Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
(litvánok első érme volt ez Tokióban, ha jól látom)
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Simán lehetne mint a többi sportágbanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Mondjuk a lovaglás után jó, hogy egyáltalán az egyéni kint van az olimpián.Van csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Vbn vanVan csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
Kampman
több mint 4 éve
Bravó, fantasztikus futás volt!!!Holló helyett varjú?
Ezt megérdemeltem.... máskor is fogok károgni ezek után is 😀
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!majdnem.. szegény el se tudott indulni vele, ott zokogott a nyeregben.. vélhetően fogod még látni, mert elég epic jelenet volt 😕
r.baggio
több mint 4 éve
Van csapat vagy vegyes öttusa?A csapatverseny 1992 óta nincs, vegyesről még nem is hallottam.
FLZOLI
több mint 4 éve
A klónok a jediknél vannak, az a másik oldal. Ez nem az 1. vagy 2. világháború, itt nem tudsz kedvenc szerint oldalt váltani.Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
Én kb 10 éve mondtam neki először, de én nem emlékszem mit mondott. Néhány évente megismétlem, de azon válaszokra sem szoktam emlékezni.Ezt már én is felvetettem neki évekkel ezelőtt, valami sith kifogással lerázott.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Akkor 2 érem az 5-6ból megvan mondjuk Hárspatakira nem számoltam 😊
több mint 4 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!A lova ölte meg őt inkább
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Az a jó ebben az Olimpiában, hogy megannyi szerteágazó sportágban jó helyezéseket érünk el... 💪😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Én jinxhadseregben gondolkozom.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!Utána lehet.
r.baggio
több mint 4 éve
Most értem haza, kimaradt egy óra az öttusából, mit csinált Schleu, hogy biztos elsőből 23. lett, megölte a lovát?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezt már én is felvetettem neki évekkel ezelőtt, valami sith kifogással lerázott.Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad
Sixo
több mint 4 éve
K4-től aranyat várok, többiektől semmit - teljesen esélytelenek mind 😛 😉Bravó, fantasztikus futás volt!!!Ha ez a vége, akkor nyugodtan. 😊
Ezt megérdemeltem.... máskor is fogok károgni ezek után is 😀
Igor
A holnapi kajakosokról nincs esetleg mondani valód? 😀
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ez egy ilyen sport, lőni is kell 😊kb a jó lövészete mentette meg, mert azért futni nem tudott olyan jól 😊illetve az olasz pocsékul lőtt sztem mindenkihez képest kb
NB2
Szesze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Saaaaaciiii!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azt ugye tudod, hogy a sitheknek csak 1 padawanjuk van? Ő már a 100. akire ezt ráaggatod. Most akkor gyilkolod őket amint újat találsz vagy csak simán átvered őket?Igor, where are you?A listámon, mint padawan. 😊
Bruce
iktriad