NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 829 — Jó ötletnek tűnt!
mekkora különbség amikor egy olyan közvetít egy sportágat akinek van hozzá fogalma, nem ilyen szekeres féle idióták
Szesze
Ja ő eddig mindenhol jó volt

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
mekkora különbség amikor egy olyan közvetít egy sportágat akinek van hozzá fogalma, nem ilyen szekeres féle idióták
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 508
Ez az iráni olyan mintha egy súly csoporttal erősebb lenne vazek
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 528
Komolytalan sport, nevetséges.
Egy teljesen eseménytelen másfél perc után adnak 1 pontot az egyiknek, mert csak. Plusz még le is fektetik a másikat.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 404 — LIGHTS OUT!
nah és akkor az ausztrálok is a korábbi OR alatt mentek 5. csapatként

több mint 3 éve
sajnos jogos 😕
több mint 3 éve
remélem nem vonják vissza
kicsit lecsúszott a támadás 😕

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
na fasza!!
több mint 3 éve
Mondjuk ennek a kivédekezéséért ugyancsak lehetne 1 pontot adni, mert az iráni kb. a semmire kapott.
Kampman
csak visszaadják
több mint 3 éve
ausztrálnak mekkora hólyaga lett az állcsúcsán

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 528
Mondjuk ennek a kivédekezéséért ugyancsak lehetne 1 pontot adni, mert az iráni kb. a semmire kapott.
több mint 3 éve
szép volt
több mint 3 éve
női csapat sprintben kínai arany, német ezüst és orosz bronz született

több mint 3 éve
Szerencsére legalább nem az a fasz Szekeres közvetíti a meccset..
több mint 3 éve
Svédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.
ozibozi
sztem ez egy gyengén teljesítő csapat, de nem biztos hogy kifejezetten gyenge lenne
Negritis
mondjuk így utólag elnézve a 2 csoportot, a másikban 2 csapat kiemelkedik, de a maradék 4 szerintem ebben a csoportban tovább sem jutott volna
NB2
így van, ez egy brutálisan erős csoport volt, főleg a másikhoz képest
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 358 — Jedi Master
Hű, ezek a Gadirova ikrek (írek, britt színekben) csodásan tornáznak, wow!
Női talaj döntő

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...
Szokol
Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
Szesze
Véletlenül nem lehet megverni a norvégokat, nyilván akkor megdicsérem FaszEleket. De az eddigi meccsek alapján nem tudom. Sodródik az eseményekkel, felkészületlenek a játékosok, nem jól meccsel. A spanyolok ellen jól játszottunk, de ott is felteszem a kérdést, hogy például Háfra hol volt a második félidő első felében?
Szokol
Nyilván sok mindenben lehet kritizálni, de a mai meccsen jól meccselt, én csak ezt állítom és ilyenkor sztem nem fair basztatni valakit (ugyanez igaz pl Zácsikra is sztem).
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 358 — Jedi Master
Bassza meg amúgy a női röpiben 1 ponton belül lett a B csoport első 4 csapata és persze, hogy a végéről az USA lett a csoport első...
Az olaszok elcseszték ma, hogy nem nyertek ellenük
Törökök megverték az oroszokat szoros meccsen
Így sajnos az orosz lányok játszanak a 8 között a legjobb Brazilokkal, nem örülök
Jobb lett volna, ha USA kapja őket és kizúg...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 136 — nabege2@yahoo.com
Svédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.
ozibozi
sztem ez egy gyengén teljesítő csapat, de nem biztos hogy kifejezetten gyenge lenne
Negritis
mondjuk így utólag elnézve a 2 csoportot, a másikban 2 csapat kiemelkedik, de a maradék 4 szerintem ebben a csoportban tovább sem jutott volna
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?
alatriste
a holnap lesz ha most tovább megy

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 344 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
elődöntője
NB2
igen igen 😀 Csak elgépeltem

Liverpool Fc
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...
Szokol
Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
Szesze
Véletlenül nem lehet megverni a norvégokat, nyilván akkor megdicsérem FaszEleket. De az eddigi meccsek alapján nem tudom. Sodródik az eseményekkel, felkészületlenek a játékosok, nem jól meccsel. A spanyolok ellen jól játszottunk, de ott is felteszem a kérdést, hogy például Háfra hol volt a második félidő első felében?
Szokol
erről most lemaradtam, hogy végül továbbmentünk. hát szvsz ez oltári szerencse, sajnos ez be fogja betonozni Eleket.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
alatriste
elődöntő, 11:15
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 045 — Packers Suicide Squad
alatriste
szerintem elődöntő

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 136 — nabege2@yahoo.com
alatriste
elődöntője