NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
156
21
19:00
New York Giants - Indianapolis Colts
124
22
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
46
7
RedZone week 17
39
10
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
22
6
Buffalo Bills - New York Jets
21
10
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
18
6
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy lehet ekkora faszsagokat kerdezni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Elbaszta a futamát sztem...Lucz 6., ebben több lehetett volnaJah, egy 5. hely kb.. Portela jól rajtolt, ő meg közepesen, az első 4 ellen nem sok esélye volt.
gabokocka
Igor
Portela majdnem kiesett az elődöntőben, aztán ezüstöt nyert.
Carrington mögött itt barmi lehetett volna.
több mint 3 éve
Berecz elméletben nem biztos érmes, de van akkra előnye, hogy ha nem borul be vagy hasonló, nehéz elképzelni, hogy visszaessen a 4. helyig. Lőrincz ugye fix arany vagy ezüst.összesen mondta 4-et egész napra. Lőrincz és Berecz biztos érmes már, döntőben vannak nem?Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 34 érem kajakban?
Heisman
Akkor a hátralevő 4 egységnek 100%-osan kell mennie.
Ha levonjuk Lőrinczet és Bereczt, akkor talán meglesz.
Igor
Heisman
több mint 3 éve
összesen mondta 4-et egész napra. Lőrincz és Berecz biztos érmes már, döntőben vannak nem?Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 34 érem kajakban?
Heisman
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A K1 VB-ken is egy nap volt minden meccs, de az MMA-nak szerintem nem kell olimpiára menni, ahogy mondjuk a dartsnak vagy a snookernak sem.Sonnend most kérdezték ESPN-en hogy mennyi esély van arra hogy az MMA olimpiai sport lesz, és hogy mi a véleménye erről. Azt mondta hogy szerinte erre nincs esély, hiába volt már ott ez "pankráció" néven az ókori olimpiákon is, és próbálkoztak már azzal hogy jelentkeznek, de a NOB elküldte őket. Azt is fontos megemlíteni, hogy szerinte ez olyan lenne mint a boksz, nem lenne egy nagy név sem, mert nincs benne pénz, ja és egy nap olyan 2-4 meccset kéne harcolni, ami elég esélytelen.Tudom, az atlétikai számokon (dobás, futás, ugrás) kívül a birkózás volt ott már kétezer éve a görögöknél is, így valószínűleg megmarad, csak sajnálatos nézni, hogy mennyire uncsi, kevéssé látványos gyömöszkölés lett belőle, holott maguk a sportolók a küzdősportolók közül a "legjobbak", ha valami mixed harcban mérkőznek.A sportban egyáltalán nem lényegtelen elem a hagyomány. Bár mitha az elmúlt kb. 10 évben ez kezdene megváltozni, de alapvetően a századforduló után kialakult sportágak nem számítanak semit, és a legtöbbnek a szabályai is minimálisan változtak. Igazából pnt ezért a kötöttfogásnak van igazán létjogosultsága, mert az tényleg évezredes sport, a szabadfogás helyett ott a látványosabb és érthetőbb dzsúdó, vagy ha már modernizálunk, az MMA.Mert korszerűtlen, tele hülye kötöttséggel.Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
És a kötöttfogás ilyen formában is, továbbra is a halálos ágyán van...
Igor
A hagyományokon kívül nincs is létjogosultsága se az olimpián, se egyáltalán. Mintha mondjuk úgy kéne boxolni, hogy csak testre lehet ütni.
Sobri Jóska
Rajna
Egyszer huszonöt éve birkóztam egy kb. fele akkora birkózósráccal, mint én, nem hittem el, hogy nem tudom kiemelni vagy megforgatni ilyen parter helyzetből, de esélyem se volt. Ami azért durva, mert ha egy sima zsák van ott, ami ugyanannyi kiló, akkor felemelem. Persze utána fordítva meg átpörgetett ahányszor csak akart. 😊
Valami hihetetlenül magas a testtudatuk, és brutál erősek.
Sobri Jóska
Heisman
Ezek önmagukban is erős brandek, az lenne inkább, mint a teniszben, hogy szinte sose a top játékosok nyernék, illetve nem is igazán számítana egy 4 évente megrendezett verseny nekik.
több mint 3 éve
Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 34 érem kajakban?
Heisman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
felkeltem... de basszus 5.20-ig most semmi 😕újzélandi csaj más dimenzió, basszus úgy ment mint állat
több mint 3 éve
Dombi szerint 4 érem lesz ma, ha nem nézzük a biztos érmet birkózásban Lőrincztől, akkor se lesz 3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Lucz 6., ebben több lehetett volnaJah, egy 5. hely kb.. Portela jól rajtolt, ő meg közepesen, az első 4 ellen nem sok esélye volt.
gabokocka
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ez a Carrington brutálisan erős. Mire a többiek összeraknak egy ritmust, ő már háromnegyed hajóval vezet.
