Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
nem akarok szexista lenni, de azért a női sporttól agyfaszt lehet kapni az biztos.. még ezen a szinten is annyira buták tudnak lenni, hogy az hihetetlen. El kellett volna lőni 3 mp-en belül, h bármi minimális esély maradjon, erre passzolgatunk 15-öt.
több mint 4 éve
ezt nem hiszem el, csak az 5 méterest kellett volna elkerülni!!!!Meg a kiállítást, várható volt hogy valamelyiket befújják. Kár az első félidőért, mert ez a mai Kína ultra gagyi volt, csak mi az első félidőben még rosszabbak.
Szesze

több mint 4 éve
ezt nem hiszem el, csak az 5 méterest kellett volna elkerülni!!!!
több mint 4 éve
maradt a 10% esély még mindig
több mint 4 éve
No akkó, ez most dőlt el kb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Köszönjük bíróbácsi!

Madden hates me.
több mint 4 éve
így még maradt 10% esély kb..
több mint 4 éve
Jóvan a kínaiak is tököltek egy kicsit, így nem lőhettek tisztán itt a negyed végén. Ha folytatódnak a 3. negyed tendenciái, akkor ez egy egálközeli meccs lesz.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Na jó, áldozd fel magad!igyál akkor még hármat, jövünk felAkkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Szesze
több mint 4 éve
A kinaiak a negyedik bejatszasukbol dobnak siman golt. Jo a vedekezesunk centerben (is).
több mint 4 éve
igyál akkor még hármat, jövünk felAkkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kávéra? Kemény vagy, én tegnap kaptam egy kisebb koffeinmérgezést, nem ajánlom 😊Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Ennel mar csak jobb lehet. 😊Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ezt a bejátszást megint hogy gondultuk?Sikerült elpuntolni a mai meccsre az agynövesztést...

Madden hates me.
több mint 4 éve
Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kell egy fos meccs...inkább most amikor talán éremért játszunk
Draft

több mint 4 éve
Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
több mint 4 éve
Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?
Draft

több mint 4 éve
najó, ezt elengedtem, totális betli minden szinten
több mint 4 éve
mindent kivéd bazzegNagy védés volt, de ezt szörnyen helyezte Szilágyi.
Szesze

Madden hates me.
több mint 4 éve
Úgy néz ki korábban indulhatok bringázni 😕
több mint 4 éve
mindent kivéd bazzeg
több mint 4 éve
de honnan dobálunk???? 500 méterről tudjuk ellőni, azt is csak nagy nehezen, mi ez??
több mint 4 éve
A sok kapufa is azt jelzi h félnek a kapusól, túlhelyezik a lövést :Sbazdmeg, félidőre úgy dől el, h nincs is értelme nézni, hihetetlen fos..És már nem vállal senki, félnek
Szesze
bcsarli
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.