NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
16
7
02:15, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
vízilabda, kardHát soccerben legalább nem úgy lehet pontot szerezni, hogy fél órányi céltalan passzolgatás után rámutat a bíró az egyik csapatra.Ha szabálytalanság is lett volna, a kapuhoz köze nem volt, egy teljesen ártalmatlan szituáció döntötte el a meccset.Jogosnak tűnt a VAR alapjánAbban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
Ennél a birkózás is értelmesebb.
Cubehor
Kampman
A golyózás ezerszer igazságosabb, mint ez.
Cubehor
Vannak gondok a bíráskodással sok sportban, de a birkózás nálam a cselgánccsal együtt majdnem legalul van, egy szinttel a box felett.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 536
Hát soccerben legalább nem úgy lehet pontot szerezni, hogy fél órányi céltalan passzolgatás után rámutat a bíró az egyik csapatra.Ha szabálytalanság is lett volna, a kapuhoz köze nem volt, egy teljesen ártalmatlan szituáció döntötte el a meccset.Jogosnak tűnt a VAR alapjánAbban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
Cubehor
Kampman
Cubehor
Vannak gondok a bíráskodással sok sportban, de a birkózás nálam a cselgánccsal együtt majdnem legalul van, egy szinttel a box felett.
több mint 3 éve
Cubehor
318
Ha szabálytalanság is lett volna, a kapuhoz köze nem volt, egy teljesen ártalmatlan szituáció döntötte el a meccset.Jogosnak tűnt a VAR alapjánAbban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
Cubehor
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 536
Egész jó ez az olimpiai soundtrack
több mint 3 éve
igazából már egyik sem, pontosabban elég gyakran már nem azikozidodekaéder😊Csonka ikozadodekaéder? (meg nem mondom a kézilabda milyen test)Sőt: gömbölyű.a labda kerekAztán lehet, hogy a híres Mocsai féle egymeccses formaidőzítés hozhat valami nagy bravúrtEgy meccsen bármi előfordulhat. (Nem tudom, van-e ember, akinek már eszébe jutott ez a bölcsesség.)
gyurczi
nagylaza
Sixo
nagylaza
Igor
nagylaza
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
A tizi adható volt és természetesen az USA sokkal esélyesebb volt, azért meglepetésAbban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
Cubehor
Kanada döntőzése meg pláne
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 536
Jogosnak tűnt a VAR alapjánAbban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
Cubehor
több mint 3 éve
Cubehor
318
Abban semmi meglepő nincs, hogy egy soccermeccset egy nevetséges tizenegyes dönt el.Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
Chargers LT
több mint 3 éve
Kanada továbbjutott.Nagy meglepetésre! 😎
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 536
Kanada továbbjutott.
több mint 3 éve
Elegánsnak nem elegáns 😊 De pl engem az ilyesmi nem zavar, nem sportszerűségi versenyt kell nyerni hanem olimpiát 😀Ja, ma is csak az olaszok kamuötösét hzta fel, bár szerintem akkor sem elegáns. Tudja, meg beszéljék meg az öltözőben, de nem ezt kell nyilatkozni.Szerintem jogos volt a kritikája ott és azért annyira nem vitte túlzásba. Én sokkal jobban kiakadtam azon, mert nagyon pofátlanul nyomták őket a bírók 😊mi szurkolók igen. de egy USA elleni meccs után minek kell Marcznek?ha jogos akkor bírózzunk, nekem nincs azzal se gondom 😊amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
Szesze
csebi
Szesze
csebi
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Ez a meccs elég simának tűnik, tényleg jó sansz lehet a bronzra.
több mint 3 éve
Ja, ma is csak az olaszok kamuötösét hzta fel, bár szerintem akkor sem elegáns. Tudja, meg beszéljék meg az öltözőben, de nem ezt kell nyilatkozni.Szerintem jogos volt a kritikája ott és azért annyira nem vitte túlzásba. Én sokkal jobban kiakadtam azon, mert nagyon pofátlanul nyomták őket a bírók 😊mi szurkolók igen. de egy USA elleni meccs után minek kell Marcznek?ha jogos akkor bírózzunk, nekem nincs azzal se gondom 😊amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Amúgy Lőrincz láthatóan nem bír már 6 percet, elfáradt itt is és a japán ellen is, kell az előny a döntőben is.
Rajna
Szesze
csebi
Szesze
csebi
Szesze
több mint 3 éve
Reméljük 😊Ja hát ez látszik, de a jelen szabályok eleve segítik azt, aki tempót tud diktálni. Az nem Lőrincz lesz, szóval nagyon nehéz lesz ezzel mit kezdeni. Ha próbálja tartani a tempóját, valsz a végére teljesen elfogy, ha meg nem, akkor le fogják küldeni rendszeresen. De talán a védekezést meg lehet oldani, és egyszer leküldik a kirgizt vagy egy óvatlan pillanatban elkapja állásból, és akkor meg lehet csinálni.Bírkózó tudásban Tomi a legjobb/legnagyobb tudású itt egyértelműen, viszont itt a fizikum rendkívül sokat számít. Ez az iráni a cipőjét nem köthette meg bírkózótudásban, de ha még fél perc vissza van akkor simán megfordítja.Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊Ja, nagyn rossz matchupnak tűnik. De van egy nap rákészülni taktikailag, fizikailag. Hátha egy 6 perces meccsre még összerakják.
