NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
85
9
22:05
Green Bay Packers - Chicago Bears
70
17
22:25
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
4
3
22:25
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Poland 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
AZIGEN POLSKA

Liverpool Fc
több mint 4 éve
első két helyen akiket már jogosan kizártak mert hülyék
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
azért az indoklás után ha az igaz logikusnak tűnikÉn el, de olyan lobbijuk van mint Johnny Endószkopnak 😂😂😂😂USA és másik csapat nem esett ki?Most komolyan el tudod képzelni, hogy amerikaiakat kizárjanak?
MI VAN?
ThundersNFL
Kampman
ThundersNFL
több mint 4 éve
Én el, de olyan lobbijuk van mint Johnny Endószkopnak 😂😂😂😂USA és másik csapat nem esett ki?Most komolyan el tudod képzelni, hogy amerikaiakat kizárjanak?
MI VAN?
ThundersNFL
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Menjenek a faszomba
Draft

több mint 4 éve
USA és másik csapat nem esett ki?Most komolyan el tudod képzelni, hogy amerikaiakat kizárjanak?
MI VAN?
ThundersNFL
több mint 4 éve
USA és másik csapat nem esett ki?MI VAN?
Draft

több mint 4 éve
ez a holland csapat összeállítás ismerős valahonnan 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
fuh de nem értem ezeket a vegyes váltókat bármelyik sportágban, hogy ezeknek mi értelmük+1 érem az USA-nak
Sixo

Liverpool Fc
több mint 4 éve
fuh de nem értem ezeket a vegyes váltókat bármelyik sportágban, hogy ezeknek mi értelmük
több mint 4 éve
miért kéne szájról olvasnod? lehet hallani ahogy ordibálja, hogy IM A SWEDISH VIKING meg ami még jött
több mint 4 éve
én már semmin nem lepődök meg 😊megvan a fordítás az amcsiknakDÜRAN
Szesze
shawnka
több mint 4 éve
Szép az 1-2 a swédeknek!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
megvan a fordítás az amcsiknak
több mint 4 éve
Mi tudjuk, hogy a diszkosz verseny a pisiléssel ér véget 😊
több mint 4 éve
Ja, nem is láttam, hogy van új link! Danke!6. kört csak végigmutatják már...Ott van a kiemelt komment alján a streamesoldal, azon tudsz keresgélni
Ha nem van valakinek csak diszkoszos streamje? Tudom es player, de az nincs... 😀
alatriste
KoporShow

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Most szlovèn vagy cseh? 😊
több mint 4 éve
Mintha következetesen egy méterrel hátrébb mérnék a dobásokat, mint ahol ténylegesen leesnek.Bár most lassítva jónak tűnik.
több mint 4 éve
szép dobás az ausztráltól, 6.ra az olimpiai döntőn egyénit dobni, 5 centire a dobogótól
több mint 4 éve
6. kört csak végigmutatják már...Ott van a kiemelt komment alján a streamesoldal, azon tudsz keresgélni
Ha nem van valakinek csak diszkoszos streamje? Tudom es player, de az nincs... 😀
alatriste
több mint 4 éve
6. kört csak végigmutatják már...www.olympicstreams.me/track-and-field-men-s-discus-final-live-stream/1/
alatriste