Olimpia

23 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 637 — beers & Packers
ma durva nap lesz, és az elmúlt két napban 7 órát aludtam... 😀
Heisman
Én már most látom, hogy nem fogom bírni.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 014 — "Montoya por favor!"
ma durva nap lesz, és az elmúlt két napban 7 órát aludtam... 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀
Heisman
Évtizedek óta ez megy, mégse tanulnak belőle soha. Három év múlva folyt. köv. ugyaninnen
r.baggio
szegény Igaly Diána volt az utolsó, aki hozta az elvárásokat, de az is mikor volt már...
slowmotion
Az skeet. Ott egy fokkal könnyebb egy elit lövésznek éremhez jutnia, mint a puskásoknál/pisztolyosoknál. Batsarashkina idén elképesztő outlier, de a normális tényleg az, hogy ott lehet lenni tűzközelben, aztán vagy lesz belőle érem, vagy nem. Péni összességében a 2. legjobb puskás teljesítményt hozta Kamenszkij mögött az olimpián, érem ugyan nem jött belőle, de ez abszolút benne van.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀
Heisman
Évtizedek óta ez megy, mégse tanulnak belőle soha. Három év múlva folyt. köv. ugyaninnen
r.baggio
szegény Igaly Diána volt az utolsó, aki hozta az elvárásokat, de az is mikor volt már...
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Tollas döntőkben rendre leszerepeltek a kínaiak, így hirtelen fejből csak olyan döntőt nyertek, ahol mindkét fél kínai volt.
szerk: megnéztem, a női egyest nyerték és a vegyes párost, előbbiben egy taiwanit vert a kínai, vegyes páros döntőjében két kínai csapat volt, a többi három számban három vesztett döntő

@Hanni
Biles-t én húztam fantasy-ban, ráadásul 1/1-es pickkel 😀
dancogo
egyrészt ez így tényszerint igaz, másrészt viszont csak a női páros veresége meglepetés, a férfi páros és a férfi egyes mondhatni papírforma volt.
sőt, igazából a női egyes viszont meglepetés még akkor is, ha Chen már többször is legyőzte korábban Tai-t.
(mondjuk ha Carolina Marín nem sérül meg olimpia előtt, akkor simán lehet, hogy valamelyikük helyett ott lett volna a döntőben)
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Biles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.
Heisman
Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.

Itt elég részletesen kifejtik:

www.google.hu/amp/s/olimpia2020.24.hu/olimpiai-hirek/2021/07/30/simone-biles-torna-olimpia-2021-visszalepes-twisties-mentalis-blokk/amp/
somoskovig
ja, így már más, csak arról olvastam hogy "mental health" így és úgy, és ebből egyből asszociáltam arra hogy más gondja van, ez eszembe se jutott
Heisman
Megkövetem a Kisasszonyt ezek után.
Nagyon durván hangzik!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Heisman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 402 — LIGHTS OUT!
 9gag.com/gag/a7EBE92

több mint 4 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 432 — Big Penix Energy
Tollas döntőkben rendre leszerepeltek a kínaiak, így hirtelen fejből csak olyan döntőt nyertek, ahol mindkét fél kínai volt.
szerk: megnéztem, a női egyest nyerték és a vegyes párost, előbbiben egy taiwanit vert a kínai, vegyes páros döntőjében két kínai csapat volt, a többi három számban három vesztett döntő

@Hanni
Biles-t én húztam fantasy-ban, ráadásul 1/1-es pickkel 😀

Szerkesztette: dancogo
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 286
aki kitalálja melyik a férfi a képen, az kap iktriadtól egy brunell mezt

Sixo
aki a kepet keszitette?
több mint 4 éve
Biles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.
Heisman
Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.

www.google.hu/amp/s/olimpia2020.24.hu/olimpiai-hirek/2021/07/30/simone-biles-torna-olimpia-2021-visszalepes-twisties-mentalis-blokk/amp/
somoskovig
ja, így már más, csak arról olvastam hogy "mental health" így és úgy, és ebből egyből asszociáltam arra hogy más gondja van, ez eszembe se jutott

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Heisman

somoskovig
Ki pickelte amúgy olimpia fantasyben? 😀
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 498 — Chiefs GM
Heisman

Szerkesztette: somoskovig

több mint 4 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 402 — LIGHTS OUT!
de itt miért nem mentek a következő magasságra ha 15en ugrották át a 4.55öt?
Sixo
Ezt én se értem...
Ez volt a hivatalos oldalon:

Qualification Rules: Qualifying performance 4.70 (Q) or at least 12 best performers (q) advance to the Final

Ehhez képest aki átvitte a 4.55-öt (15-en), az döntőzik.

Lehet már késő volt az esőszünet miatt, és nem akarták húzni?
Mondjuk nem tudom mi lett volna, ha hárman-négyen mondjuk még átviszik, akkor huszan döntőznek?
warr_b
Akkor ezen változtattak, mert eddig nem így volt a honlapon sem, és a kommentátor sem ezt mondta. Ez így valid, de alapból az volt amit írtam, hogy 15en átugrották a 4.55öt, és abból 12 aki 1.re vagy 2.ra ugrotta az ment tovább.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 577 — Jedi Master
EuroSport végre női röpit ad 😎
Chargers LT
Vártad már a kenyai gazellákat, mi? 🤣
warr_b
Amúgy nagyon kíváncsi voltam rájuk, és pozitív meglepetés 😁
2. szettben csak 25-16ra kaptak ki a braziloktól, az remek
És csináltak szuper játékokat is
Egyértelműen jól röplabdáznak

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
de itt miért nem mentek a következő magasságra ha 15en ugrották át a 4.55öt?
Sixo
Ezt én se értem...
Ez volt a hivatalos oldalon:

Qualification Rules: Qualifying performance 4.70 (Q) or at least 12 best performers (q) advance to the Final

Ehhez képest aki átvitte a 4.55-öt (15-en), az döntőzik.

Lehet már késő volt az esőszünet miatt, és nem akarták húzni?
Mondjuk nem tudom mi lett volna, ha hárman-négyen mondjuk még átviszik, akkor huszan döntőznek?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Ott a szajonara Glorious Nipponnak.
több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Japánok 3-6rol fordítottak az USA ellen baseballba. Így továbbra is veretlenek
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Chargers LT
Vártad már a kenyai gazellákat, mi? 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ha jól láttam holnap korán kell kelni megint, mert 2:30-kor már kajak-kenu döntők
Chargers LT
2:30tól még csak az elődötők, de igen (mondjuk én nem teljesen értem a kajak-kenu időbeosztását, japán idő szerint 14:00tól fixen nincs semmi)
Platypus
Gondolom atlétika miatt

Nah döntők 4:30-kor kezdődnek

több mint 4 éve
Platypus San Francisco 49ers 354
Ha jól láttam holnap korán kell kelni megint, mert 2:30-kor már kajak-kenu döntők
Chargers LT
2:30tól még csak az elődötők, de igen (mondjuk én nem teljesen értem a kajak-kenu időbeosztását, japán idő szerint 14:00tól fixen nincs semmi)