Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
hát mert Benjamin már rég kiengedettMiért? 😄az inkább kicsit gagyi volt nekem 😊De a mentalitás, mindenképp meg akarta nyerni az elődöntőt is.Warholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
warr_b
Szesze
warr_b
több mint 3 éve
Pocsék első ugrással ugrik egy ilyet, pfff....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Miért? 😄az inkább kicsit gagyi volt nekem 😊De a mentalitás, mindenképp meg akarta nyerni az elődöntőt is.Warholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
warr_b
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mamona egy kis szundi után ugrott egy 15.01-et 😄
több mint 3 éve
az inkább kicsit gagyi volt nekem 😊De a mentalitás, mindenképp meg akarta nyerni az elődöntőt is.Warholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
warr_b
több mint 3 éve
De a mentalitás, mindenképp meg akarta nyerni az elődöntőt is.Warholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
több mint 3 éve
Ez a Tamberi az, akinek mindig csak a fél arca volt leborotválva? 😁ES-en már mondtak ilyet igen.
warr_b
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Kampman
28 490
legfeljebb mrez nem a miss universe hungaryWarholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
Sixo
több mint 3 éve
ez nem a miss universe hungaryWarholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
Igor
több mint 3 éve
Ez a Tamberi az, akinek mindig csak a fél arca volt leborotválva? 😁
több mint 3 éve
Thx a sok választ. Megvan már a rendszer! 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Warholm gyerek sem gyenge...Nekem most Benjamin jobban tetszett amúgy.
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
mindenki elsőre ugrotta a 235-öt, ezért jó döntés volt a 237-re emelni, ha a 237-et ha nem ugorja át akkor tök mindegy hogy 235 sikerült-e neki úgyis mögöttük végez.Most pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
Tehát aki 2.19-et vagy mit leverte 1* az már csak 2-őt hibázhat?
alatriste
empty taxi
alatriste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Warholm gyerek sem gyenge...mondjuk az amerikai jobban mozgott sztem
warr_b
több mint 3 éve
Warholm gyerek sem gyenge...
több mint 3 éve
2 & 37 😀Gondolkodj így: 3 ugrásod van, de amikor átugrasz egy magasságot, akkor újrakezdődik...Most pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
empty taxi
alatriste
Igor
több mint 3 éve
lehet ilyet, de akkor a nagyobb magasságon csak két kísérlete marad és ha azt is leveri, akkor gyengébb helyen végez, mint azok akik viszik a 2.35-öt.Most pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
empty taxi
alatriste
több mint 3 éve
Gondolkodj így: 3 ugrásod van, de amikor átugrasz egy magasságot, akkor újrakezdődik...Most pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
empty taxi
alatriste
több mint 3 éve
az át nem ugrott magasságon a megmaradt kísérleteket átteszi nagyobbra, ha egyet hibázott akkor 2 kísérlete maradMost pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
empty taxi
alatriste
több mint 3 éve
Aki ezeket a futamokat sorsolja, nagyokat trollkodik azért... Warholmot külső pályára teszik, Warholm és Benjamin egy futamban, lol
több mint 3 éve
Most pont volt ilyen. Mármint h 2.35-öt nem ugrotta meg de emelte 37-re. Ilyet hogy-hogy lehet? 😀3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 3 éve
3 db hibás ugársuk lehet? Ha a 3. szorra is levered nem ugorhatsz többet?Nem, 1 magasságon számít a 3 hiba, leszámítva azt h ha sikeres kísérlet nélkül emeltetsz.
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...