NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...
több mint 3 éve
női súlyemelés, 87 kiloban, kínai arany, ecuadori ezüst, dominikai bronz született, így, hogy ázsia nagy része el van tiltva, dél és közép amerika súlyemelő nagyhatalom lett
több mint 3 éve
Szerintem hosszú távon ez a továbbjutás megint elfed majd csomó gányolást itthon a pöcegödörben és mindenki védheti a seggét a jól fizető helyeken.Hát ezzel a csapattal nem lehetett elvárás megelőzni bárkit abból a háromból, akik megelőztek. Úgy jött ki, ahogy, de ha a mait ki is veszed, mert a svédek szartak bele, akkor is egy nagyon gáz meccs volt, a brazil, a spanyol-francia jó volt, az orosz papírforma.
Ettől függetlenül a csoportból csak tovább kell menni, az sikerült, szép volt, jöhet a kieséses párharc
FLZOLI
Persze rohadt rossz ézés nézni ezt, és rengeteg a probléma, de alapvetően a reális elvárásokat teljesítettük. Én sem örülnék, ha Elek maradna, de mikor volt utoljára ilyen tornánk? Talán a 18-as EB, de azelőtt a 12-es EB, amúgy sose hozzuk azt, amit el lehet várni reálisan.
több mint 3 éve
Ez a Márton Gréta nagyon értelmes kiscsaj.
több mint 3 éve
Márton Gréta interjúit vetíteném a focista kepzőkben, hogy így kell nyilatkozni...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nálam mindkettő 60 😊 és most optimista vagyok éppenJó lenne, ha a becslésem helyes, akkr 25% esély van erre is 😊 bár talán valamivel jobb, a lányok elég jól néztek ki sztem minden meccsen, szóval talá az inkább 60, mint 50.Szerintem mindkettő bejut a 4-be.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Nemto láttad-e a mai horvát meccset, ha a mi mai támadásunk gyenge volt, akkor az övék minősíthetetlen.
Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Fiú pólósok is egy baromi nehéz meccs előtt a Horvátokkal.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
Remélem rámcáfolnak minél többen de így elsőre nem vagyon nagyon bizakodó.
alatriste
Szerinte 50-50 mindkét pólómeccs, egy csapatnak be kéne kerülnie a 4-be.
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
ikozidodekaéder😊Csonka ikozadodekaéder? (meg nem mondom a kézilabda milyen test)Sőt: gömbölyű.a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
nagylaza
Igor
több mint 3 éve
Jó lenne, ha a becslésem helyes, akkr 25% esély van erre is 😊 bár talán valamivel jobb, a lányok elég jól néztek ki sztem minden meccsen, szóval talá az inkább 60, mint 50.Szerintem mindkettő bejut a 4-be.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Nemto láttad-e a mai horvát meccset, ha a mi mai támadásunk gyenge volt, akkor az övék minősíthetetlen.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
alatriste
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Ez a Lotus bicaj a briteknél elképesztően jól néz ki 😮
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerintem hosszú távon ez a továbbjutás megint elfed majd csomó gányolást itthon a pöcegödörben és mindenki védheti a seggét a jól fizető helyeken. Ettől függetlenül a csoportból csak tovább kell menni, az sikerült, szép volt, jöhet a kieséses párharc
több mint 3 éve
Az nem csapatsport. Ha a kajaknégyes nyer aranyat, az sem csapatarany, hiába nyerték többen.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.lol, férfi kardban jött már érem, értem én ,hogy kudarc a bronz és mindenki ezüstre számított, de azért ne felejtkezzünk el róla
alatriste
Sixo
több mint 3 éve
Szerintem mindkettő bejut a 4-be.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Nemto láttad-e a mai horvát meccset, ha a mi mai támadásunk gyenge volt, akkor az övék minősíthetetlen.
alatriste
Rajna
több mint 3 éve
Csonka ikozadodekaéder? (meg nem mondom a kézilabda milyen test)Sőt: gömbölyű.a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
nagylaza
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Nemto láttad-e a mai horvát meccset, ha a mi mai támadásunk gyenge volt, akkor az övék minősíthetetlen.
alatriste
több mint 3 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Mindkét vpólós csapatunknak reális az érem továbbra is.
alatriste
Kézilabdában tulajdonképpen ez volt a papírforma, ha nem is úgy hoztuk ki ahogy eredetileg várható volt.
több mint 3 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.lol, férfi kardban jött már érem, értem én ,hogy kudarc a bronz és mindenki ezüstre számított, de azért ne felejtkezzünk el róla
alatriste
több mint 3 éve
Kampman
28 528
így még soha nem sértettél megköszönöm Grétsy úr a helyesbítéstgömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
A jó öreg powertape-re a velodrómban is szükség van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
köszönöm Grétsy úr a helyesbítéstgömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
szegény ausztrál mekkorát esett, a kerékpár összetört alatta
több mint 3 éve
Ha mindent szabály szerint fújnának, akkor tényleg állandóan repkednének a 2 percek és a piros lapok. Ez sokkal szubjektívebben zajlik, a szándéksságt és az okozott kárt is figyelembe veszik. Ahogy, ha szabálykönyv szerint fújnának, az NFL-ben minden playben lenne holding.Nézd meg a szabályt, konkretizálja az esetet.ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
több mint 3 éve
Tudom a szabályt, hidd el. Te meg nézz meg pár meccset, hogy hány ilyen van 1 meccsen és ebből mennyiből ítélnek piros lapot.Nézd meg a szabályt, konkretizálja az esetet.ugyan, ne viccelj 😀 ilyen alapon nem lenne ember a meccsek végén aki játszhatnaerre vicc volt pirosat adni mondjukPáros nyújtott kézzel meglökte a levegőben, instant piros.
Szesze
Szokol
Szesze
Szokol
több mint 3 éve
Kampman
28 528
gömbölyűa labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
több mint 3 éve
Sőt: gömbölyű.a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo