NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
85
9
22:05
Green Bay Packers - Chicago Bears
70
17
22:25
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
4
3
22:25
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
es2-n a magyar kézi ismétlése azért ennyire nem indokoltAz eddig nyeretlen Kínaiak épp 1-0ra mennek az eddig veretlen és 9-1es szettaránnyal álló Olaszokat. De persze biztos izgalmasabb 3 csatornán is a teniszt nézni vagy mindenhol ismétléseket...Nyilván a tenisz már döntő, azt fogják nyomni mindenhol
Grat a műsorszerkesztőknek
alatriste
Kampman

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Az eddig nyeretlen Kínaiak épp 1-0ra mennek az eddig veretlen és 9-1es szettaránnyal álló Olaszokat. De persze biztos izgalmasabb 3 csatornán is a teniszt nézni vagy mindenhol ismétléseket...Nyilván a tenisz már döntő, azt fogják nyomni mindenhol
Grat a műsorszerkesztőknek
alatriste
több mint 4 éve
Az eddig nyeretlen Kínaiak épp 1-0ra mennek az eddig veretlen és 9-1es szettaránnyal álló Olaszokat. De persze biztos izgalmasabb 3 csatornán is a teniszt nézni vagy mindenhol ismétléseket...Grat a műsorszerkesztőknek

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem nagyon nézek atlétikát máskor, de gondolom azért elég nagy meglepetés a lengyel arany a 4x400-as váltóban és a full jamaica-i dobogó a női 100 m-en. 😊A három jamaikai nem volt meglepő szvsz, a polák vegyes igen, de örültem neki, hogy az amcsik az ezüstről is lecsúsztak 😆
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Tipikus női kézi, két kilátástalan zakó után, nagyon éles, nagyon jó játékkal fontos siker.
több mint 4 éve
Nem nagyon nézek atlétikát máskor, de gondolom azért elég nagy meglepetés a lengyel arany a 4x400-as váltóban és a full jamaica-i dobogó a női 100 m-en. 😊
több mint 4 éve
norvég-holland 22-21 15 perc van vissza
több mint 4 éve
annyi azért nem volt, 18-25 volt az első negyed, félidő 47-43.amcsik eléggé bedurvultak a végére18-35 volt asszem
Szesze
abból lett 103-71
Negritis
több mint 4 éve
Röpis lányok már melegítenekKosár után talán valahol menni fog, de a stream amúgy tényleg penge
Szól az olasz zene a csarnokban 😎
Amúgy a stream minősége rohadt jó
Chargers LT

Liverpool Fc
több mint 4 éve
amcsik eléggé bedurvultak a végére18-35 volt asszem
Szesze
abból lett 103-71
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
amcsik eléggé bedurvultak a végére
több mint 4 éve
BERECZ Zsombor amúgy ma 3. és 5. hely. 8 kör után összetett 3. 😊Azt nem tudom hányán tudják, hogy ez a szakág utoljára van az olimpiai programban
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Röpis lányok már melegítenekSzól az olasz zene a csarnokban 😎
Amúgy a stream minősége rohadt jó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
m4.hu-n strandröpi megy

Liverpool Fc
több mint 4 éve
BERECZ Zsombor amúgy ma 3. és 5. hely. 8 kör után összetett 3. 😊

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tatum és Durant is álló helyből blokkolt 😁
több mint 4 éve
Ez a Thompson futás keveset volt dicsérve pedig holtversenyben a második legjobb futás valaha, ha nem ünnepelt volna, akkor pedig talán 10.6 alá is befért volna.
több mint 4 éve
Törökök amúgy 3-0ra verték Argentínát, Gunesék továbbjutottak
több mint 4 éve
Pár napja egy brazil-argentin röplabda meccs is késéssel kezdődött ugyanebben az idősávbanAmúgy kemény h m4 onlineba se lehet nézni a röpit... megnyerete KoreaDelayed... Az olasz röpi meccshez ez van írva most a hivatalos oldalon
Kína Olasz meccs kezdődik lassan, a kiemlet linken arra találtam elv streamet aki gondolja
alatriste
Chargers LT
több mint 4 éve
Lehet a japó korai 5 szettes miatt? Nem tudom...Amúgy kemény h m4 onlineba se lehet nézni a röpit... megnyerete KoreaDelayed... Az olasz röpi meccshez ez van írva most a hivatalos oldalon
Kína Olasz meccs kezdődik lassan, a kiemlet linken arra találtam elv streamet aki gondolja
alatriste
Chargers LT

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Amúgy kemény h m4 onlineba se lehet nézni a röpit... megnyerete Koreatalán a tollasról átkapcsolnak, vagy a strandröpiről
alatriste
az durvább, hogy 2 csatornán is a kosár megy
nyilván delayed, mert most ért véget az előző meccs
Szerkesztette: NB2
több mint 4 éve
Amúgy kemény h m4 onlineba se lehet nézni a röpit... megnyerete KoreaDelayed... Az olasz röpi meccshez ez van írva most a hivatalos oldalon
alatriste
több mint 4 éve
Amúgy kemény h m4 onlineba se lehet nézni a röpit... megnyerete KoreaKína Olasz meccs kezdődik lassan, a kiemlet linken arra találtam elv streamet aki gondolja

Liverpool Fc
több mint 4 éve
az élet a legnagyobb rendező, ffi tollas párosban Kína-Tajwan döntő volt 😊volt örmény-azeri boxmeccs is reggel
NB2
több mint 4 éve
az élet a legnagyobb rendező, ffi tollas párosban Kína-Tajwan döntő volt 😊