Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Persze, meg volt egy Pietro Menneájuk is... de azért Tortu nem elit sprinter.Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...az olasz doha-ban döntőzött
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
hát nem fenyeget a világcsúcs veszélye 😊
több mint 4 éve
amerikai-kubai meccs is van boxbanamerikai győzelemmel, melepetés
Kampman
több mint 4 éve
Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...az olasz doha-ban döntőzött
Igor
több mint 4 éve
Akarom én nézni a magyar-japánt?ha nem pinyóznék én asszem kihagynám 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Azért ezt 4 éve se gondoltam van, hogy olasz, katari, kenyai, ausztrál sprinterek fognak a döntőért verekedni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Akarom én nézni a magyar-japánt?
több mint 4 éve
Atlétikában mindenkinek Richard Mille órája van? 😀 Eddig bárkit mutattak abban versenyzett szinte

több mint 4 éve
azért nem volt egy egetverő futás ezkorábbiakhoz szar az egész mezőny, pláne ha ahhoz hasonlítjuk, hogy tegnap mit mentek a nők
Szesze
több mint 4 éve
azért nem volt egy egetverő futás ez
több mint 4 éve
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..Nőt még nem láttam 2.19-et ilyen simán ugrani... 😛
Szesze
A kenyai pedig döntőzni fog szerintem... 😮
több mint 4 éve
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..Igen, elég sok férfinak kinéző nőt láttunk már, de ő a másik véglet.
Szesze
több mint 4 éve
erről a Harrisonról se mondtam volna meg, h férfi..
több mint 4 éve
végre kizárták a férget, már itt sem szabad lett volna futni
több mint 4 éve
Bromell-t szerintem korai lenne kizárni, lehet csak elnagyképűzteBrommell szarul nézett ki, így de Grasse, Simbine, Kerley v Baker...ezt a de Grasse-t mondták már h esélyesNa, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
kapitnono
alatriste
Igor
több mint 4 éve
Ez a csávó már tegnap is kiugrott. Akkor még megúszta.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
szegény Prescodnak annyi
több mint 4 éve
Prescodnál dolgozik a karma 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Brommell szarul nézett ki, így de Grasse, Simbine, Kerley v Baker...ezt a de Grasse-t mondták már h esélyesNa, ferfi 100 elso elodontoKi lehet amúgy nagy esélyes délután? Bolt óta nem nagyon követtem 😁
Vrij6
kapitnono
alatriste