Szesze
Rajna
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
Amilyen kontrát csinált a kirgiz, nagyon nehéz lesz / emelni nem hiszem h megéri.Valszeg nem értek hozzá, de több pörgetést / kevesebb emelést vártam... és alig van pörgetés.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nagyon okos bírkozónak tűnik ez a kirgiz srác.Szőke hatalmas tehetség, sztem behúzza a bronzot már idén is.
Nem mellesleg már most nemzeti hős a srác, az ország történetének 1. olimpiabajnoka lehet. A kirgizek utoljára Pekingben szereztek érmet is, akkor mondjuk 1 ezüst és 2 bronz is jött nekik birkózásban. Egyébként az ezüstérmesük Begaliev ugyanúgy Guénot-tól kapott ki a döntőben, ahogy Tomi a nyolcaddöntőben...
empty taxi
több mint 3 éve
Ja hát ez látszik, de a jelen szabályok eleve segítik azt, aki tempót tud diktálni. Az nem Lőrincz lesz, szóval nagyon nehéz lesz ezzel mit kezdeni. Ha próbálja tartani a tempóját, valsz a végére teljesen elfogy, ha meg nem, akkor le fogják küldeni rendszeresen. De talán a védekezést meg lehet oldani, és egyszer leküldik a kirgizt vagy egy óvatlan pillanatban elkapja állásból, és akkor meg lehet csinálni.Bírkózó tudásban Tomi a legjobb/legnagyobb tudású itt egyértelműen, viszont itt a fizikum rendkívül sokat számít. Ez az iráni a cipőjét nem köthette meg bírkózótudásban, de ha még fél perc vissza van akkor simán megfordítja.Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊Ja, nagyn rossz matchupnak tűnik. De van egy nap rákészülni taktikailag, fizikailag. Hátha egy 6 perces meccsre még összerakják.
Szesze
Rajna
Szesze
több mint 3 éve
Nagyon okos bírkozónak tűnik ez a kirgiz srác.Nem mellesleg már most nemzeti hős a srác, az ország történetének 1. olimpiabajnoka lehet. A kirgizek utoljára Pekingben szereztek érmet is, akkor mondjuk 1 ezüst és 2 bronz is jött nekik birkózásban. Egyébként az ezüstérmesük Begaliev ugyanúgy Guénot-tól kapott ki a döntőben, ahogy Tomi a nyolcaddöntőben...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
na szurkoljunk az orosznak
több mint 3 éve
Szerintem jogos volt a kritikája ott és azért annyira nem vitte túlzásba. Én sokkal jobban kiakadtam azon, mert nagyon pofátlanul nyomták őket a bírók 😊mi szurkolók igen. de egy USA elleni meccs után minek kell Marcznek?ha jogos akkor bírózzunk, nekem nincs azzal se gondom 😊amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Rajna
Szesze
csebi
Szesze
csebi
több mint 3 éve
Bírkózó tudásban Tomi a legjobb/legnagyobb tudású itt egyértelműen, viszont itt a fizikum rendkívül sokat számít. Ez az iráni a cipőjét nem köthette meg bírkózótudásban, de ha még fél perc vissza van akkor simán megfordítja.Makhmudov ellen szerintem nagyon sima vereséget fog szenvedni Tomi, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a nagy fizikai deficitet kompenzálni tudja, ráadásul ez a kirgiz technikailag is jó. De hátha nem lesz igazam 😊Ja, nagyn rossz matchupnak tűnik. De van egy nap rákészülni taktikailag, fizikailag. Hátha egy 6 perces meccsre még összerakják.
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
mi szurkolók igen. de egy USA elleni meccs után minek kell Marcznek?ha jogos akkor bírózzunk, nekem nincs azzal se gondom 😊amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Rajna
Szesze
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tornázni általában nem 39 évesek szoktakAnnyira cukik a Gadirova ikrek, hogy kész 😎🙂Megyünk egyre lejjebb...
Chargers LT
Csodálkozom h a skateboardingot nem nézted a múlt héten. 😊
Igor
Jah Vanessa Ferrari most nyert ezüstöt, 31 éves... És ő is cuki
Gondolom a cuki szó még nem gond ebben a kibaszott szar hülye PC világban...
több mint 3 éve
ha jogos akkor bírózzunk, nekem nincs azzal se gondom 😊amúgy elég sokat foglalkozunk a bírókkal, mármint a sportolók. vivók is, kb már nincs olyan meccs, hogy Marcz Tomi sem (még ha simán nyerünk is), ez azért nekem nem tetszik. nem igazán szabad a bírókkal foglalkozni főleg ha nyerünk sztem.Az intést nem értette, de nem is lassították... lehet, volt valami ott. Amikor másodszor leküldték, az szerintem teljesen jogos volt, nem csinált semmit, az iráni meg próbálkozott mindennel, ráadásul amikor az iránit küldték le, akkor sem volt látványsabb Lőrincz. Szóval szerintem nem volt rossz a bíráskodás, talán Lőrincz intését leszámítva.Szerintem minden jogos volt.. az a baj, h 5 percnél látványosan kipukkadt Tomi, pedig addig halál simának tűnt.
Rajna
Szesze
csebi