Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Szlovéneknek sikerült továbbjutó helyről kiborulni/visszaengedték a németeket... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Csipesék ramhoztak a szivinfrastrukturat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A két fő fegyverünk az elrettentés, a meglepetés és a könyörtelen végrehajtás.Ez már öt...😊Korán van meg... 😕 Schopf, Pimenta, Dostál és a két magyar akkor.Három magyar éremesélyt vizionálsz, ez forradalmi 😀Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
Rajna
Asszem leugrom 3:30-kor éjjelnappaliba egy kis koffeinért...
Igor
nagylaza
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ez már öt...😊Korán van meg... 😕 Schopf, Pimenta, Dostál és a két magyar akkor.Három magyar éremesélyt vizionálsz, ez forradalmi 😀Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Korán van meg... 😕 Schopf, Pimenta, Dostál és a két magyar akkor.Három magyar éremesélyt vizionálsz, ez forradalmi 😀Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
Rajna
több mint 4 éve
Szerintem Kopasz helyett Schopfot akart írni???Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
nagylaza
több mint 4 éve
???Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Három magyar éremesélyt vizionálsz, ez forradalmi 😀Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Kopasz, Pimenta és a két magyar a 4 fő esélyes.
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200Schopf, Pimenta, Dostál és a két magyar az 5 fő esélyes.
Rajna
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Ez így valóban dupla éremesély, sokkal jobban néz ki, int a női K1 200
több mint 4 éve
A német picit jobban fújtatott mondjuk... talán tényleg ennyivel erősebb, nagyon remélem. Dostalt/a kínait azért illene verni.Kopasznak szóltak róla, hogy ez az elődöntő, és nem a döntő? 😮Én is azt néztem, hogy francért evezett 750 után, az 5. előtt volt kb. 5 hajóval, kb. a lendület bevitte volna a továbbjutásra, erre ránézésre hajrázott...
Igor
Rajna
Nem baj, h középső pályája lett, de az uccsó 200-on mehetett volna picit lassabban.
Na lássuk Yurenia/Pimenta mit tud..
több mint 4 éve
Kopasznak szóltak róla, hogy ez az elődöntő, és nem a döntő? 😮Nem úgy néz ki, mint aki mindent kiadott magából.
Igor
több mint 4 éve
Kopasznak szóltak róla, hogy ez az elődöntő, és nem a döntő? 😮
több mint 4 éve
Kösz, tényleg. De könnyen lehet, hogy visszamegyek a 2-re...A sima m4sport streamet nézd.Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.Nálam meg a nagy kuss. Ez hogy a francba van? Laptopon nézem, m4sport2.
Igor
nagylaza
adamfaragoo
több mint 4 éve
Én a sima m4-et néztem, ahol ment a kép, csak alatta végigpofázták a stúdióban ülő bájgúnárok...Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.Nálam meg a nagy kuss. Ez hogy a francba van? Laptopon nézem, m4sport2.
Igor
nagylaza
Ha csak kép lett volna annak jobban örülök... váltottam az m4sport2-re...
több mint 4 éve
A webes csatornákon az eredeti feedet adják végig, ha van kommentátor, azt alákeverik, és ennyi. Az m4 és a Duna ad minden ást, nyilatkozatokat, stúdiót, stb.Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.Nálam meg a nagy kuss. Ez hogy a francba van? Laptopon nézem, m4sport2.
Igor
nagylaza
több mint 4 éve
A sima m4sport streamet nézd.Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.Nálam meg a nagy kuss. Ez hogy a francba van? Laptopon nézem, m4sport2.
Igor
nagylaza
több mint 4 éve
Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.Nálam meg a nagy kuss. Ez hogy a francba van? Laptopon nézem, m4sport2.
Igor
több mint 4 éve
Ti hallotok nyilatkozatot? Nálam nincs hang. (Mármint szpíker.)Hát ha van 😊 a webes csatrnákon nem játsszák be, csak az M4en/Dunán
nagylaza
több mint 4 éve
Mi lenne ha az elődöntőt közvetíténetek, és nem végigdumálnátok irreleváns dolgokról, bazzeg.... ezt a tiszteletlenséget/bunkóságot.
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Ti hallotok nyilatkozatot? Nálam nincs hang. (Mármint szpíker.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Hát Lucz mellett a másik futam 4 továbbjutója igazi éremesélyes, Carringtont elnézve ez 2-5. hely között lesz valami.Még a britet is hozzárakhatod... szerintem Jörgensen és a lengyel előtte lesz, én most 4-6-ot tippelek.
Rajna
több mint 4 éve
Hát Lucz mellett a másik futam 4 továbbjutója igazi éremesélyes, Carringtont elnézve ez 2-5. hely között lesz valami.
több mint 4 éve
Lutz Dóri döntős ha jól láttam 🙂🙂🙂
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018