NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Most jön majd Tamás döntője majd?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Svédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.sztem ez egy gyengén teljesítő csapat, de nem biztos hogy kifejezetten gyenge lenne
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Véletlenül nem lehet megverni a norvégokat, nyilván akkor megdicsérem FaszEleket. De az eddigi meccsek alapján nem tudom. Sodródik az eseményekkel, felkészületlenek a játékosok, nem jól meccsel. A spanyolok ellen jól játszottunk, de ott is felteszem a kérdést, hogy például Háfra hol volt a második félidő első felében?Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
Szokol
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
Szesze
több mint 3 éve
ozibozi
17 508
Svédek leszarták ezt a meccset, az edző arcát vagy a játékosait elég volt megfigyelni. Szép dolog, hogy tovább mentek, de ez egy gyenge csapat pár jó és szimpatikus játékossal. Szerencsésen alakultak az eredmények, tettek érte és kihasználták a lehetőséget, de szakmailag elemezgetni egy edzőmeccset szerintem felesleges.
több mint 3 éve
Támadásban ő konkrétan használhatatlan.. ezen a meccsen is az volt, ezt nem igazán lehetett máshogy látni szerintem 😊 Viszont összességében a védekezése miatt mégis a meccs egyik legpozitívabb teljesítményét nyújtotta.Egyébként futógyorsaságban tényleg a legjobb beállónk Helembai, csak mivel alapból nem volt a végső keret tagja, valszeg nincs rá figura...OK, akkor rakjunk be egy szélsőt beállóba, és maximalizáljuk a gyorsaságot.
Ellenberger hármas védőben parádé volt, amit nyújtott ma.
empty taxi
Védekezésben ma mindenki jó volt, Helembai is, csak a támadásos komment volt nekem érthetetlen két részről is.
Rajna
több mint 3 éve
Férfi pólóban meg kb nem tudom hovatenni a csapatokat, szerintem az első 8 közül talán a görögök voltak azok akik nem taktikáztak.nem tudom, sztem a szerbek nem taktikáztak. úgy voltak vele, hogy megtolják ezt a meccset, és erre építenek a továbbiakban. ha taktikáztak volna akkor könnyebb ágra kerülnek, azért a másik ág (nem amelyiken mi vagyunk), elég kemény: szerb, spanyol, olasz.
Aztán persze lehet, hogy jól jártak, mert a feketehegyiek verhetőek, aztán a belső négyes meg majd szépen legyilkolja egymást.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Krupeckaite a pályakerékpár Csuszovityinája, Athén volt az első olimpiája.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egyébként futógyorsaságban tényleg a legjobb beállónk Helembai, csak mivel alapból nem volt a végső keret tagja, valszeg nincs rá figura...OK, akkor rakjunk be egy szélsőt beállóba, és maximalizáljuk a gyorsaságot.
empty taxi
Védekezésben ma mindenki jó volt, Helembai is, csak a támadásos komment volt nekem érthetetlen két részről is.
több mint 3 éve
Férfi pólóban meg kb nem tudom hovatenni a csapatokat, szerintem az első 8 közül talán a görögök voltak azok akik nem taktikáztak.Aztán persze lehet, hogy jól jártak, mert a feketehegyiek verhetőek, aztán a belső négyes meg majd szépen legyilkolja egymást.
több mint 3 éve
az is OR voltPályakerékpárban egyébként már a kvaliban olimpiai csúcsot mentek a dánok üldözéses csapatversenyben.pedig Asgreen nincs is a csapatban, aki Cav vonatát szokta vinni az utolsó 3 km-ből kettőn anélkül hogy bárki meg tudná előzni 😀
empty taxi
Olaszok sem mentek gyengét Gannával.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Gyors csak éppen nincs meg a testalkata/ereje ahhoz, h épkézláb beállós legyen.Egyébként futógyorsaságban tényleg a legjobb beállónk Helembai, csak mivel alapból nem volt a végső keret tagja, valszeg nincs rá figura...Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Ez a Helembai komment nekem is megütötte a fülemet. A kommentátor is mondta, hogy Helembai milyen mozgékony beállóban. Ezután direkt néztem, hogy mit csinál, három táadásn keresztül csak őt figyeltem. Mindháromszor beállt a hatos szélére, megállt, és nem mozdult meg, amíg nem veszítettük el a labdát. Aztán máskr, mikor megjátszották, nem tudta megfogni a labdát. Miután beállt, kb. 10 percig nem lőttünk gólt. Bordás sztem jobban nézett ki eddig, nem értem, mi volt ebben akkora taktikai húzás.
