Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehetne 50 méteres síkfutás is.Négyszer olyan gyorsan futnak, mint úsznak.
Kampman
A 25 kenne hasonló.
De az 50 úszás az még épp legitim. En csípem.
több mint 3 éve
Kampman
28 464
Lehetne 50 méteres síkfutás is.
több mint 3 éve
rémlett hogy egy ilyen nevű valaki nyert érmet, de hogy judoban és nem műugrásban az nem 😀Azért előtte keress rá a névre, mielőtt annyira megköszönnédazért respekt hogy seggről megvan 😀Idalys Ortiz 😉Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
De 8 után kezdődnek az érdekes dolgok...
8:00 női műugrás döntő
Vele: 😅
8:05 Berecz 9,10 futam vitorlások
10:00 Torna szer döntők sorban ffi és női felváltva
Chargers LT
Heisman
Igor
Heisman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azért előtte keress rá a névre, mielőtt annyira megköszönnédazért respekt hogy seggről megvan 😀Idalys Ortiz 😉Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
Chargers LT
Heisman
Igor
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
indul az utolsó úszónap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ez a Tara Davis a haja miatt fog érmet bukni...szerk: na látom nem csak nekem ugrott be egyből.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nem tudom van-e értelme ennek. Jobb lenne talán kihagyni az állatokat a sportból.Ugyanezt gondoltam némelyik női atléta, súlyemelő és hasonlók láttán.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 464
Odakapcsolok valami lovaglásra.A lónak a vízbe vagy a víz mellé kéne ugratnia, erre persze megmakacsolja magát és ledobja a lovast, pont bele a vízbe.
Nem tudom van-e értelme ennek. Jobb lenne talán kihagyni az állatokat a sportból.
több mint 3 éve
Kampman
28 464
Reggel 8-kor lesz a női páros döntő, a többi pedig utána.Illetve szinte sok magyar atléta selejtezői is most lesznek.Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralJókor mondod vazze...
Chargers LT
Egyébként nem igaz, mert még ma van az úszás utolsó napja is/női súlylökés is reggel van, meg a golf utolsó köre is ma éjjel lesz.
De holnaptól valóban érdemes elgondolkodni, h megéri-e felkelni.. bár úgy látom 1-2 atlétika döntő (főleg ugró/dobószámokat), azért mindig besuvasztanak a reggeli időzónába is.
Igor
Gyurátz - női kalapácsvetés,
Kácser, Tóth, Wágner-Gyürkés - női 3000m akadály,
Nguyen- női távolugrás.
Valószínűleg senki se jut tovább, vagyis most láthatóak utoljára.
Aztán lesz női csapat pingpong és a tenisz döntők is hajnal lesznek.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Illetve szinte sok magyar atléta selejtezői is most lesznek.Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralJókor mondod vazze...
Chargers LT
Egyébként nem igaz, mert még ma van az úszás utolsó napja is/női súlylökés is reggel van, meg a golf utolsó köre is ma éjjel lesz.
De holnaptól valóban érdemes elgondolkodni, h megéri-e felkelni.. bár úgy látom 1-2 atlétika döntő (főleg ugró/dobószámokat), azért mindig besuvasztanak a reggeli időzónába is.
Igor
Gyurátz - női kalapácsvetés,
Kácser, Tóth, Wágner-Gyürkés - női 3000m akadály,
Nguyen- női távolugrás.
Valószínűleg senki se jut tovább, vagyis most láthatóak utoljára.
Aztán lesz női csapat pingpong és a tenisz döntők is hajnal lesznek.
több mint 3 éve
deyell
11 723
Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralha már őt nem láttuk 😕
Chargers LT
www.postoast.com/wp-content/uploads/2021/01/Alica-Schmidt-9.jpg
choose life
több mint 3 éve
Akár lehetne, de nem 😁Idalys Ortiz 😉Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
Chargers LT
Heisman
Igor
Jennifer Abel, kanadai kedvencem
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
azért respekt hogy seggről megvan 😀Idalys Ortiz 😉Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
Chargers LT
Heisman
Igor
több mint 3 éve
Idalys Ortiz 😉Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
Chargers LT
Heisman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralmilyen név tartozik ehhez a testrészhez? (haveromnak kell) 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralJókor mondod vazze...
Chargers LT
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
hát hétvégére tényleg extra szar napot fogtunk ki, szinte semmi érdemleges nem lesz holnap (legalábbis számomra)
több mint 3 éve
mióta mondjuk ezt mi ffiak 😀Amatőr boxolókon mióta nincs fejvédő?From the 2016 Summer Olympics, male athletes no longer have to wear protective headgear in competition, due to a ruling by the AIBA and the IOC that it contributes to greater concussion risk. Female athletes will continue to wear the headgear, due to "lack of data" on the effectiveness of it on women
Londonban meg tuti volt.
Miért vették le róluk?
Sobri Jóska
en.wikipedia.org/wiki/Boxing_at_the_Summer_Olympics#Events
A nőkön még van, de az ő agyuk talán másképp működik, majd szólnak, ha lesz róla infó.
Kampman
több mint 3 éve
Holnap már nem nagyon kell korán kelni, kivéve, ha valaki kíváncsi az atlétika selejtezőkre, köztük pár magyarralDe 8 után kezdődnek az érdekes dolgok...
több mint 3 éve
Számomra eddig a legnagyobb pozitív meglepetés, mint nemzet, az Svájc.Empty ottléte szemmel láthatólag jó hatással van a sportolóikra. 😊
Nem csak önmagában az, hogy 3 arannyal, 3 ezüsttel, 4 bronzzal állnak, de ott vannak mindenhol, ahol lehetnek, úszásban, atlétikában, sok helyen várakozáson felül teljesítenek.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
EuroSport 2őn most ismétlik a hajnali BMX FreestyletAki kíváncsi látványos dolgokra, nézze
3x vázpörgetés, szaltó, minden van, jó kis trükkök 😎
több mint 3 éve
Kampman
28 464
Amatőr boxolókon mióta nincs fejvédő?From the 2016 Summer Olympics, male athletes no longer have to wear protective headgear in competition, due to a ruling by the AIBA and the IOC that it contributes to greater concussion risk. Female athletes will continue to wear the headgear, due to "lack of data" on the effectiveness of it on women
Londonban meg tuti volt.
Miért vették le róluk?
Sobri Jóska
en.wikipedia.org/wiki/Boxing_at_the_Summer_Olympics#Events
A nőkön még van, de az ő agyuk talán másképp működik, majd szólnak, ha lesz róla infó.
több mint 3 éve
Számomra eddig a legnagyobb pozitív meglepetés, mint nemzet, az Svájc.Pont azt mondtam én is délután...
Nem csak önmagában az, hogy 3 arannyal, 3 ezüsttel, 4 bronzzal állnak, de ott vannak mindenhol, ahol lehetnek, úszásban, atlétikában, sok helyen várakozáson felül teljesítenek.
Sobri Jóska
De nem tudtam felsorolni az ermeseket...(igaz, a női teniszt meg néztem is)
Svájc jobban teljesít! 😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Amatőr boxolókon mióta nincs fejvédő?Londonban meg tuti volt.
Miért vették le róluk?