NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
162
12
19:00
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
56
10
RedZone week 16
44
7
Atlanta Falcons - New York Giants
40
11
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
33
8
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
13
7
New York Jets - Los Angeles Rams
12
7
Chicago Bears - Detroit Lions
11
5
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Volt 110 gátasuk is, akkor a 100-on is lehet emberük...Nem mellesleg az athéni 12.91-e Liunak továbbra is OR.
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
szegény kenyai, hiába futotta a 8. legjobb időt, nem lesz a döntőben
több mint 3 éve
Ha a kínaiak a 100 métert is átveszik, akkor vége van a sportnak, hagyjuk az egészet a francba.az íjászat még tartja magát
Kampman
több mint 3 éve
Volt 110 gátasuk is, akkor a 100-on is lehet emberük...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 480
Ha a kínaiak a 100 métert is átveszik, akkor vége van a sportnak, hagyjuk az egészet a francba.
több mint 3 éve
Na azon beszarnék ha egy kínai nyerné a 100 métert az olimpián 😀
több mint 3 éve
Mondjuk ahogy a kínai elkapta a rajtot, még egyszer ilyen nem lesz. Baker és az olasz viszont ijesztő..És én Simbinét se írnám le...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
na tessék 9,81
több mint 3 éve
Innen meg Simbine, Baker v Jacobs lenne a papírforma.és egy 9.81es kínaihoz mit szólnál ? 😀
Igor
több mint 3 éve
Az igen! 9,81
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Dohaban, a 2019es vb-n, egyetlen ember, christian coleman futott 10mp-n belül a döntőig, ő sem sokkal. A döntőben 9.76al nyert, és 5 mentek 10 alá, 2en 9.9 alá. Az, hogy az előfutamokban mit futnak gyakran nem sok köze van ahhoz, hogy mi lesz a döntőben.
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
がんばれ日本 banzaaaai
több mint 3 éve
Innen meg Simbine, Baker v Jacobs lenne a papírforma.
több mint 3 éve
Elég gyenge idők, ezt sem gondolta volna, hogy 9.9 közeli eredménnyel olimpiát lehet nyerni mostanában
több mint 3 éve
Persze, meg volt egy Pietro Menneájuk is... de azért Tortu nem elit sprinter.Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...az olasz doha-ban döntőzött
Igor
Sixo
több mint 3 éve
hát nem fenyeget a világcsúcs veszélye 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 480
amerikai-kubai meccs is van boxbanamerikai győzelemmel, melepetés
Kampman
több mint 3 éve
Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...az olasz doha-ban döntőzött
Igor
több mint 3 éve
Akarom én nézni a magyar-japánt?ha nem pinyóznék én asszem kihagynám 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...
több mint 3 éve
Akarom én nézni a magyar-japánt?