Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk ilyen fizikai adottságokkal nem nehéz... emlékszem h 3-4 éve mennyire nyers volt még, és mindenki azon filózott h majd csak letisztul.Hát nem, még mindig bőven nyers....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A 2. ugrása volt kb 2.5 méter.... az egy lépés, nem ugrás.így tényleg meglehet neki a 16 😊
Igor
több mint 3 éve
De ez milyen ugró technika volt már? 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A 2. ugrása volt kb 2.5 méter.... az egy lépés, nem ugrás.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ez a Rojas kb olyan könnyedén nyomja, mint Bolt fénykorában.Én kajak azt hittem, ennél a rekord ugrásnál, hogy el sem ugrik, mert nem adta ki a lépés 😂
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Ez a portugál ciku csaj, Mamona kéne 😎Nekem is ő volt a kedvencem ebből a mezőnyből
Chargers LT
több mint 3 éve
Aaron Rodgers?😊Jah, lájkolta 😆
NB2
több mint 3 éve
ebből, hogy lett WR? xD hát az első 2 lépés után azt hittem a 3.at legyalogolja
több mint 3 éve
Aaron Rodgers?😊
több mint 3 éve
Úr isten Rojas 😳😳😳
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
jesszus mekkorát ugrott
több mint 3 éve
Yuliii, aztakurva!
több mint 3 éve
Megint milyen szarul nézett ki....
több mint 3 éve
Ez a portugál ciku csaj, Mamona kéne 😎
több mint 3 éve
Ecuadori arany női 76 kiloban, usa ezüst és mexikői bronz.Nekem így nagyon fura így ez a súlyemelés, a súlycsoportok 2/3ánál a legjobb 2-4 súlyemelő nincs, vagy sérült vagy kokszolt vagy az egész országa nem jött el az olimpiára,
több mint 3 éve
Kampman
28 490
A portugál csajszi ezüstérmes lett
több mint 3 éve
Rickettsnek végül nem lett érem, ez azért meglepetésIbériai lenyomta.
Sixo
több mint 3 éve
Ez a Jaheel Hyde annyira amerikai focis név, rossz sportágban ne fusson már döntőt elven el is esett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Barshim meg fogja ugrani harmadik próbálkozásra, le kell zavarni a 100m-ig.
több mint 3 éve
Csóri jamaicai első helyről elesik
több mint 3 éve
szegény jamaicai, pedig élen volt
több mint 3 éve
Igen, per pill 2.37-ig mindketten mindent elsőre.teljes holtverseny van?Ha senki se viszi el a 39-et mi van? A Qatari és az Olasz hibátlan volt addig.Szétugrás. Indulnak lefele a magasságokon, aki előbb hibázik úgy h a másik megugorja, az nyer.
alatriste
empty taxi
Szesze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...