NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
1
1
2:20
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
közelébe, lehet kicsit arrébb van rajta, meg ilyenkor kicsit visszább is szoktak nyomot hagyni, mint ahogy elsőre látszikezzel meg is nyerte az olimpiátLehet, hogy hülyén van kirakva a vonal, de nem simán világcsúcsot ugrott?
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 490
ezzel meg is nyerte az olimpiátLehet, hogy hülyén van kirakva a vonal, de nem simán világcsúcsot ugrott?
Sixo
több mint 3 éve
nincs is jobb, mint a még síró sportlóval interjút csinálni, főleg hogy nem is lehet tőle semmi értelmeset kérdezni..
több mint 3 éve
Ez az interjú!?!?!😵Ennél még én is jobban kérdeznék angolul, basszus ....🤬
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Nem kell legálisnak lennie 😊Na ez egy jó kérdés... nem tudom, van-e legalis alternatíva, ahol elérhető...Honnan lehet ezt beszerezni?Ezzel tehetsz egy próbát.. nem az a tipikus fajta 😊Én a Death Note-on kívül nem nagyon tudtam soha se befogadni egy animét se 😀Nyert az anime válogatottHa már említed - zseniális anime, pingpont témában, elég jó nyitódallal...
Kampman
www.youtube.com/watch?v=Px9FvddtgpM
Igor
Kampman
Igor
bcsarli
Igor
Felirat létezhet hozzá?
több mint 3 éve
Na ennyi volt a verseny női hármasban....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Na ez egy jó kérdés... nem tudom, van-e legalis alternatíva, ahol elérhető...Honnan lehet ezt beszerezni?Ezzel tehetsz egy próbát.. nem az a tipikus fajta 😊Én a Death Note-on kívül nem nagyon tudtam soha se befogadni egy animét se 😀Nyert az anime válogatottHa már említed - zseniális anime, pingpont témában, elég jó nyitódallal...
Kampman
Igor
Kampman
Igor
bcsarli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
kubai csaj frizurája, mintha a 70es évekből csöppent volna ide
több mint 3 éve
Na gyerünk Juli, ugorj egy WR-t!számból vetted ki a szót
Igor
több mint 3 éve
Kampman
28 490
A portugál hármasugró csaj nagyon cuki
több mint 3 éve
Na gyerünk Juli, ugorj egy WR-t!
több mint 3 éve
Jughead
5 286
Harrisonnak is megvan a 2.30.
több mint 3 éve
most nézem az olasz éremtáblázatot , 2 arany, 8 ezüst, 15 bronz 😀
több mint 3 éve
Honnan lehet ezt beszerezni?Ezzel tehetsz egy próbát.. nem az a tipikus fajta 😊Én a Death Note-on kívül nem nagyon tudtam soha se befogadni egy animét se 😀Nyert az anime válogatottHa már említed - zseniális anime, pingpont témában, elég jó nyitódallal...
Kampman
Igor
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Ito nagyon durva tényleg..
több mint 3 éve
Ferfi magason eddig amit lattam ugrast az mind jo volt. Hanyan vittek at eddig a 230at?8
Vrij6
több mint 3 éve
Ferfi magason eddig amit lattam ugrast az mind jo volt. Hanyan vittek at eddig a 230at?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 490
a célfotóban mi az isten volt az a vulkán kráter a lába helyén?korábban is volt már, lehet, hogy a mozgó lábat így kapták el?
Sixo
több mint 3 éve
a célfotóban mi az isten volt az a vulkán kráter a lába helyén?
több mint 3 éve
12,26 wooow de sima volt es mekkora ido!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 490
Érdekes volt a brit sprinternél az a fejdísz