NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Azert durva mennyire leepult a kenu szakagunk
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
1-et hall és 1-et lát...Az mennyire jó, hogy az m4sport4 ad egy birkozó meccset és közbe alatta a kommentátor nem is azt kommentálja hanem ami a másik szőnyegen van 😀Így legalább 2 meccset látsz egyszerre..
adamfaragoo
Igor
több mint 4 éve
Az a legszebb, hogy kellett egy pár perc mire észrevettem 😀Az mennyire jó, hogy az m4sport4 ad egy birkozó meccset és közbe alatta a kommentátor nem is azt kommentálja hanem ami a másik szőnyegen van 😀Így legalább 2 meccset látsz egyszerre..
adamfaragoo
Igor
több mint 4 éve
Az mennyire jó, hogy az m4sport4 ad egy birkozó meccset és közbe alatta a kommentátor nem is azt kommentálja hanem ami a másik szőnyegen van 😀Így legalább 2 meccset látsz egyszerre..
adamfaragoo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Miért nem bíztad ezt egy szakértőre? 😉Megpróbáltam megjinxelni...Csak megnyeri Mihambo.Reese a fordított a holtversenyen, jó verseny ez a női távol 😊De hogy pont ő nyerjen, őt kedvelem a legkevésbé...
Rajna
Igor
Sobri Jóska
Igor
több mint 4 éve
Az mennyire jó, hogy az m4sport4 ad egy birkozó meccset és közbe alatta a kommentátor nem is azt kommentálja hanem ami a másik szőnyegen van 😀
több mint 4 éve
Mintha azon múlna. 😊Megpróbáltam megjinxelni...Csak megnyeri Mihambo.Reese a fordított a holtversenyen, jó verseny ez a női távol 😊De hogy pont ő nyerjen, őt kedvelem a legkevésbé...
Rajna
Igor
Sobri Jóska
Igor
Gyönyörű ez a nő.
Mint egy Klimt festmény.
több mint 4 éve
Megpróbáltam megjinxelni...Csak megnyeri Mihambo.Reese a fordított a holtversenyen, jó verseny ez a női távol 😊De hogy pont ő nyerjen, őt kedvelem a legkevésbé...
Rajna
Igor
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Csak megnyeri Mihambo.Reese a fordított a holtversenyen, jó verseny ez a női távol 😊De hogy pont ő nyerjen, őt kedvelem a legkevésbé...
Rajna
Igor
több mint 4 éve
Női távolban ugyan az a forgató könyv, mint a férfiaknál. Utolsó fordulóban az addig 3. ugrik egy elsőt.
több mint 4 éve
Na Mihambo csak ugrott egy szép nagyot a végére. Yepp.7.00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Értette én, csak folytattam az állatos asszociatív sort 😊 Dombi Tibitől Duck HodgesigHa ez így megy tovább, még Clipboard Jesus is sorra kerül. 😊
Rajna
több mint 4 éve
Értette én, csak folytattam az állatos asszociatív sort 😊 Dombi Tibitől Duck HodgesigNem Devlin, Mason.Az kacsa, nem rénszarvas.Nem, a Steelers QB.A rénszarvas? 😮Rudolf.Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3Tibi?!
Heisman
davemayer
iktriad
Igor
iktriad
Rajna
iktriad
több mint 4 éve
Nem Devlin, Mason.Az kacsa, nem rénszarvas.Nem, a Steelers QB.A rénszarvas? 😮Rudolf.Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3Tibi?!
Heisman
davemayer
iktriad
Igor
iktriad
Rajna
több mint 4 éve
Ez a női távolugrás is elég gyenge sajnos, mindjárt vége és még nincs 7 feletti ugrás.
több mint 4 éve
Hopp, egy kubai kenu arany.Naná hogy ők jók abban, csak egy miami táblát kell előttük lengetni
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Reese a fordított a holtversenyen, jó verseny ez a női távol 😊
több mint 4 éve
Az kacsa, nem rénszarvas.Nem, a Steelers QB.A rénszarvas? 😮Rudolf.Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3Tibi?!
Heisman
davemayer
iktriad
Igor
iktriad
több mint 4 éve
Nem, a Steelers QB.A rénszarvas? 😮Rudolf.Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3Tibi?!
Heisman
davemayer
iktriad
Igor
több mint 4 éve
Ezt hozhatta volna, de nem is baj, hogy kikapott, de nagyn fura ez a bírózás meg az ellenfél basztatása, miután tükörsimán megverték.Sastin: "Incze nem csinált semmit a második menetben". Csak két akciót csinált rajtad állásból, értem én, hogy kontrázott, de intha ennek lenne némi jelentősége a birkózásban...Sastin már rég túl van a zeniten, meglepett volna ha meccset nyer.
Rajna
gabokocka
több mint 4 éve
A rénszarvas? 😮Rudolf.Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3Tibi?!
Heisman
davemayer
iktriad
több mint 4 éve
Nem hittem, h a kubaiak tudnak hajrázni az 500-750 közötti rész után... kínaiak toronymagas favoritok voltak, lehetett volna Kubával szépet kaszálni.
több mint 4 éve
Hopp, egy kubai kenu arany.Át is evez majd Miamiba. 😊
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Sastin: "Incze nem csinált semmit a második menetben". Csak két akciót csinált rajtad állásból, értem én, hogy kontrázott, de intha ennek lenne némi jelentősége a birkózásban...Sastin már rég túl van a zeniten, meglepett volna ha meccset nyer.
Rajna
több mint 4 éve
De jó volt ez a kenu döntő.