Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.

09:50-11:10 kerékpár
10:00-12:00 torna
11:15-.... birkózás
12:24-14:50 atlétika
13:50-... tollas
Igor
Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Sixo
mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?
eaglesmcnabb
Team sprint/team pursuit a legalja, ami a pályakerékpárt illeti... ez eléggé alap dolog. És bár teljesen irreleváns, de sztem h ma nincs is Matilda.

És még én hülyültem meg, ott van a tükör a lakásodban, ember...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
Vámos és Márton viszont kurva jó az elejétől fogva
több mint 3 éve
sajnos Klujbernél hiányzik 10 centi, h igazén használható játékos legyen..
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 450 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként így mez alapján előbb gondolnám ezt a csapatot spanyol válogatottnak, mint magyarnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
amíg a védekezés + Bíró jó lesz addig sok minden belefér
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.

Igor
Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Sixo
mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..
Szesze
Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.
empty taxi
Zácsik ilyen mértékű játszatását nem tudtam hova tenni eddig sem..
több mint 3 éve
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..
Szesze
Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.

Madden hates me.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Félve merem kijelenteni, de úgy tűnik videóztak Elekék, tudatosan keressük a betöréseket az 1-es és 2-es védők között.

Madden hates me.
több mint 3 éve
eddig váratlanul jó a meccs képe és az eredmény is
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
hát ezt nagy eséllyel behúzzák a spanyolok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve

Igor
Sixo
A birkózás miatt jó nap - de holnap lesznek kajakdöntők/Lőrincz-döntő remélhetőleg.. úgyhogy az majd emeli a tétet.
Mostmár minden nap ilyen lesz ráadásul h kajak+atletika

A mai nap fő kérdése, hogy Lopez megnyeri-e a 4. aranyát.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kérdés 5-8 helyért vannak meccsek?
(nyilván nem szurkolok a lányok ellen, de félek, hogy Elek segge meg lesz mentve)
NB2
Nincsenek.
Mindenesetre sokat elárul h a Sport TV-s kézi podcastben a szintén szövetségi alkalmazásban álló Zsiga Gyula is kritizálta finoman Elek munkáját és jelezte h szerinte kellene vki főállású az edzői stábba.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 404 — LIGHTS OUT!

Igor

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Hmm Szikora a backup Bíró mögött...
empty taxi
Janurik sérült, már az előző meccsen sem volt

több mint 3 éve
Hmm Szikora a backup Bíró mögött...

Madden hates me.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 726
birkózásban belharc lesz. Sastin Marianna első ellenfele az erdélyi Incze Kriszta lesz...

choose life
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Mikor jönnek a bírkózás elődöntők?
Platypus
11:15

több mint 3 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
Mikor jönnek a bírkózás elődöntők?
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 358 — Jedi Master
Jönnek a lányok nemsokára
A svédek pihentetnek
Ha ezt nem használjuk ki, semmit

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 404 — LIGHTS OUT!
A címvédő kínai csapat egy kicsit kikapott a kvaliban, az egyenes kiesésesben javíthatnak. Aranyért kína-német, bronzért orosz-holland harcok lehetnek, a többiek sokkal le vannak maradva.

több mint 3 éve
Na, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.
Platypus
9:15?
warr_b
jah
továbbra is állítom a PR miatt lesz jó ha továbbjutunk, mert a norvégok utána bucira vernek
(nyilván nem szurkolok a lányok ellen, de félek, hogy Elek segge meg lesz mentve)
NB2
Azért ezzel a csapattal ez a reális célkitűzés, hogy jussunk 8-ba. Én örülnék neki, ha teljesítenénk valahogy.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 126 — nabege2@yahoo.com
Na, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.
Platypus
9:15?
warr_b
jah
továbbra is állítom a PR miatt lesz jó ha továbbjutunk, mert a norvégok utána bucira vernek
  Felkapott fórum témák