Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
ma durva nap lesz, és az elmúlt két napban 7 órát aludtam... 😀Én már most látom, hogy nem fogom bírni.
Heisman
több mint 4 éve
ma durva nap lesz, és az elmúlt két napban 7 órát aludtam... 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az skeet. Ott egy fokkal könnyebb egy elit lövésznek éremhez jutnia, mint a puskásoknál/pisztolyosoknál. Batsarashkina idén elképesztő outlier, de a normális tényleg az, hogy ott lehet lenni tűzközelben, aztán vagy lesz belőle érem, vagy nem. Péni összességében a 2. legjobb puskás teljesítményt hozta Kamenszkij mögött az olimpián, érem ugyan nem jött belőle, de ez abszolút benne van.szegény Igaly Diána volt az utolsó, aki hozta az elvárásokat, de az is mikor volt már...Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀Évtizedek óta ez megy, mégse tanulnak belőle soha. Három év múlva folyt. köv. ugyaninnen
Heisman
r.baggio
slowmotion
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
szegény Igaly Diána volt az utolsó, aki hozta az elvárásokat, de az is mikor volt már...Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀Évtizedek óta ez megy, mégse tanulnak belőle soha. Három év múlva folyt. köv. ugyaninnen
Heisman
r.baggio
több mint 4 éve
Tollas döntőkben rendre leszerepeltek a kínaiak, így hirtelen fejből csak olyan döntőt nyertek, ahol mindkét fél kínai volt.egyrészt ez így tényszerint igaz, másrészt viszont csak a női páros veresége meglepetés, a férfi páros és a férfi egyes mondhatni papírforma volt.
szerk: megnéztem, a női egyest nyerték és a vegyes párost, előbbiben egy taiwanit vert a kínai, vegyes páros döntőjében két kínai csapat volt, a többi három számban három vesztett döntő
@Hanni
Biles-t én húztam fantasy-ban, ráadásul 1/1-es pickkel 😀
dancogo
sőt, igazából a női egyes viszont meglepetés még akkor is, ha Chen már többször is legyőzte korábban Tai-t.
(mondjuk ha Carolina Marín nem sérül meg olimpia előtt, akkor simán lehet, hogy valamelyikük helyett ott lett volna a döntőben)
több mint 4 éve
Megkövetem a Kisasszonyt ezek után.ja, így már más, csak arról olvastam hogy "mental health" így és úgy, és ebből egyből asszociáltam arra hogy más gondja van, ez eszembe se jutottBiles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.
Heisman
Itt elég részletesen kifejtik:
www.google.hu/amp/s/olimpia2020.24.hu/olimpiai-hirek/2021/07/30/simone-biles-torna-olimpia-2021-visszalepes-twisties-mentalis-blokk/amp/
somoskovig
Heisman
Nagyon durván hangzik!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀Évtizedek óta ez megy, mégse tanulnak belőle soha. Három év múlva folyt. köv. ugyaninnen
Heisman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Vége a sportlövő események, Péninek 3 aranyat jósolt csak az AP (nso meg mindenkinek +5-öt), erre 0 db-bal zártunk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Tollas döntőkben rendre leszerepeltek a kínaiak, így hirtelen fejből csak olyan döntőt nyertek, ahol mindkét fél kínai volt.szerk: megnéztem, a női egyest nyerték és a vegyes párost, előbbiben egy taiwanit vert a kínai, vegyes páros döntőjében két kínai csapat volt, a többi három számban három vesztett döntő
@Hanni
Biles-t én húztam fantasy-ban, ráadásul 1/1-es pickkel 😀
Szerkesztette: dancogo
több mint 4 éve
aki kitalálja melyik a férfi a képen, az kap iktriadtól egy brunell meztaki a kepet keszitette?
Sixo
több mint 4 éve
ja, így már más, csak arról olvastam hogy "mental health" így és úgy, és ebből egyből asszociáltam arra hogy más gondja van, ez eszembe se jutottBiles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.
Heisman
www.google.hu/amp/s/olimpia2020.24.hu/olimpiai-hirek/2021/07/30/simone-biles-torna-olimpia-2021-visszalepes-twisties-mentalis-blokk/amp/
somoskovig
több mint 4 éve
Ki pickelte amúgy olimpia fantasyben? 😀Biles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.
Heisman
somoskovig
több mint 4 éve
Biles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.Olvass utána, mi történt vele pontosan, utána nyilatkozz szerintem. Nem arról van szó, hogy depis lett a kis lelke, és ezért inkább szomorkodott a sarokban.
Heisman
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
Akkor ezen változtattak, mert eddig nem így volt a honlapon sem, és a kommentátor sem ezt mondta. Ez így valid, de alapból az volt amit írtam, hogy 15en átugrották a 4.55öt, és abból 12 aki 1.re vagy 2.ra ugrotta az ment tovább.de itt miért nem mentek a következő magasságra ha 15en ugrották át a 4.55öt?Ezt én se értem...
Sixo
Ez volt a hivatalos oldalon:
Qualification Rules: Qualifying performance 4.70 (Q) or at least 12 best performers (q) advance to the Final
Ehhez képest aki átvitte a 4.55-öt (15-en), az döntőzik.
Lehet már késő volt az esőszünet miatt, és nem akarták húzni?
Mondjuk nem tudom mi lett volna, ha hárman-négyen mondjuk még átviszik, akkor huszan döntőznek?
warr_b
több mint 4 éve
Biles indul gerendán (azt hiszem így van magyarul a Balance Beam). Eddig tartott a hiszti, pár nap alatt biztos el lehet intézni egy ilyen mentális problémát... Nem akar arany nélkül hazamenni.
több mint 4 éve
Amúgy nagyon kíváncsi voltam rájuk, és pozitív meglepetés 😁EuroSport végre női röpit ad 😎Vártad már a kenyai gazellákat, mi? 🤣
Chargers LT
warr_b
2. szettben csak 25-16ra kaptak ki a braziloktól, az remek
És csináltak szuper játékokat is
Egyértelműen jól röplabdáznak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
de itt miért nem mentek a következő magasságra ha 15en ugrották át a 4.55öt?Ezt én se értem...
Sixo
Ez volt a hivatalos oldalon:
Qualification Rules: Qualifying performance 4.70 (Q) or at least 12 best performers (q) advance to the Final
Ehhez képest aki átvitte a 4.55-öt (15-en), az döntőzik.
Lehet már késő volt az esőszünet miatt, és nem akarták húzni?
Mondjuk nem tudom mi lett volna, ha hárman-négyen mondjuk még átviszik, akkor huszan döntőznek?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ott a szajonara Glorious Nipponnak.
több mint 4 éve
Japánok 3-6rol fordítottak az USA ellen baseballba. Így továbbra is veretlenek
több mint 4 éve
EuroSport végre női röpit ad 😎Vártad már a kenyai gazellákat, mi? 🤣
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
EuroSport végre női röpit ad 😎
több mint 4 éve
Gondolom atlétika miattHa jól láttam holnap korán kell kelni megint, mert 2:30-kor már kajak-kenu döntők2:30tól még csak az elődötők, de igen (mondjuk én nem teljesen értem a kajak-kenu időbeosztását, japán idő szerint 14:00tól fixen nincs semmi)
Chargers LT
Platypus
Nah döntők 4:30-kor kezdődnek
több mint 4 éve
Ha jól láttam holnap korán kell kelni megint, mert 2:30-kor már kajak-kenu döntők2:30tól még csak az elődötők, de igen (mondjuk én nem teljesen értem a kajak-kenu időbeosztását, japán idő szerint 14:00tól fixen nincs semmi)
Chargers LT