Szokol
Rajna
empty taxi
több mint 3 éve
Pályakerékpárban egyébként már a kvaliban olimpiai csúcsot mentek a dánok üldözéses csapatversenyben.pedig Asgreen nincs is a csapatban, aki Cav vonatát szokta vinni az utolsó 3 km-ből kettőn anélkül hogy bárki meg tudná előzni 😀
empty taxi
Olaszok sem mentek gyengét Gannával.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ma már meló van szóval egy meccset se láttam ma.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.Nemto láttad-e a mai horvát meccset, ha a mi mai támadásunk gyenge volt, akkor az övék minősíthetetlen.
Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Fiú pólósok is egy baromi nehéz meccs előtt a Horvátokkal.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
Remélem rámcáfolnak minél többen de így elsőre nem vagyon nagyon bizakodó.
alatriste
Szerinte 50-50 mindkét pólómeccs, egy csapatnak be kéne kerülnie a 4-be.
Rajna
Megértem az optimistább hozzáállást, csak annyit mondtam, hogy én most kicsit inkább pesszimistább vagyok. Aztán nagyon remélem, hogy 1, 2 de akár mind a 3 csapat rámcáfol. 😊
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Egyébként futógyorsaságban tényleg a legjobb beállónk Helembai, csak mivel alapból nem volt a végső keret tagja, valszeg nincs rá figura...Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Ez a Helembai komment nekem is megütötte a fülemet. A kommentátor is mondta, hogy Helembai milyen mozgékony beállóban. Ezután direkt néztem, hogy mit csinál, három táadásn keresztül csak őt figyeltem. Mindháromszor beállt a hatos szélére, megállt, és nem mozdult meg, amíg nem veszítettük el a labdát. Aztán máskr, mikor megjátszották, nem tudta megfogni a labdát. Miután beállt, kb. 10 percig nem lőttünk gólt. Bordás sztem jobban nézett ki eddig, nem értem, mi volt ebben akkora taktikai húzás.
Szokol
Rajna
Madden hates me.
több mint 3 éve
A francia meccs röhögve nyerhető lett volna, de szent meggyőződésem, hogy egy jobb védekezéssel még talán a brazil is.Szerintem hosszú távon ez a továbbjutás megint elfed majd csomó gányolást itthon a pöcegödörben és mindenki védheti a seggét a jól fizető helyeken.Hát ezzel a csapattal nem lehetett elvárás megelőzni bárkit abból a háromból, akik megelőztek. Úgy jött ki, ahogy, de ha a mait ki is veszed, mert a svédek szartak bele, akkor is egy nagyon gáz meccs volt, a brazil, a spanyol-francia jó volt, az orosz papírforma.
Ettől függetlenül a csoportból csak tovább kell menni, az sikerült, szép volt, jöhet a kieséses párharc
FLZOLI
Persze rohadt rossz ézés nézni ezt, és rengeteg a probléma, de alapvetően a reális elvárásokat teljesítettük. Én sem örülnék, ha Elek maradna, de mikor volt utoljára ilyen tornánk? Talán a 18-as EB, de azelőtt a 12-es EB, amúgy sose hozzuk azt, amit el lehet várni reálisan.
Rajna
több mint 3 éve
A brazilok ellen részemről elvárás volt a győzelem. De itt megint nem a lányokat venném elő elsősorban...Az volt a cél, hogy előzzük meg a brazilokat és a spanyolokat. Ez megtörtént valahogy. A brazil meccs nagyon-nagyon kínos volt, és nyilván rengeteg taktikai és egyéb gond volt a játékkal a többi meccsen is, de ha az eredményt nézed, a célkitűzést elértük, és 5ből 4x a vártnak megfelelően, vagy annál jobban teljesítettünk (a végeredmény tekintetében).
Szokol
több mint 3 éve
Védekezésben volt nagyon jó csak (ő is), támadásban kb használhatatlan sajnos.Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Ez a Helembai komment nekem is megütötte a fülemet. A kommentátor is mondta, hogy Helembai milyen mozgékony beállóban. Ezután direkt néztem, hogy mit csinál, három táadásn keresztül csak őt figyeltem. Mindháromszor beállt a hatos szélére, megállt, és nem mozdult meg, amíg nem veszítettük el a labdát. Aztán máskr, mikor megjátszották, nem tudta megfogni a labdát. Miután beállt, kb. 10 percig nem lőttünk gólt. Bordás sztem jobban nézett ki eddig, nem értem, mi volt ebben akkora taktikai húzás.
Szokol
Rajna
több mint 3 éve
Pályakerékpárban egyébként már a kvaliban olimpiai csúcsot mentek a dánok üldözéses csapatversenyben.Az első 4 az eddig OR alatt teljesítette a távot 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Azért ha véletlen megverjük a norvégokat akkor képes leszel revidiálni az álláspontodat vagy akkor is benne ragadsz jó magyar szokás szerint abban amit már eldöntöttél magadban, hogy úgy van?
