Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Team sprint/team pursuit a legalja, ami a pályakerékpárt illeti... ez eléggé alap dolog. És bár teljesen irreleváns, de sztem h ma nincs is Matilda.mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
09:50-11:10 kerékpár
10:00-12:00 torna
11:15-.... birkózás
12:24-14:50 atlétika
13:50-... tollas
Igor
Sixo
eaglesmcnabb
És még én hülyültem meg, ott van a tükör a lakásodban, ember...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Vámos és Márton viszont kurva jó az elejétől fogva
több mint 3 éve
sajnos Klujbernél hiányzik 10 centi, h igazén használható játékos legyen..
több mint 3 éve
Egyébként így mez alapján előbb gondolnám ezt a csapatot spanyol válogatottnak, mint magyarnak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
amíg a védekezés + Bíró jó lesz addig sok minden belefér
több mint 3 éve
mindjárt jön mathilde gros, erre benyögi hogy nem lesz egy erős nap, komolyan mondom nem értem az embereket, mindenki meghülyült?Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Igor
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Zácsik ilyen mértékű játszatását nem tudtam hova tenni eddig sem..Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.
Szesze
empty taxi
több mint 3 éve
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..Egyébként fura volt h a jól kezdő Tomori helyére sikerült ilyen gyorsan beküldeni, ellenben az eddig 2 rossz 1 jó megoldás sormintát követő Zácsik eddig végig pályán támadásban.
Szesze
Madden hates me.
több mint 3 éve
Háfra szerencsére jól nyomja ma is eddig. Talán jó ötlet lenne a második félidőben is játszatni majd..
több mint 3 éve
Félve merem kijelenteni, de úgy tűnik videóztak Elekék, tudatosan keressük a betöréseket az 1-es és 2-es védők között.
Madden hates me.
több mint 3 éve
eddig váratlanul jó a meccs képe és az eredmény is
több mint 3 éve
hát ezt nagy eséllyel behúzzák a spanyolok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A birkózás miatt jó nap - de holnap lesznek kajakdöntők/Lőrincz-döntő remélhetőleg.. úgyhogy az majd emeli a tétet.Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Igor
Sixo
Mostmár minden nap ilyen lesz ráadásul h kajak+atletika
A mai nap fő kérdése, hogy Lopez megnyeri-e a 4. aranyát.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kérdés 5-8 helyért vannak meccsek?Nincsenek.
(nyilván nem szurkolok a lányok ellen, de félek, hogy Elek segge meg lesz mentve)
NB2
Mindenesetre sokat elárul h a Sport TV-s kézi podcastben a szintén szövetségi alkalmazásban álló Zsiga Gyula is kritizálta finoman Elek munkáját és jelezte h szerinte kellene vki főállású az edzői stábba.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 3 éve
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.Nekem az egyik kedvenc napom, reggeli atlétikával és kajak-kenuval, most pályakerekpár és súlyemelés, déltől megint atlétika és súlyemelés az új zélandival, közben 2 magyar csapat meccs és 2 birkózó is.
Igor
több mint 3 éve
Hmm Szikora a backup Bíró mögött...Janurik sérült, már az előző meccsen sem volt
empty taxi
több mint 3 éve
Hmm Szikora a backup Bíró mögött...
Madden hates me.
több mint 3 éve
deyell
11 726
birkózásban belharc lesz. Sastin Marianna első ellenfele az erdélyi Incze Kriszta lesz...
choose life
több mint 3 éve
Én mára ezt néztem ki kb tervnek... nem valami erős nap, párhuzamosan max 2 ér(d)emi dolog megy mindig.09:50-11:10 kerékpár
több mint 3 éve
Platypus
295
Mikor jönnek a bírkózás elődöntők?
több mint 3 éve
Jönnek a lányok nemsokáraA svédek pihentetnek
Ha ezt nem használjuk ki, semmit
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A címvédő kínai csapat egy kicsit kikapott a kvaliban, az egyenes kiesésesben javíthatnak. Aranyért kína-német, bronzért orosz-holland harcok lehetnek, a többiek sokkal le vannak maradva.
több mint 3 éve
Azért ezzel a csapattal ez a reális célkitűzés, hogy jussunk 8-ba. Én örülnék neki, ha teljesítenénk valahogy.jahNa, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.9:15?
Platypus
warr_b
továbbra is állítom a PR miatt lesz jó ha továbbjutunk, mert a norvégok utána bucira vernek
kérdés 5-8 helyért vannak meccsek?
(nyilván nem szurkolok a lányok ellen, de félek, hogy Elek segge meg lesz mentve)
NB2
több mint 3 éve
jahNa, az oroszok nyertek. Már "csak" meg kell verni a svédeket.9:15?
Platypus
warr_b
továbbra is állítom a PR miatt lesz jó ha továbbjutunk, mert a norvégok utána bucira vernek
kérdés 5-8 helyért vannak meccsek?