több mint 3 éve
Sonnend most kérdezték ESPN-en hogy mennyi esély van arra hogy az MMA olimpiai sport lesz, és hogy mi a véleménye erről. Azt mondta hogy szerinte erre nincs esély, hiába volt már ott ez "pankráció" néven az ókori olimpiákon is, és próbálkoztak már azzal hogy jelentkeznek, de a NOB elküldte őket. Azt is fontos megemlíteni, hogy szerinte ez olyan lenne mint a boksz, nem lenne egy nagy név sem, mert nincs benne pénz, ja és egy nap olyan 2-4 meccset kéne harcolni, ami elég esélytelen.Tudom, az atlétikai számokon (dobás, futás, ugrás) kívül a birkózás volt ott már kétezer éve a görögöknél is, így valószínűleg megmarad, csak sajnálatos nézni, hogy mennyire uncsi, kevéssé látványos gyömöszkölés lett belőle, holott maguk a sportolók a küzdősportolók közül a "legjobbak", ha valami mixed harcban mérkőznek.A sportban egyáltalán nem lényegtelen elem a hagyomány. Bár mitha az elmúlt kb. 10 évben ez kezdene megváltozni, de alapvetően a századforduló után kialakult sportágak nem számítanak semit, és a legtöbbnek a szabályai is minimálisan változtak. Igazából pnt ezért a kötöttfogásnak van igazán létjogosultsága, mert az tényleg évezredes sport, a szabadfogás helyett ott a látványosabb és érthetőbb dzsúdó, vagy ha már modernizálunk, az MMA.Mert korszerűtlen, tele hülye kötöttséggel.Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
Igor
A hagyományokon kívül nincs is létjogosultsága se az olimpián, se egyáltalán. Mintha mondjuk úgy kéne boxolni, hogy csak testre lehet ütni.
Sobri Jóska
Rajna
Egyszer huszonöt éve birkóztam egy kb. fele akkora birkózósráccal, mint én, nem hittem el, hogy nem tudom kiemelni vagy megforgatni ilyen parter helyzetből, de esélyem se volt. Ami azért durva, mert ha egy sima zsák van ott, ami ugyanannyi kiló, akkor felemelem. Persze utána fordítva meg átpörgetett ahányszor csak akart. 😊
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lucz 6., ebben több lehetett volna
több mint 3 éve
Tudom, az atlétikai számokon (dobás, futás, ugrás) kívül a birkózás volt ott már kétezer éve a görögöknél is, így valószínűleg megmarad, csak sajnálatos nézni, hogy mennyire uncsi, kevéssé látványos gyömöszkölés lett belőle, holott maguk a sportolók a küzdősportolók közül a "legjobbak", ha valami mixed harcban mérkőznek.A sportban egyáltalán nem lényegtelen elem a hagyomány. Bár mitha az elmúlt kb. 10 évben ez kezdene megváltozni, de alapvetően a századforduló után kialakult sportágak nem számítanak semit, és a legtöbbnek a szabályai is minimálisan változtak. Igazából pnt ezért a kötöttfogásnak van igazán létjogosultsága, mert az tényleg évezredes sport, a szabadfogás helyett ott a látványosabb és érthetőbb dzsúdó, vagy ha már modernizálunk, az MMA.Mert korszerűtlen, tele hülye kötöttséggel.Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
Igor
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
ha én tehetném fel a kérdéseket biztos valami szakmaibbat választanék, vagy például a jövőbeli célokra irányulót.Milák 3:27-nél zseniális.Milyen igaza van, minden interjú vagy fura mentegetőzés vagy bulvárirányba megy, engem sportolóként biztos irritálna.
youtu.be/0k2Ay0gg3UI
...ezt a hülyeséget...
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
Micsoda, ki nem merjétek zárni az Eswatini futót!!!! Azonnali hadüzenet!!!
www.youtube.com/watch?v=14YHs0375tY
több mint 3 éve
Milák 3:27-nél zseniális.Milyen igaza van, minden interjú vagy fura mentegetőzés vagy bulvárirányba megy, engem sportolóként biztos irritálna.
youtu.be/0k2Ay0gg3UI
...ezt a hülyeséget...
Sobri Jóska
több mint 3 éve
A sportban egyáltalán nem lényegtelen elem a hagyomány. Bár mitha az elmúlt kb. 10 évben ez kezdene megváltozni, de alapvetően a századforduló után kialakult sportágak nem számítanak semit, és a legtöbbnek a szabályai is minimálisan változtak. Igazából pnt ezért a kötöttfogásnak van igazán létjogosultsága, mert az tényleg évezredes sport, a szabadfogás helyett ott a látványosabb és érthetőbb dzsúdó, vagy ha már modernizálunk, az MMA.Mert korszerűtlen, tele hülye kötöttséggel.Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
Igor
Sobri Jóska
több mint 3 éve
PADAWAN!!!Korrekt volt a bíró, megadta az esélyt... sajnos kb itt a vége.Szívesen 😛
Igor
Igor
több mint 3 éve
Mert korszerűtlen, tele hülye kötöttséggel.Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
Igor
több mint 3 éve
Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.Tegnap basztatta valaki itt Lőrincz ellenfelét is... na az a srác ugyanazt az ugró támadást csinálta meg, Alexhez hasonlóan kb 10 seccel a vége előtt a negyeddöntőben talán. Úgyhogy súlycsoportonként 1-2 meccset lehet találni... csak sajnos kb ennyit.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
jó nagy faszság ez a "kötöttfogás"Az.
Heisman
Miközben a legerősebb, legképzettebb, legdinamikusabb küzdősportolók űzik, szarrá dominálják a UFC-t.
több mint 3 éve
Hát ez egyike az olimpia legnagyobb pillanatainak nekem, egy ilyen masszív birkozó ellen két sikertelen parter után akciókényszerben állásból ilyen szép akciót csinálni kötöttfogásban, hatalmas 😊
több mint 3 éve
azt kurva, ezt földhöz baszta 😀
több mint 3 éve
Amúgy ez birkózás. Amikor állásban csinál valaki akciót.