NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
219
17
19:00
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
75
11
RedZone week 16
52
8
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
48
8
Atlanta Falcons - New York Giants
46
12
New York Jets - Los Angeles Rams
15
7
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
13
7
Chicago Bears - Detroit Lions
11
5
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Atlétikában mindenkinek Richard Mille órája van? 😀 Eddig bárkit mutattak abban versenyzett szinte
több mint 3 éve
azért nem volt egy egetverő futás ezkorábbiakhoz szar az egész mezőny, pláne ha ahhoz hasonlítjuk, hogy tegnap mit mentek a nők
Szesze
több mint 3 éve
azért nem volt egy egetverő futás ez
több mint 3 éve
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..Nőt még nem láttam 2.19-et ilyen simán ugrani... 😛
Szesze
A kenyai pedig döntőzni fog szerintem... 😮
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kampman
28 484
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..Igen, elég sok férfinak kinéző nőt láttunk már, de ő a másik véglet.
Szesze
több mint 3 éve
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..
több mint 3 éve
végre kizárták a férget, már itt sem szabad lett volna futni
több mint 3 éve
Bromell-t szerintem korai lenne kizárni, lehet csak elnagyképűzteBrommell szarul nézett ki, így de Grasse, Simbine, Kerley v Baker...ezt a de Grasse-t mondták már h esélyesNa, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
kapitnono
alatriste
Igor
több mint 3 éve
Ez a csávó már tegnap is kiugrott. Akkor még megúszta.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
szegény Prescodnak annyi
több mint 3 éve
Prescodnál dolgozik a karma 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Brommell szarul nézett ki, így de Grasse, Simbine, Kerley v Baker...ezt a de Grasse-t mondták már h esélyesNa, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
kapitnono
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kenyai sprintszamban. Nem kovetem de ez mennyire meglepo? 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 484
amerikai-kubai meccs is van boxban
több mint 3 éve
ezt a de Grasse-t mondták már h esélyesNa, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
kapitnono
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Na, ferfi 100 elso elodontoc
Vrij6
Csak nem engedik befejeznem a reggeli röpit. Na mindegy... 😀
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Na, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
több mint 3 éve
Na, ferfi 100 elso elodonto
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mázlista amerikai / bunda... és csodálkozunk h nem nézik az emberek, amikor az aktívabb, a jobb birkózó esik ki az ostoba pontozás miatt.
több mint 3 éve
Miért annak a ma triplában elég homály Rubionak adták oda?Ezt Knezi sem erti. En se. 😊
kapitnono
több mint 3 éve
Kampman
28 484
vége 😊a kubai kubai legyőzi az azeri kubait, a 3. menet már elég kemény volt
Szesze
több mint 3 éve
Miért annak a ma triplában elég homály Rubionak adták oda?