Szokol
A mai meccsen kifejezetten jó volt az edzői teljesítmény, ha utálod őket ha nem.
több mint 3 éve
Pályakerékpárban egyébként már a kvaliban olimpiai csúcsot mentek a dánok üldözéses csapatversenyben.There is only one Lasse Norman Hansen!
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Egyéni versenyszám csapat változata. Meg lehet találni benne a logikát, de nálam azért ezek nem kifejezett csapatsporotok. Ahogy a váltó úszó vagy futó számok sem. Hisz egyszerre 1 ember kűzd.Jó lett volna legalább 1 csapatérem de most ahogy állunk erre egyre kisebb az esély.lol, férfi kardban jött már érem, értem én ,hogy kudarc a bronz és mindenki ezüstre számított, de azért ne felejtkezzünk el róla
Szép dolog a továbbjutás de a Norvégok ellen kéne a hatalmas upset.
Fiú pólósok is egy baromi nehéz meccs előtt a Horvátokkal.
Egyedül a lányoknál van kb egál a párharc előtt de asszem olvastam valahol, hogy az elmúlt 4 meccsből 4-et mi nyertünk. Hasonló erők kűzdelmében sajnos egyszer ki fog egyenesedni ez...
Remélem rámcáfolnak minél többen de így elsőre nem vagyon nagyon bizakodó.
alatriste
Sixo
Szóval csapatsportra gondoltam, ha nem is volt egyértelmű. Természetesen a kard bronznak nagyon is örültem és engem pl pont nem érdekel az érem színe. Az olimpia 2. (1.) legmeghatóbb pillanata volt Tóth Krisztián győzelme után a reakció és a nyilatkozatok, hiába (csak) bronz.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Asszondja, hogy volt mersze berakni a második félidőben Helembait védekezni. Meg, hogy van ott szakma a padon, mert Elek meg Görbicz. Én meg már csak egy sört kérek...Ez a Helembai komment nekem is megütötte a fülemet. A kommentátor is mondta, hogy Helembai milyen mozgékony beállóban. Ezután direkt néztem, hogy mit csinál, három táadásn keresztül csak őt figyeltem. Mindháromszor beállt a hatos szélére, megállt, és nem mozdult meg, amíg nem veszítettük el a labdát. Aztán máskr, mikor megjátszották, nem tudta megfogni a labdát. Miután beállt, kb. 10 percig nem lőttünk gólt. Bordás sztem jobban nézett ki eddig, nem értem, mi volt ebben akkora taktikai húzás.
Szokol
több mint 3 éve
Pályakerékpárban egyébként már a kvaliban olimpiai csúcsot mentek a dánok üldözéses csapatversenyben.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Én ezt a mai meccset kifejezetten élveztem amúgy, ha a védekezés jó akkor én mindig elégedett vagyok az adott csapattal (mindegyik sportban), ma meg rendkívül jó volt, így bőven belefért a többi.Szerintem hosszú távon ez a továbbjutás megint elfed majd csomó gányolást itthon a pöcegödörben és mindenki védheti a seggét a jól fizető helyeken.Hát ezzel a csapattal nem lehetett elvárás megelőzni bárkit abból a háromból, akik megelőztek. Úgy jött ki, ahogy, de ha a mait ki is veszed, mert a svédek szartak bele, akkor is egy nagyon gáz meccs volt, a brazil, a spanyol-francia jó volt, az orosz papírforma.
Ettől függetlenül a csoportból csak tovább kell menni, az sikerült, szép volt, jöhet a kieséses párharc
FLZOLI
Persze rohadt rossz ézés nézni ezt, és rengeteg a probléma, de alapvetően a reális elvárásokat teljesítettük. Én sem örülnék, ha Elek maradna, de mikor volt utoljára ilyen tornánk? Talán a 18-as EB, de azelőtt a 12-es EB, amúgy sose hozzuk azt, amit el lehet várni reálisan.
Rajna
több mint 3 éve
A brazilok ellen részemről elvárás volt a győzelem. De itt megint nem a lányokat venném elő elsősorban...Szerintem hosszú távon ez a továbbjutás megint elfed majd csomó gányolást itthon a pöcegödörben és mindenki védheti a seggét a jól fizető helyeken.Hát ezzel a csapattal nem lehetett elvárás megelőzni bárkit abból a háromból, akik megelőztek. Úgy jött ki, ahogy, de ha a mait ki is veszed, mert a svédek szartak bele, akkor is egy nagyon gáz meccs volt, a brazil, a spanyol-francia jó volt, az orosz papírforma.
FLZOLI
Rajna