangot.
Sobri Jóska
Szesze
Látom. 😊

több mint 3 éve
Lőrincz simán négybe jutott. Ő az éremesélyesünk.
De birkózásra nem szabad ráreménykedni, egy bírói ítélet, tök szubjektív technikai pont, és viszlát.
Sobri Jóska
Hát ő a legnagybb favoritunk a második hétre kajakon kívül. Most már kettőből ha egyet nyer, megvan az érem, ha kettőt, az arany. Nagyot megy az iráni és a horvát egymás ellen, fáradjanak el 😊
Rajna
Az elődöntők ma lesznek 11 körül, de a döntő csak holnap 13 felé.
Sobri Jóska
Ma lesznek a döntők is
Szesze
Nem, ma a tegnapi súlycsoportk éremmeccsei lesznek.
Rajna
Ó, igazatok van.
több mint 3 éve
De birkózásra nem szabad ráreménykedni, egy bírói ítélet, tök szubjektív technikai pont, és viszlát.
Sobri Jóska
Hát ő a legnagybb favoritunk a második hétre kajakon kívül. Most már kettőből ha egyet nyer, megvan az érem, ha kettőt, az arany. Nagyot megy az iráni és a horvát egymás ellen, fáradjanak el 😊
Rajna
Sobri Jóska
Ma lesznek a döntők is
Szesze
Nem, ma a tegnapi súlycsoportok éremmeccsei lesznek.

Szerkesztette: Rajna

több mint 3 éve
Szesze
Vedd le a hangot.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Sobri Jóska
Rajna
Sobri Jóska
Ma lesznek a döntők is
Szesze
Inkább holnap.

több mint 3 éve
Pekler gyengus volt az állóban, ő gyakorlatilag elszállt. Péni még nem kezdett, van sansza.

több mint 3 éve
Sobri Jóska
Rajna
Sobri Jóska
Ma lesznek a döntők is
több mint 3 éve
Szesze
Vedd le a hangot.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve