Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezért nem kell Stevie Wondert futni engedni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Tuka, Bosse, Rotich, Amos és Stevie Wonder - ez egy elég kemény futam lesz...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Komoly ez a bajusz.iktriadról másolta
Es az ugras is.
Vrij6
több mint 3 éve
Komoly ez a bajusz.Es az ugras is.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ivanyuk kiszallt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ibériai nemzeti csúcsok csak úgy dőlnek meg, előbb portugál, most a spanyol is női 3asban
több mint 3 éve
800-on/1500-on mindig az utolsó elődöntőben kell lennie...
több mint 3 éve
Ping-pongos animeben gondolom olyan okosságok vannak, mint régen A pálya ördögeiben 😀CUFASA, AKVILLA !!!
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Ping-pongos animeben gondolom olyan okosságok vannak, mint régen A pálya ördögeiben 😀
több mint 3 éve
KösziKüldtem egy üzit.Nem kell legálisnak lennie 😊Na ez egy jó kérdés... nem tudom, van-e legalis alternatíva, ahol elérhető...Honnan lehet ezt beszerezni?Ezzel tehetsz egy próbát.. nem az a tipikus fajta 😊Én a Death Note-on kívül nem nagyon tudtam soha se befogadni egy animét se 😀Nyert az anime válogatottHa már említed - zseniális anime, pingpont témában, elég jó nyitódallal...
Kampman
www.youtube.com/watch?v=Px9FvddtgpM
Igor
Kampman
Igor
bcsarli
Igor
Felirat létezhet hozzá?
bcsarli
Igor
több mint 3 éve
a hiányo s fogú belorus, nedasekau edzőjede aranyos volt a néniMelyik?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 521
Nem sok mindent láttam eddig élőben, de követtem:- a magyar kéziscsajok minden
- a női pólósok Kína
- a férfi pólosok görögök,
- Szilágyiék olaszok elleni,
- a női vívók D-Korea és Kína elleni
- a női ping-pongosok Japán elleni vereségét,
Kozák Luca gátdöntögetését
Hosszú Katinka vízbefúlását
Késely Ajna szenvedését
Valter Atti versenyét
Kb ennyi
több mint 3 éve
Lengyelek jol mennek
több mint 3 éve
Lengyelek mióta lettek futónemzet?400/800-on mindig is jók voltak.
alatriste
Vagy volt nekik egy Irena Szewinskájuk is anno.... fun trivia: "She is the only athlete in history, male or female, to have held the world record in the 100 m, the 200 m and the 400 m"
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Lengyelek mióta lettek futónemzet?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ez a Hirano tuti nem 100as..biztosan, nem volt ilyen nevű induló 100on
Szesze
több mint 3 éve
Küldtem egy üzit.Nem kell legálisnak lennie 😊Na ez egy jó kérdés... nem tudom, van-e legalis alternatíva, ahol elérhető...Honnan lehet ezt beszerezni?Ezzel tehetsz egy próbát.. nem az a tipikus fajta 😊Én a Death Note-on kívül nem nagyon tudtam soha se befogadni egy animét se 😀Nyert az anime válogatottHa már említed - zseniális anime, pingpont témában, elég jó nyitódallal...
Kampman
www.youtube.com/watch?v=Px9FvddtgpM
Igor
Kampman
Igor
bcsarli
Igor
Felirat létezhet hozzá?
bcsarli
több mint 3 éve
ez a Hirano tuti nem 100as..