Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.lol, férfi kardban jött már érem, értem én ,hogy kudarc a bronz és mindenki ezüstre számított, de azért ne felejtkezzünk el róla
Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Fiú pólósok is egy baromi nehéz meccs előtt a Horvátokkal.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
Remélem rámcáfolnak minél többen de így elsőre nem vagyon nagyon bizakodó.
alatriste
több mint 4 éve
így még soha nem sértettél megköszönöm Grétsy úr a helyesbítéstgömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
A jó öreg powertape-re a velodrómban is szükség van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
köszönöm Grétsy úr a helyesbítéstgömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Fiú pólósok is egy baromi nehéz meccs előtt a Horvátokkal.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
Remélem rámcáfolnak minél többen de így elsőre nem vagyon nagyon bizakodó.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
szegény ausztrál mekkorát esett, a kerékpár összetört alatta
több mint 4 éve
Ha mindent szabály szerint fújnának, akkor tényleg állandóan repkednének a 2 percek és a piros lapok. Ez sokkal szubjektívebben zajlik, a szándéksságt és az okozott kárt is figyelembe veszik. Ahogy, ha szabálykönyv szerint fújnának, az NFL-ben minden playben lenne holding.Nézd meg a szabályt, konkretizálja az esetet.ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
több mint 4 éve
Tudom a szabályt, hidd el. Te meg nézz meg pár meccset, hogy hány ilyen van 1 meccsen és ebből mennyiből ítélnek piros lapot.Nézd meg a szabályt, konkretizálja az esetet.ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
több mint 4 éve
gömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
több mint 4 éve
Sőt: gömbölyű.a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
több mint 4 éve
Egyszer jött be a matek és tudtunk kiglyózni más csapatokat, néha ilyet is lehet.Végül megelőztük azt a két csapatot, akiket reális számítás alapján meg lehetett. Szóval elégedettek lehetünk, legyen akármilyen szar a játék.
több mint 4 éve
Nézd meg a szabályt, konkretizálja az esetet.ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
Szesze
több mint 4 éve
a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
több mint 4 éve
Aztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
több mint 4 éve
Aztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtvagy gyorsan karanténba vágjuk az egész norvég csapatot 😊
gyurczi
több mint 4 éve
ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
több mint 4 éve
erre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
több mint 4 éve
Aztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
erre vicc volt pirosat adni mondjuk
több mint 4 éve
Ez nagyon rendben volt!
több mint 4 éve
Zácsik is nagyot ment a végén, el kell ismernem.
több mint 4 éve
A védekezésért max respect.A norvégok ellen az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szép volt csajok 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