Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 469
Nso-n a kommentek között már megjelentek azok az őrültek, akik szerint a MOB gyenge szereplésének oka a kötelező oltás, mert ezzel akár 5%-ot is visszaeshettek az eredmények a nem beoltottakhoz képest... 😊Én már csak kb. évente kétszer olvasok NSO-t, kommenteket pedig már akkor sem. Neked sem kéne kínoznod magad.
r.baggio
több mint 3 éve
Ahha, na ezt nem vágtam, okaz első helyezett ellen elért eredmény jön, ezért vagyunk mindenképpen másodikak, ezáltal másik ágon leszünk, mint az amerikaiakNem biztos úgy tudom, mert az oroszok, akikkel ikszeltünk, még játszanak ezután japánnal és sanszos a pontegyenlőségA vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...így is csak ott jöhet
És azért az nagyon nem mindegy
Most így várni kell, ki hogy végez
Chargers LT
túl sok jelentősége nem volt ennek a vereségnek, ettől még persze bosszantó volt végignézni..
Szesze
Egymás elleni eredmény kiesik
Utána nem tudom mi jön... Talán gólarány, passz
A csoport 3. összefuthat velük az elődöntőben
Chargers LT
Szesze
Akkor Hollandia, vagy Ausztrália jön szembe a 8 között
Kanada lett volna, ha csoportgyőztesek vagyunk
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha jól láttam kedden hajnalban lesz a Medal Race majd nekik. Azért kemény, hogy Scotton kívül csak ő volt aki mindig 10-en belül végzett. A legosszabbja is egy 9. hely volt.Most ért véget a 10. futam, a fenti helyezési számok onnan valók.Berecz 4, Scott 7, Cardona Mendez 8.de ezt két futamon kellene összehoznia, nem? vagy ez már a második futam?
Az a bosszantó, hogy hiába előzte meg 4 hellyel, ez most kb semmin nem változtat...
Ezüsthöz az kell, hogy megelőzze a spanyolt az éremfutamon, és max 4 hellyel kapjon ki az új-zélanditól.
Az arany nem reális, 5 hellyel kellene verni Scottot, a fentiek mellett még pluszban.
Igor
Szesze
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
Igor
Gondolom ha nincs neki medál innen már csalódott lenne.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Vranjes nem tom nézi-e ezt a francia-norvég kézimeccset. Mindenesetre ha nézi akk gyanítomh elkapta az orgazmus, tempohandball a legmagasabb szinten.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mondjuk abban sok köszönet nem lesz 😊Élőben magyar érdekeltség lesz valamikor most? Elkezdtem a hajnali atlétikai selejtezőket nézni most.12:30 női asztalitenisz csapat, Japán ellen... semmi más, tudomásom szerint.
alatriste
Igor
több mint 3 éve
Meg utána 12:45 Kozák Luca 100m gát elődöntőÉlőben magyar érdekeltség lesz valamikor most? Elkezdtem a hajnali atlétikai selejtezőket nézni most.12:30 női asztalitenisz csapat, Japán ellen... semmi más, tudomásom szerint.
alatriste
Igor
több mint 3 éve
az első helyezett ellen elért eredmény jön, ezért vagyunk mindenképpen másodikak, ezáltal másik ágon leszünk, mint az amerikaiakNem biztos úgy tudom, mert az oroszok, akikkel ikszeltünk, még játszanak ezután japánnal és sanszos a pontegyenlőségA vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...így is csak ott jöhet
Chargers LT
túl sok jelentősége nem volt ennek a vereségnek, ettől még persze bosszantó volt végignézni..
Szesze
Chargers LT
több mint 3 éve
Élőben magyar érdekeltség lesz valamikor most? Elkezdtem a hajnali atlétikai selejtezőket nézni most.12:30 női asztalitenisz csapat, Japán ellen... semmi más, tudomásom szerint.
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem biztos úgy tudom, mert az oroszok, akikkel ikszeltünk, még játszanak ezután japánnal és sanszos a pontegyenlőségA vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...így is csak ott jöhet
Chargers LT
Szesze
több mint 3 éve
Élőben magyar érdekeltség lesz valamikor most? Elkezdtem a hajnali atlétikai selejtezőket nézni most.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
A vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...az amik mindenkinél jobbak 3-4 góllal, a mi meccsünk egy megmagyarázhatatlan valami volt
Chargers LT
innentől már a 4 is necces kezd lenni
több mint 3 éve
A vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...így is csak ott jöhet
Chargers LT
több mint 3 éve
Most ért véget a 10. futam, a fenti helyezési számok onnan valók.Berecz 4, Scott 7, Cardona Mendez 8.de ezt két futamon kellene összehoznia, nem? vagy ez már a második futam?
Az a bosszantó, hogy hiába előzte meg 4 hellyel, ez most kb semmin nem változtat...
