Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
svéd-kanada döntő a foci tornánegy hoki tornán nézném, de nőkkel focit 😊
több mint 3 éve
szép volt, bár egy meseret defar megette volna reggelire 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hassan lesimázta a végét
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Micsoda amatőr bagázs.....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Azért vmit mutathatnának a diszkoszból meg rúdugrásból is, nem végig negyed óránbkeresztül az ötezret...
több mint 3 éve
Cubehor
318
Fura olyan japán baseballmeccset nézni, ahol nincs tele firkával a háttér.
több mint 3 éve
Hurka
4 103
Ez a tollaslabda döntő, Axelsen győzelmével és ünneplésével nagyon emberi pillanat volt, az ilyenek miatt olimpia az olimpia 😊
több mint 3 éve
Axelsen nyerte az egyéni tollast a kínai ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Van 3 egyéni, meg 3 csapat.Britek jól elbaszták az egyéni részét az eventingnek... német nők úgy látszik mindent visznek ami ló.Annyira indokolatlanul sok érmet osztanak ezekben a lovas sportokban. Németeknek már rióban is abból volt fixen vagy 6 aranyuk.
Igor
Hanni
Nem tragikus, pedig én ki nem állhatom a lótáncoltatást...
A pályakerékpár sokkal nagyobb vicc pl akkor már.
Na meg a gyorsúszás...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Britek jól elbaszták az egyéni részét az eventingnek... német nők úgy látszik mindent visznek ami ló.Annyira indokolatlanul sok érmet osztanak ezekben a lovas sportokban. Németeknek már rióban is abból volt fixen vagy 6 aranyuk.
Igor
több mint 3 éve
dehogynem 7. lett asszem.ne kamuzz már, nem is volt japán a döntőbenezt megérdemelted mekimost kivételesen a japánnak szurkoltam
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Ha most hassan nyer az is etiópnak számít, mert ott született, ne feledd!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Britek jól elbaszták az egyéni részét az eventingnek... német nők úgy látszik mindent visznek ami ló.
több mint 3 éve
Íjj, az a rúd eltört...
több mint 3 éve
ne kamuzz már, nem is volt japán a döntőbenezt megérdemelted mekimost kivételesen a japánnak szurkoltam
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ezt megérdemelted mekimost kivételesen a japánnak szurkoltam
Sixo
több mint 3 éve
kenyaiak még itt az akadályon se nagy tényezők
több mint 3 éve
csak óvatosanbeszabadult a lakásba egy légy és nem tudok mit kezdeni vele, nincs valakinek egy gekkoja vagy kaméleonja kölcsönbe?inkább átküldöm Miyagit
Sixo
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
beszabadult a lakásba egy légy és nem tudok mit kezdeni vele, nincs valakinek egy gekkoja vagy kaméleonja kölcsönbe?inkább átküldöm Miyagit
Sixo
több mint 3 éve
beszabadult a lakásba egy légy és nem tudok mit kezdeni vele, nincs valakinek egy gekkoja vagy kaméleonja kölcsönbe?
több mint 3 éve
a zöld vödöroké, de melyik ő?Mondjuk az szívás, hogy a belső pályákon áll a víz...7,8,9 es meg csak nedvestaláltam rólad egy videót:
Chargers LT
9gag.com/gag/ajmj9Kx
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 546
borzasztó ez a birkózás
ejj azok a régi szép idők, mikor még golyóztunk 😊
NB2
akurvaéletbe, de beszartam a végére 😀Látom, izgultatok.
Szesze