Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
igyál akkor még hármat, jövünk felAkkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 3 éve
Kávéra? Kemény vagy, én tegnap kaptam egy kisebb koffeinmérgezést, nem ajánlom 😊Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Ennel mar csak jobb lehet. 😊Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ezt a bejátszást megint hogy gondultuk?Sikerült elpuntolni a mai meccsre az agynövesztést...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Akkor teázok...FASZT...iszok egy Red Bullt 😂😂😂Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kell egy fos meccs...inkább most amikor talán éremért játszunk
Draft
több mint 3 éve
Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?Talan nem kellene kavezni, akkor Kina nem szopatna minket halalra.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Megálltam egy kávéra erre Kína halálra szopat bennünket....mi van?
Draft
több mint 3 éve
najó, ezt elengedtem, totális betli minden szinten
több mint 3 éve
mindent kivéd bazzegNagy védés volt, de ezt szörnyen helyezte Szilágyi.
Szesze
Madden hates me.
több mint 3 éve
Úgy néz ki korábban indulhatok bringázni 😕
több mint 3 éve
mindent kivéd bazzeg
több mint 3 éve
de honnan dobálunk???? 500 méterről tudjuk ellőni, azt is csak nagy nehezen, mi ez??
több mint 3 éve
A sok kapufa is azt jelzi h félnek a kapusól, túlhelyezik a lövést :Sbazdmeg, félidőre úgy dől el, h nincs is értelme nézni, hihetetlen fos..És már nem vállal senki, félnek
Szesze
bcsarli
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 3 éve
hát ez vicc tényleg bazdmeg
több mint 3 éve
bazdmeg, félidőre úgy dől el, h nincs is értelme nézni, hihetetlen fos..És már nem vállal senki, félnek
Szesze
több mint 3 éve
Ejj, jöjjön Gangl, ez az utolsó sárga gól azért fogható volt.Hamis igazolassal? 😊
empty taxi
több mint 3 éve
bazdmeg, félidőre úgy dől el, h nincs is értelme nézni, hihetetlen fos..
több mint 3 éve
Ejj, jöjjön Gangl, ez az utolsó sárga gól azért fogható volt.nincs nevezve..
empty taxi
több mint 3 éve
Nso-n a kommentek között már megjelentek azok az őrültek, akik szerint a MOB gyenge szereplésének oka a kötelező oltás, mert ezzel akár 5%-ot is visszaeshettek az eredmények a nem beoltottakhoz képest... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ejj, jöjjön Gangl, ez az utolsó sárga gól azért fogható volt.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Jobb lett volna Gangl-t is nevezni.. bár amíg ennyire fosul támadunk addig kb mind1
több mint 3 éve
Kiyllitast nem kapunk, 7-9 meterrol dobalgatjuk el a labdakat, nincsenek kidolgozott tamadasaink. Ilyen szinten, ilyen tavolrol azert egy kapusnak illik vedenie ezeket a loveseket.azért védett egy-két nagyot márNehez dolga nincs mondjuk, vagy szetlojuk a kapufat, vagy a kezebe vagjuk a labdat.sajnos nem úgy néz ki..na végre benézett egyet a kínai kapus isJaja, hátha ez elveszi az önbizalmát.
Szesze
empty taxi
Szesze
Stez
Szesze
több mint 3 éve
azért védett egy-két nagyot márNehez dolga nincs mondjuk, vagy szetlojuk a kapufat, vagy a kezebe vagjuk a labdat.sajnos nem úgy néz ki..na végre benézett egyet a kínai kapus isJaja, hátha ez elveszi az önbizalmát.
Szesze
empty taxi
Szesze
Stez