Ezüsthöz az kell, hogy megelőzze a spanyolt az éremfutamon, és max 4 hellyel kapjon ki az új-zélanditól.
Az arany nem reális, 5 hellyel kellene verni Scottot, a fentiek mellett még pluszban.
Igor
Szesze
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/overall-results-finn-men.htm
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A vízilabdás lányok amúgy azt kúrták el a legjobban, ha nyernek és csoport elsők, akkor USA már biztosan csak a döntőben jöhetett volna szembe újra...És azért az nagyon nem mindegy
több mint 3 éve
Berecz 4, Scott 7, Cardona Mendez 8.de ezt két futamon kellene összehoznia, nem? vagy ez már a második futam?
Igor
több mint 3 éve
Anton Borodachev +11-et vívott az amerikaiak ellen, így francia-orosz döntő lesz férfi tőrcsapatban... elég nagy meglepetés ez is - se az amerikai, se az olasz csapat nem jutott a döntőbe.Első olimpia ahol nincs olasz vívóarany... ha jól értettem korábban.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 603
Nagyon a ferfiakhoz vagyunk szokva es nalam a mozgaskoordinacio bant sokszor ami leginkabb a kosarlabdaban es soccerben tunik ki nekem.ott foleg a kapusoknal.kezi, vizi , roplabda sztem abszolut jo..mas kerdes a fej.jah, de engem nem is ez basz fel mindig, hanem a játékintelligencia hiánya. Ha azt csinálják amit alapvetően kéne, de nem megy, az benne van, de a totális butaságtól falra tudok mászni.nem akarok szexista lenni, de azért a női sporttól agyfaszt lehet kapni az biztos.. még ezen a szinten is annyira buták tudnak lenni, hogy az hihetetlen. El kellett volna lőni 3 mp-en belül, h bármi minimális esély maradjon, erre passzolgatunk 15-öt.A soccernél sokszor érv, hogy azért a legcsodálatosabb játék, mert egy meccsen szinte bárki megverhet bárkit. Női csapataink újradefiniálják a hullámvasutazás fogalmát is!
Szesze
r.baggio
Szesze
több mint 3 éve
Az éremfutamot fogják adni nyilván, most laser radial osztálynak volt éremfutama...köszide ha most van Berecz futama, miért nem adja a tv???Egyszerre több helyen zajlik vitorlázás, és nincs mindegyikről kép... ez kivételesen nem az m1 sara.
NB2
Igor
nem értettem, mert pont most az előbb is vitorlázást toltak
ha nem látjuk, tényleg nincs értelme amúgy az olimpián
NB2
több mint 3 éve
Berecz 4, Scott 7, Cardona Mendez 8.Az a bosszantó, hogy hiába előzte meg 4 hellyel, ez most kb semmin nem változtat...
több mint 3 éve
köszide ha most van Berecz futama, miért nem adja a tv???Egyszerre több helyen zajlik vitorlázás, és nincs mindegyikről kép... ez kivételesen nem az m1 sara.
NB2
Igor
nem értettem, mert pont most az előbb is vitorlázást toltak
ha nem látjuk, tényleg nincs értelme amúgy az olimpián
több mint 3 éve
de ha most van Berecz futama, miért nem adja a tv???Egyszerre több helyen zajlik vitorlázás, és nincs mindegyikről kép... ez kivételesen nem az m1 sara.
NB2
több mint 3 éve
de ha most van Berecz futama, miért nem adja a tv???
több mint 3 éve
És most van a golf vége, utolsó gurítások..Délutáni atlétikáig lesz még valami érdekes most délelőtt?Hogy a herébe ne lenne
kapitnono
Most volt 8-tól a női műugrás
8 után Berecz vitorlás futamai
És 10 órától kezdődnek a Torna szer döntők ffi és női felváltva 😎
11 óra után még Szlovén - Spanyol ffi kosár a csoport 1. helyéért
Chargers LT
több mint 3 éve
Délutáni atlétikáig lesz még valami érdekes most délelőtt?Hogy a herébe ne lenne
kapitnono
Most volt 8-tól a női műugrás
8 után Berecz vitorlás futamai
És 10 órától kezdődnek a Torna szer döntők ffi és női felváltva 😎
11 óra után még Szlovén - Spanyol ffi kosár a csoport 1. helyéért
több mint 3 éve
Berecz tuti dobogós helyről kezdi az éremfutamot, mert ha el is baszná a 10-et, kiesne az a helyezése, mert 9. a legrosszabb, és 10 pont fórja van. Az ezüst 2 pontra, az arany 12-re, arra nem latszik realis esely.Épp zajlik a 10. futam, kb 10 perc és vége.
gabokocka
olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/sailing/results-finn-men-prel-001000-.htm
Az éremfutamon az ezüstért lesz küzdelem a spanyollal és talán az újzélandival..
Szerkesztette: Igor