Olimpia
25 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezt dobjuk már be...Na coooommmeee on
ThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ezt dobjuk már be...
Draft
több mint 3 éve
DefenseMondom én!
ThundersNFL
Draft
több mint 3 éve
Defense
Draft
több mint 3 éve
Zuhanunk?
Draft
több mint 3 éve
uhh, ezt szépen bezunderezte
több mint 3 éve
Ha itt kikapunk, nemtom micsinálok. Pedig sanszos.Van egy nagy hullámvölgyünk, még szerencse, hogy 7el mentünk
nagylaza
Ha jönnek a gólok, nem lesz baj, mert a védekezés még tartja magát
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
végre behozta Háfrát..
több mint 3 éve
Rafa Mir megmutatta miért követeltem az EB alatt a spanyol keretbe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha itt kikapunk, nemtom micsinálok. Pedig sanszos.
több mint 3 éve
szép!
több mint 3 éve
ez a férfi 100 nagyon szarul néz ki, reménykedtem, hogy blake hátha összeszedi magát, de szar ő is, bramell még ha 4. lett a selejtezőben akkor is egyetlen értelmes 100as
több mint 3 éve
Kampman
27 910
A japán férfi soccer csapat is elődöntőben.
több mint 3 éve
Bazdmeg az első félidőben szerintem a Háfra volt a legjobbunk, erre ebben a félidőben még egy kibaszott percet nem játszott, miért???
több mint 3 éve
Kampman
27 910
ugyanannyival reagált, mint a brit, de a togoit kizárják a britet nem ...tetszettek volna gyarmattartók lenni
Sixo
több mint 3 éve
a franciákat kellett volna verni, az egy röhögve nyerhető meccs lett volnaha ma nyerünk arra elég, hogy kibasszunk a spanyolokkalMég lehetünk továbbjutók, ha itt nyerünk, a francia-brazil nem döntetlen, az oroszok verik a spanyolokat, mi meg az akkorra mára csoportgyőztes svédeket. Ez nem teljesen irreális, de úgysem jön össze.
hülye csajok egy héttel ezelőtt kellett volna jól játszani
röhögve csoport 2.-ok lehettünk volna
NB2
Rajna
több mint 3 éve
Közben 23-17 ideJók vagyunk, de még messze a vége
több mint 3 éve
baromi nagy edzői hiba volt a spanyoloktól, h nem kértek előbb időt
több mint 3 éve
ugyanannyival reagált, mint a brit, de a togoit kizárják a britet nem ...Érthetetlen ez az egész és a szabály is hülyeség
Sixo
több mint 3 éve
most kell megnyerni, totál szét vannak esve, kapkodnak
több mint 3 éve
ugyanannyival reagált, mint a brit, de a togoit kizárják a britet nem ...
több mint 3 éve
Az korábbi, tegnap ezt a költői kérdést tettem fel:Én reagáltam, hogy a magyar sportmédia mennyire hurráoptimista minden olimpia előtt és hogy pl. Athénban is milyen elvárásokkal eresztették útnak a magyarokat, kb. Helsinki után a 2. legjobb eredményt várták.A tegnapi kommentemre se reagált senki, de újfent megemlíteném a sportlövőket. Nekik rendszeresen min. 2-3 érmet prognosztizálnak (legalább egy arannyal), sose tanulva a közelmúltbólNincs itt gond a magyar szerepléssel. Szerintem az a félrevezető, hogy akik most bravúrt hoztak, azok nem szereztek érmet, "csak" jól szerepeltek, pl Cseh, Németh, Telegdy a döntövel, a triatlonosok, a hegyi kerékpáros csajszi, stb.Esélyesnek esélyes volt Szilágyi, de kb. 10ből egy egyéni Vk-t nyer meg, szóval a győzelmével számolni nehéz volt.
Az eddigi érmek úgymond papírformák voltak. Jó, Szilágyi esetében hatalmas a bravúr, de csak a három olimpiat egyben nézve. Ha külön vizsgálod Tokiót, akkor esélyes volt ő is.
Szokol
Inkább Hosszú teljes éremmentessége, ami miatt eddig talán egy kicsit a várakozások alatt vagyunk, az 1 judo és a 3 vívás érem teljesen rendben van, ahogy Milák is. Ha Hosszú hozott volna két érmet vegyesen, vagy Verrasztó/Kapás/Kenderesi hoz egy bronzot, pontosan úgy állnánk, ahogy kell.
Rajna
r.baggio
bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia/2333867
Kampman
"Amúgy van a sportlövészetnél durvábban betliző sportágunk az elmúlt évtizedek olimpiáin? Mármint a vb/eb-k által indukált elvárásokhoz képest."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal