NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
mekkora különbség amikor egy olyan közvetít egy sportágat akinek van hozzá fogalma, nem ilyen szekeres féle idiótákJa ő eddig mindenhol jó volt
Szesze
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
mekkora különbség amikor egy olyan közvetít egy sportágat akinek van hozzá fogalma, nem ilyen szekeres féle idióták
több mint 3 éve
ozibozi
17 508
Ez az iráni olyan mintha egy súly csoporttal erősebb lenne vazek
több mint 3 éve
Kampman
28 528
Komolytalan sport, nevetséges.Egy teljesen eseménytelen másfél perc után adnak 1 pontot az egyiknek, mert csak. Plusz még le is fektetik a másikat.
több mint 3 éve
nah és akkor az ausztrálok is a korábbi OR alatt mentek 5. csapatként
több mint 3 éve
sajnos jogos 😕
több mint 3 éve
na fasza!!
több mint 3 éve
Mondjuk ennek a kivédekezéséért ugyancsak lehetne 1 pontot adni, mert az iráni kb. a semmire kapott.csak visszaadják
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 528
Mondjuk ennek a kivédekezéséért ugyancsak lehetne 1 pontot adni, mert az iráni kb. a semmire kapott.
több mint 3 éve
szép volt
több mint 3 éve
női csapat sprintben kínai arany, német ezüst és orosz bronz született
több mint 3 éve
Szerencsére legalább nem az a fasz Szekeres közvetíti a meccset..
több mint 3 éve
így van, ez egy brutálisan erős csoport volt, főleg a másikhoz képestmondjuk így utólag elnézve a 2 csoportot, a másikban 2 csapat kiemelkedik, de a maradék 4 szerintem ebben a csoportban tovább sem jutott volnaSvédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.sztem ez egy gyengén teljesítő csapat, de nem biztos hogy kifejezetten gyenge lenne
ozibozi
Negritis
NB2
több mint 3 éve
Hű, ezek a Gadirova ikrek (írek, britt színekben) csodásan tornáznak, wow!Női talaj döntő
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nyilván sok mindenben lehet kritizálni, de a mai meccsen jól meccselt, én csak ezt állítom és ilyenkor sztem nem fair basztatni valakit (ugyanez igaz pl Zácsikra is sztem).Véletlenül nem lehet megverni a norvégokat, nyilván akkor megdicsérem FaszEleket. De az eddigi meccsek alapján nem tudom. Sodródik az eseményekkel, felkészületlenek a játékosok, nem jól meccsel. A spanyolok ellen jól játszottunk, de ott is felteszem a kérdést, hogy például Háfra hol volt a második félidő első felében?Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
Szokol
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
Szesze
Szokol
több mint 3 éve
Bassza meg amúgy a női röpiben 1 ponton belül lett a B csoport első 4 csapata és persze, hogy a végéről az USA lett a csoport első...Az olaszok elcseszték ma, hogy nem nyertek ellenük
Törökök megverték az oroszokat szoros meccsen
Így sajnos az orosz lányok játszanak a 8 között a legjobb Brazilokkal, nem örülök
Jobb lett volna, ha USA kapja őket és kizúg...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
mondjuk így utólag elnézve a 2 csoportot, a másikban 2 csapat kiemelkedik, de a maradék 4 szerintem ebben a csoportban tovább sem jutott volnaSvédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.sztem ez egy gyengén teljesítő csapat, de nem biztos hogy kifejezetten gyenge lenne
ozibozi
Negritis
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?a holnap lesz ha most tovább megy
alatriste
több mint 3 éve
igen igen 😀 Csak elgépeltemMost jön majd Tamás döntője majd?elődöntője
alatriste
NB2
Liverpool Fc
több mint 3 éve
erről most lemaradtam, hogy végül továbbmentünk. hát szvsz ez oltári szerencse, sajnos ez be fogja betonozni Eleket.Véletlenül nem lehet megverni a norvégokat, nyilván akkor megdicsérem FaszEleket. De az eddigi meccsek alapján nem tudom. Sodródik az eseményekkel, felkészületlenek a játékosok, nem jól meccsel. A spanyolok ellen jól játszottunk, de ott is felteszem a kérdést, hogy például Háfra hol volt a második félidő első felében?Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
Szokol
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
Szesze
Szokol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?elődöntő, 11:15
alatriste
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?szerintem elődöntő
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?elődöntője
alatriste