Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊Ja, nagyn rossz matchupnak tűnik. De van egy nap rákészülni taktikailag, fizikailag. Hátha egy 6 perces meccsre még összerakják.
Szesze
több mint 3 éve
Azért baszott sok munka energia van ebben a sportban, és aEgyetértek. Én állítom, hogy nyers erőben és dinamikában nincsen edzettebb sportoló egy top birkózónál. Elképesztő brutális edzéseik vannak.
Szabályok rendezetlensége miatt azért több tisztelet járna a sportolóknak. Mint hogy egerezzük bohócozzuk őket
ozibozi
több mint 3 éve
amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ha Kanada rúgta? 😅 Nekik van 1USA - Kanada női foci elődöntő1-0 0-1?
Kanada tizit rúg a 75. percben
1-0
Chargers LT
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Azért baszott sok munka energia van ebben a sportban, és aÉn nem is akartam ebbe belemenni inkább..
Szabályok rendezetlensége miatt azért több tisztelet járna a sportolóknak. Mint hogy egerezzük bohócozzuk őket
ozibozi
több mint 3 éve
Kampman
28 528
Annyira cukik a Gadirova ikrek, hogy kész 😎🙂A Wevers ikrek még inkább
Chargers LT
több mint 3 éve
Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊
több mint 3 éve
Annyira cukik a Gadirova ikrek, hogy kész 😎🙂Megyünk egyre lejjebb...
Chargers LT
Csodálkozom h a skateboardingot nem nézted a múlt héten. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
USA - Kanada női foci elődöntő1-0 0-1?
Kanada tizit rúg a 75. percben
1-0
Chargers LT
több mint 3 éve
Annyira cukik a Gadirova ikrek, hogy kész 😎🙂
több mint 3 éve
12:20-tól jön az atlétika, igaz?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
több mint 3 éve
Durván kontrázott a kirgiz pedig őt küldték le parterbe, 4-1-re vezet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
USA - Kanada női foci elődöntőKanada tizit rúg a 75. percben
1-0
több mint 3 éve
Cubehor
318
De egy Mickey Mouse sportág ez a birkózás, komolytalan bohóckodás.
több mint 3 éve
de amúgy ezt nem értem, hogy miért támogatják meg a passzívabb ellenfelet ...azért itt a végén csak izgalmassá tették ...hát nem kicsit..
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
azta mit védekezett!!
több mint 3 éve
Az intést nem értettem, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványosabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Szerkesztette: Rajna
több mint 3 éve
Akkor 4 ezüstöt!Holnap lesz a nagy ezüstnapunk, kajak-kenu + Lőrincz - 3 ezüstöt várok!+ Berecz
Igor
Kajakban a női K2-ben és férfi K1-ben simán lehet 2-2 érem is
FLZOLI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Holnap lesz a nagy ezüstnapunk, kajak-kenu + Lőrincz - 3 ezüstöt várok!+ Berecz
Igor
Kajakban a női K2-ben és férfi K1-ben simán lehet 2-2 érem is
több mint 3 éve
azért itt a végén csak izgalmassá tették ...hát nem kicsit..
csebi
több mint 3 éve
azért itt a végén csak izgalmassá tették ...