Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊
Szesze
Ja, nagyn rossz matchupnak tűnik. De van egy nap rákészülni taktikailag, fizikailag. Hátha egy 6 perces meccsre még összerakják.

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 337 — Je suis kobranadrág
Azért baszott sok munka energia van ebben a sportban, és a
Szabályok rendezetlensége miatt azért több tisztelet járna a sportolóknak. Mint hogy egerezzük bohócozzuk őket
ozibozi
Egyetértek. Én állítom, hogy nyers erőben és dinamikában nincsen edzettebb sportoló egy top birkózónál. Elképesztő brutális edzéseik vannak.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.

Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Szesze
amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 358 — Jedi Master
USA - Kanada női foci elődöntő
Kanada tizit rúg a 75. percben
1-0
Chargers LT
1-0 0-1?
NB2
Ha Kanada rúgta? 😅 Nekik van 1

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
Szabályok rendezetlensége miatt azért több tisztelet járna a sportolóknak. Mint hogy egerezzük bohócozzuk őket
ozibozi
Én nem is akartam ebbe belemenni inkább..
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 528
Annyira cukik a Gadirova ikrek, hogy kész 😎🙂
Chargers LT
A Wevers ikrek még inkább
több mint 3 éve
Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Chargers LT
Megyünk egyre lejjebb...

Csodálkozom h a skateboardingot nem nézted a múlt héten. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 511

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 138 — nabege2@yahoo.com
1-0
Chargers LT
1-0 0-1?
több mint 3 éve

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 642 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
12:20-tól jön az atlétika, igaz?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.

Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 468 — Lájkold a zsűrit!
Durván kontrázott a kirgiz pedig őt küldték le parterbe, 4-1-re vezet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
1-0

több mint 3 éve
Cubehor Los Angeles Rams 318
De egy Mickey Mouse sportág ez a birkózás, komolytalan bohóckodás.
több mint 3 éve
azért itt a végén csak izgalmassá tették ...
csebi
hát nem kicsit..
Szesze
de amúgy ezt nem értem, hogy miért támogatják meg a passzívabb ellenfelet ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
azta mit védekezett!!
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Az intést nem értettem, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványosabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.

Szerkesztette: Rajna

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Holnap lesz a nagy ezüstnapunk, kajak-kenu + Lőrincz - 3 ezüstöt várok!
Igor
+ Berecz

Kajakban a női K2-ben és férfi K1-ben simán lehet 2-2 érem is
FLZOLI
Akkor 4 ezüstöt!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 143 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Holnap lesz a nagy ezüstnapunk, kajak-kenu + Lőrincz - 3 ezüstöt várok!
Igor
+ Berecz

Kajakban a női K2-ben és férfi K1-ben simán lehet 2-2 érem is

több mint 3 éve
csebi
hát nem kicsit..
több mint 3 éve

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 511
Alig bírt szegény lemenni a szőnyegről. Mennyi ideje van a döntöig?
ozibozi
egy napja, addig csak kipiheni
NB2
Akkor marad esélye,
Mert ez a perzsa baszott erős /ebb/ volt fizikailag.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 528
Kanada - USA női soccer elődöntő
72. perc, 0-0